Şimdi Ara

Gtx 670 ve 675 hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar upgrade için tüm parayı ekran kartına vermek zor geliyor bazı arkadaşlar overclockla 670in 675e yetiştiğini söylüorlar.Eger boyle bisi varsa gecikme parasını ekran kartına yatırmak istemiyorum.
    overclock yapanlar varsa 670e bana ne gibi bir fikir verebilirler?
    Teşekkür ederim yardımlarınz için şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

merhaba arkadaşlar upgrade için tüm parayı ekran kartına vermek zor geliyor bazı arkadaşlar overclockla 670in 675e yetiştiğini söylüorlar.Eger boyle bisi varsa gecikme parasını ekran kartına yatırmak istemiyorum.
    overclock yapanlar varsa 670e bana ne gibi bir fikir verebilirler?
    Teşekkür ederim yardımlarınz için şimdiden

Yapılan O/C hiç bir zaman donanımsal değildir. Yazılımla bunu yaptığınızı ve risklerle dolu olduğunu unutmayın. O/C keyif işidir, ancak ileride bunun sıkıntısı kartınızın arızalanması olarak görmezsiniz. Olduğu taktirde bunun maliyeti daha fazla olacaktır bilginiz olsun.

• Bende 670m var. OC ile 675m'in aldığı skorları ve performansı geçmiş bulunmaktayım. Fakat bu değerler cihazın ısısını 10 derece yükseltiyor(70'ten 80'e). Riskli olur diye 670m ile 675m arasında bir değere OC yapıyorum. 675m için upgrade ne kadara mal olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

Bende 670m var. OC ile 675m'in aldığı skorları ve performansı geçmiş bulunmaktayım. Fakat bu değerler cihazın ısısını 10 derece yükseltiyor(70'ten 80'e). Riskli olur diye 670m ile 675m arasında bir değere OC yapıyorum. 675m için upgrade ne kadara mal olacak?

329+ kdv koyuyorlar 380e falan gelior acıkcası bu parayıda veresim gelmiyor.
  • quote:

quote:

Bende 670m var. OC ile 675m'in aldığı skorları ve performansı geçmiş bulunmaktayım. Fakat bu değerler cihazın ısısını 10 derece yükseltiyor(70'ten 80'e). Riskli olur diye 670m ile 675m arasında bir değere OC yapıyorum. 675m için upgrade ne kadara mal olacak?

Bana da böyle bir teklif yapmışlard. Bence mantklı bir teklif değil. OC yapıp 675m gücünde kullanırsın. Atıyorum 1,5 sene sonra kart bozuldu mu. O zaman yurtdışından 300-350 dolara gtx 760m veya gtx 770m getirtirsin. 400 liran sende kalsın. Yükseltmeye gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

Bana da böyle bir teklif yapmışlard. Bence mantklı bir teklif değil. OC yapıp 675m gücünde kullanırsın. Atıyorum 1,5 sene sonra kart bozuldu mu. O zaman yurtdışından 300-350 dolara gtx 760m veya gtx 770m getirtirsin. 400 liran sende kalsın. Yükseltmeye gerek yok.

aynen mantıklı tabi iptal etmezsem siparişi gelince ince bi o.c çekerim

• quote:

Getirteceğiniz kartın montajı, hadi neyse de soğutucusunun farklı olabileceğini, onuda geçtim kartın görüntü vereceği garantisini verebilecek misiniz ? Yurt dışından Ebay'den alacağınız kartların 2.el olduğunu ve diğer başka notebooklardan söküldüğünü ve garantisinin de olmadığını biliyorsanız sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omur@fokusshop.com -- 6 Aralık 2012; 21:16:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.