Şimdi Ara

Gtx 460 ve Amd Phenom x4 965 BE ile BF3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gtx 460 ve Amd Phenom x4 965 BE 4 gb ram ile high ayarlarda 1920X1080 çözğnürlük ile 35-40 fps felan alıyorum. Sizce bu normal mi ? Ayrıca işlemcide o.c yok fakat ekran kartı 825 mhz da calısıyor. Açıkcası bu fps ile oyundan performans alamıyorum cunku mouseyı hareket ettirdigimde ufask ufak takılmalar oluyor. Konsola yazılan bazı komutlarıda degıstım halada var. En iyi performansı low ayarlarda alıyorum. Tepkimeler süper ve hiç ufak takılmalar olmuyor. Fakat görüntü biraz kötü oluyor. Özellikle Texture high yapınca fps yeterli olsa bile ufak ufak takılmalar oluyor ve tepkime iyi olmuyor.

Biraaz araştırdımda aşağıdaki linkde bu ekran kartı ile oynanabilecek ayarlar belirtilmiş. Bana cok uçuk geldi çünkü ayarlar resmen ultrada Full hd ile 42 fps veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patya -- 29 Ocak 2012; 20:26:13 >

• bu bahsetiğin işlemci ve ekran kartiyla oynuyorum bende 8 gb ram var bende tavsiyem fps artişi için shadowu mediuma çek görüntüde fazla bozukluk olmuyo anti alliasing ile ilgili olan ayarlari kapat ve en son hboa yerinide off veya ssoa yap baya bi etkiler
    www.youtube.com/Sdediting Steam ID : OptimusPrimeTr123 Borderlands 2 : OptimusPrimeTr123 DarkSouls : ErzaScarlet League of Legends TR : GaaraOFTheSand Dragon Nest EU : K1ssMyArrow BF4 : battlelog.battlefield.com/bf4/user/OptimusPrimeTr/
  • 280.26

bu driverı kullan .

285 i yüklediysen eğer randıman vermiyor aynı takılma sorunu bendede oluyor.
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • önerileriniz için çok teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım.

İşlemciye o.c yaptım 3.8 ghz e cektim takılmalar felan gitti tamamen fakat işlemci ısısı 70 e ulaştı geri kapatmak zorunda kaldım:)
    Once isletim sistemi 64 bit e Gectim. Sonra ram imi 4 gb dan 6 gb a ayarladim. Suan kaymak gibi kayiyor. Hicbir takilma kalmadi. Gorev yonetici sinden takip ediyorum. Sadece oyuna 4 gb ram gidiyor. 6 gb ram bile yetmiyor diyebilirim. 8 gb a cikarticam yakinda. Ve ultrada oynuyacagim. Sana tavsiyem ram yukselt. Kesin farki goruceksin.
  • hsngencer ayarlar ultra mıydı high mı ?

benim tüm ayarlar high da. ram kullanımı 3.6 gb kadar oluyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.