Şimdi Ara

GTX 750 Tİ, Bu Kasaya Sığar Mı, Yoksa Ekran Kartı Boğulur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepucuz.com.tr/asp/product/4141/Casper-Nirvana-Masaustu-Bilgisayar-NSH-3240-4L35V

Şu anda kullandığım pc bu. Ben bu kasaya Msi Gtx 750 Ti Twin Frozr Gaming GDDR5 2 GB 128 Bit Ekran Kartı alıcam.http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html Ama bir korkum var, o da şu, ya bu kart benim kasaya sığmazsa. Sizce öyle bir durum olur mu arkadaşlar? Gerkirse kasanın içinin resmini çekip koyarım.

Bir sorum daha var. Hani ekran kartını takarken 1 ya da 2 tanesini çıkardığımız metal plakalar var ya, ekran kartının o metal kısmı ile, kasadaki o açtığımız boşluğun uyuşmaması gibi bir şey varmı? Yani ekran kartının metal kısmı, kasadakinin boyunu geçiyor olabilir mi? Biraz saçma cümleler kurdum ama, umarım derdimi anlatabilmişimdir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende GTX760 var 1 metal plaka yetio :)
    Yalnız bu kasaya sığmayabilir veya sığsa bile ısınma yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasar07 -- 3 Nisan 2015; 20:12:37 >
  • Kart çok büyük bir kart değil. Kasanın da uzunluğu 45 cm olarak görünüyor. Normal şartlarda gayet rahat sığar. Ekran kartının takılacağı yerin önünde sabit disk konulan panellerden var mı? Eğer yoksa alabilirsiniz. Ama o kadar para vermişken 15 lira daha verip r9 270 almanızı tavsiye ederim.
  • Kardeş ilk soruna cevap vereyim, kartın takılacağı yerin tam önünde değil o sabit disk paneli. Kartı takınca biraz üst kısmında kalıyor. R9 270 alırdım ama, güç gereksinimi çok yüksek. Benim psu yetersiz klıyor, üstüne bir de psu alamam.

• ama casper kasalar dandik bence almışken kasa da alın
    zaten büyük ihtimal içinde casper ın koyduğu dandik anakart ve işlemci vardır bence sistemi yenileyin
  • Kartın uzunluğuna sitesinden bak ondan sonrada kasadaki boşluğu ölç. 2-3 cm de boşluk kalırsa garanti olur. Arkadaki plakaların ise boyutları standarttır. Uyması lazım
  • Kardeş o dediğin anca 4-5 sene sonra. Ayrıca bu kartın zotac markası epey bir küçük, onu alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Kartın uzunluğuna sitesinden bak ondan sonrada kasadaki boşluğu ölç. 2-3 cm de boşluk kalırsa garanti olur. Arkadaki plakaların ise boyutları standarttır. Uyması lazım

Kardeş onu ölçtüm, kalıyor zaten. Ama ben yine de fazla ısınmasından korkuyorum? Bu yüzden zotac alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealOttoman

quote:

Kartın uzunluğuna sitesinden bak ondan sonrada kasadaki boşluğu ölç. 2-3 cm de boşluk kalırsa garanti olur. Arkadaki plakaların ise boyutları standarttır. Uyması lazım

Kardeş onu ölçtüm, kalıyor zaten. Ama ben yine de fazla ısınmasından korkuyorum? Bu yüzden zotac alacağım.

Yok hocam 750ti zaten ısınan bir kart değil sorun olmaz.
  • Öylemi diyorsun? Off iyice kafam karıştı. Msi mı alim zotac mı yaa

• quote:

Öylemi diyorsun? Off iyice kafam karıştı. Msi mı alim zotac mı yaa

Msi kullanıyorum memnunum 750ti ısınmıyor neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kardeş sığsa ve 4-5 cm boş kalsa ısınmaz öyle mi?

• Arkadaşlar ben kararımı değiştirip aynı kartın Asus Strix OC modelini almaya karar verdimhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Bu kart 19.6 cm. Ben kasayı ölçtüm, o kartı takarken çıkardığımız metal plakalardan sabit diskin altına kadar (ekran kartı oraya uzayabiliyor) 26-27 cm çıktı. Yeter gib duruyor ölçülerde, hatta garanti yeter gibi duruyor. Ama ben yine de size kasanın resmini atayım

GTX 750 Tİ, Bu Kasaya Sığar Mı, Yoksa Ekran Kartı Boğulur Mu?

• Rahat sığar oraya
  • quote:

Rahat sığar oraya

Peki kardeş, diyelim ki boy olarak sığdı oraya. Genişlik olarak yani yüksekliğinin sığmama gibi bir durumu var mı? Mesela kartı taktım, boy olarak sığdı ama kasanın kapağı kapanmıyor gibi. Böyle bişey söz konusu mu?

Bu arada şu konuma da göz atarsan sevinirim kardeş, şimdiden teşekkürler

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104479576&p=1#104479841

• quote:

quote:

Rahat sığar oraya

Peki kardeş, diyelim ki boy olarak sığdı oraya. Genişlik olarak yani yüksekliğinin sığmama gibi bir durumu var mı? Mesela kartı taktım, boy olarak sığdı ama kasanın kapağı kapanmıyor gibi. Böyle bişey söz konusu mu?

Kartın yüksekliği ordaki vidaların hizasında olur. Ekran kartının kapağa deymesi gibi birşey söz konusu olmaz.

O konuyada burdan cevap verim. Sorduğun soruların hiçbiri sana bir sıkıntı çıkarmaz. Herşeyin uyumlu. Monitörün de 720p çözünürlükte sanırım. 750ti ile yüksek ayarlarda oynarsın bütün oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 5 Nisan 2015; 14:52:00 >

• Çok teşekkür ederim kardeş, afamdaki bütün soru işaretlerini sildin.. Saol

• quote:

quote:

quote:

Rahat sığar oraya

Kartın yüksekliği ordaki vidaların hizasında olur. Ekran kartının kapağa deymesi gibi birşey söz konusu olmaz.

O konuyada burdan cevap verim. Sorduğun soruların hiçbiri sana bir sıkıntı çıkarmaz. Herşeyin uyumlu. Monitörün de 720p çözünürlükte sanırım. 750ti ile yüksek ayarlarda oynarsın bütün oyunları.

Peki kardeş, o konuda 4. sorum var ya, orada linkini verdiği psu yeter mi sisteme?

• boğulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rahat sığar oraya

Peki kardeş, o konuda 4. sorum var ya, orada linkini verdiği psu yeter mi sisteme?

Fazlasıyla yeter. Senin sistemin çekeceği güç 250 wattı geçmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.