Şimdi Ara

GTX 560 Ti için Minimum Power Supply.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde GTX 560 Ti ekran kartı ve buna uyumlu anakart var.yanlız denemek için elimde olan kasadaki güç kaynağı 230V :)azıy
    Aslında powerın üzerinde 230V yazıyor ama Modeli de ATX-550. Gücü 550V değildir herhalde.
    şimdi pc yi açtığımda ekrana hiç bir görüntü gelmiyor.Sanki monitör kablosu hiç takılı değil gibi.Bunun sebebi power supply olabilir mi.?

Arkadaşlar Acilen çözmem lazım bu sorunu..

Şimdiden Teşekkürler.

• en az 500 watt sağlam psu gerektirir
  • yani ekrana görüntü gelmemesinin nedeni bu olabilir öyle mi.?
  • 500W 80+ sertifikalı bir güç kaynağı gayet yeterli olacaktır.
  • 500 watt fsp psu ile kullanmıştım belki 450 de kurtarır ama en az 500 watt olsa iyi olur.
  • Arkadaşım o 230 V dediği gerilim sana Watt :(W) lazım arkadasların dediği gibi 500 W yeterli olur.
  • sen işini sağlama al en az 600W 80+ dan aşağısını deneme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rx 580 ve 450w psu ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTX 560 ı 600 wattlık RC 690 nın kasasında bulunan güç kaynağıyla sorunsuz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

sen işini sağlama al en az 600W 80+ dan aşağısını deneme.

Yok ya almışken 1200w alsın kışın soba falan bağlar ne dersin?

500w güç kaynağı çok rahat kaldırır. 80+ olmasa bile olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Forex

500W 80+ sertifikalı bir güç kaynağı gayet yeterli olacaktır.

Bence yeteceğini sanmıyorum. 650w +80 bir psu ancak sorunsus çalışır.

Sonuçta o ekran kartını alan yükte bindirdiği an,sistemde kararsisliklar yaşanacaktır.

edit:Psu her daim alinan bir ürün değil.Ekran kartı,işlemci ve diğer donanımlar her gün yenileniyor.Bence geleceğe dönük bir yatırım olarak normalden biras daha yüksek almak gayet mantıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 10 Temmuz 2012; 20:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

quote:

Orijinalden alıntı: zftt

sen işini sağlama al en az 600W 80+ dan aşağısını deneme.

Yok ya almışken 1200w alsın kışın soba falan bağlar ne dersin?

500w güç kaynağı çok rahat kaldırır. 80+ olmasa bile olur

bir dalgalanma olsa adamın sistemi zarar görse sen karşılayacak mısın?

ne bir hesaplama var, ne birşey kafadan atıyorsunuz 500w diye.

• psunun ustune bak maxımum combined power kac yazıyor ona bak yaz buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 10 Temmuz 2012; 21:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

Sonuçta o ekran kartını alan yükte bindirdiği an,sistemde kararsisliklar yaşanacaktır.

edit:Psu her daim alinan bir ürün değil.Ekran kartı,işlemci ve diğer donanımlar her gün yenileniyor.Bence geleceğe dönük bir yatırım olarak normalden biras daha yüksek almak gayet mantıklı olacaktır.

500 watt ocz sxs psu var .
    1 aydır 560 Ti 2gb ile bf3 online 64 kişilik haritada 1920x1080 oynuyorum sıkıntı yok bayılma yada reset atma vs.. gibi .

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom

quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

500 watt ocz sxs psu var .
    1 aydır 560 Ti 2gb ile bf3 online 64 kişilik haritada 1920x1080 oynuyorum sıkıntı yok bayılma yada reset atma vs.. gibi .

530 w tagan vardı,tagan yüsünden 1 adet 500gb sabit, 1 adet 500 gb taşınabilir harddiskim yandı.

Aynısı olur diyemem ama ben 650w thermaltake aldım.Sonuçta işlemci veya ekran kartımı değiştirmek istesem bile psu yeter mi acaba? diye soru isareti kalmas aklımda.

Bugünlük düsünmeyin,hergün yeni bir islemci ve ekran kartı çıkıyor cünkü..

edit:o sisteme gtx670 takta gör reset mi atıyor,bayılıyor mu bayılmıyor mu?hep aynı ekran kartını mı kullanacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 10 Temmuz 2012; 21:10:27 >

• ilerde Sli veya CF yapma gibi bir düşünceniz varsa minimum 750w öneririm
  • Arkadaş görüntü alamıyorum demiş ama herkes smps'in kaç watt olacağına takmış durumda o smps açar ancak performans sınırlarını çok zorluyor ayrıca diğer bileşenler ne ?

destiny24 Ekran kartının besleme soketini taktığınızdan eminmisiniz?
  • @cobi

İşte hocam bu tür şahsiyetler zerre kadar bilgisi olmadan forumlar da milletle adeta aşık atışmasına giriyorlar. Diğer elemana cevabını verdikten sonra tam bu tabloları verene de güzel bir cevap verecektim ki siz benden önce tavranmıssınız.

