Şimdi Ara

gtx 560ti ile battlefield 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben battlefield 4u 1080p de ultra ayarlarda aa lar kapalı 35 45 fps arası oynuyorum ama arada ani fps düşüşleri oluyor bunun nedeni büyük ihtimalle kartın 1 gb olması bunun bir çözümü var mı yani hangi ayarı kısarsam ekran kartı ram ini az kullanır ve görüntü farkı fazla olmaz high da da aynı düşüşleri yapıyor 50lerden birden düşüyor 20lere birde güncellemelerle düzelir mi ?

• oyun cok vram kullaniyor guncelleme ile dusmez.islemci kullanimini dusurduler guncelleme ile ama vram kullanimi dusmez.oyun ici ram kullanimi gosteren programla denedim 1680x1050 medium preset bile yapsan 1060mb ram kullaniyor ama bu sekilde takilma olmaz bunu dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytosefa

merhaba arkadaşlar ben battlefield 4u 1080p de ultra ayarlarda aa lar kapalı 35 45 fps arası oynuyorum ama arada ani fps düşüşleri oluyor bunun nedeni büyük ihtimalle kartın 1 gb olması bunun bir çözümü var mı yani hangi ayarı kısarsam ekran kartı ram ini az kullanır ve görüntü farkı fazla olmaz high da da aynı düşüşleri yapıyor 50lerden birden düşüyor 20lere birde güncellemelerle düzelir mi ?

Efekt i kısarsan az daha ram den kazanabilirsin textur de yine öyle.... Ben de aynı kartı kullanıyorum o şekilde ani düşüşler olmuyor... Zamanında 2 gb lığını almadığıma çok pişmanım... Dediğn gibi 1080 p ultra ayarlar da ortalama 35-45 fps (açık alanlarda) alıyorum, Gpu güçlü fakat ram yetersiz yoksa 2 sene rahat 1080p(high-ultra aa kapalı) oyunları oynatırdı....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.