Hiç bir özelliği ve 80+ olmayan 500w coolermaster PSU ile 2gb hd6950 kullandım diyorum ama arkadaşlar bir türlü anlamıyorlar

Konuyu açan arkadaş sadece bir soru sormuş ve 560ti i rahat kullanabileceği bir psu istemiş. İleriye dönük bir psu dememiş. Ama gelde bu elemanlara anlat. Alışkanlık abi vallaha alışkanlık. Her PSU konusunda 600-700w 80+ psu al al al al bu nedir yaa?
  • quote:

@cobi

İşte hocam bu tür şahsiyetler zerre kadar bilgisi olmadan forumlar da milletle adeta aşık atışmasına giriyorlar. Diğer elemana cevabını verdikten sonra tam bu tabloları verene de güzel bir cevap verecektim ki siz benden önce tavranmıssınız.

Hiç bir özelliği ve 80+ olmayan 500w coolermaster PSU ile 2gb hd6950 kullandım diyorum ama arkadaşlar bir türlü anlamıyorlar

Konuyu açan arkadaş sadece bir soru sormuş ve 560ti i rahat kullanabileceği bir psu istemiş. İleriye dönük bir psu dememiş. Ama gelde bu elemanlara anlat. Alışkanlık abi vallaha alışkanlık. Her PSU konusunda 600-700w 80+ psu al al al al bu nedir yaa?

şu an hd 6870 kullanıyorum önceki kartım gtx 560 ti idi ondan önce gtx 470 vardı ondan öncede gtx 560
    sitesinden gtx 470 için min 550 watt yazar ama 500 watt fsp ile kullandım hatta %25 kadar oclu bile sorun çıkarmadı.
    kaldı ki gtx 560 ve gtx 560 ti çok daha da az güç çekiyor.bu durumda 500 watt rahatça yeter reset felanda olmaz.
    o testi koyan arkadaşa veya aynı tarzdaki arkadaşlara geşlirsek son zamanlarda bu forumda bilgi olmadan iddia'cı olan insanlara çok rastlıyorum.
    insanlar bilmedikleri konularda söylediklerinin doğruluğunu kanıtlamaya çalışıyorlar.koskoca nvidia sitesine güç gereksinimlerini koymuş
    ve 500 watt önerilir demiş gel gör ki konuda 500 watt yetmez diyenler var ki 500 watt önerilir yazıyorsa o da en çok güç tüketen işlemci vs gibi parçalara
    göre hesaplanmış ve güvenlik payı da bırakılmış bir watt değeridir.
    ha yüksek psu almak iyimidir bütçen varsa iyidir misal önceden fsp 700 kullanıyordum istediğim ekran kartını alıp takıyordum şimdi geçen gtx 480 alsam dedim
    bide powerı değişmek lazım felan durumları oldu.am gidipte hd 6850 kullanan birine 600 watt power al demekte saçmadır.
    neyse sende boşver tartışmaya gerek yok sonra ceza felan alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 10 Temmuz 2012; 22:25:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

@cobi

şu an hd 6870 kullanıyorum önceki kartım gtx 560 ti idi ondan önce gtx 470 vardı ondan öncede gtx 560
    sitesinden gtx 470 için min 550 watt yazar ama 500 watt fsp ile kullandım hatta %25 kadar oclu bile sorun çıkarmadı.
    kaldı ki gtx 560 ve gtx 560 ti çok daha da az güç çekiyor.bu durumda 500 watt rahatça yeter reset felanda olmaz.
    o testi koyan arkadaşa veya aynı tarzdaki arkadaşlara geşlirsek son zamanlarda bu forumda bilgi olmadan iddia'cı olan insanlara çok rastlıyorum.
    insanlar bilmedikleri konularda söylediklerinin doğruluğunu kanıtlamaya çalışıyorlar.koskoca nvidia sitesine güç gereksinimlerini koymuş
    ve 500 watt önerilir demiş gel gör ki konuda 500 watt yetmez diyenler var ki 500 watt önerilir yazıyorsa o da en çok güç tüketen işlemci vs gibi parçalara
    göre hesaplanmış ve güvenlik payı da bırakılmış bir watt değeridir.
    ha yüksek psu almak iyimidir bütçen varsa iyidir misal önceden fsp 700 kullanıyordum istediğim ekran kartını alıp takıyordum şimdi geçen gtx 480 alsam dedim
    bide powerı değişmek lazım felan durumları oldu.am gidipte hd 6850 kullanan birine 600 watt power al demekte saçmadır.
    neyse sende boşver tartışmaya gerek yok sonra ceza felan alma

Söylediklerine imzamı atarım. Aynı şekilde bu forumda hd7850 için power önerisi isteyen birine 800w 80+ power öneren biriyle ciddi ciddi tartışmaya girmiştim. Kendileri 7850 için en aşağı 800w 80+ bir powerın gerektiğini savunuyordu Ardından 7850 CF dan bahsediyordum diye kıvırmaya kalktı ama 7850 nin 130w tdp değerine sahip olduğundan bi haberdi. Kendilerine bunu söyleyince ve 7850 nin 130w tdp değerine sahip olduğunu ıspatlayınca beni blokladı

Velhasıl kelam kendi yeterince bilgi sahibi olmadan, başkalarını bilgilendirmeye çalışan o kadar çok insan var ki şu forumda artık söyliyecek birşey bulamıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.