Şimdi Ara

GTX 1070 R5 2600 CSGO DÜŞÜK FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese öncelikle. Arkadaşlar CS:GO'da 4: 3 ekran 1024*768 çözünürlükte Low ayarlarda FPS 200'lere kadar düşüyor sabit 300 FPS almak istiyorum sistemim bir haftalık sıfır parçalar, ekran kartı bir yıllık.
    İşlemci: Ryzen5 2600 3.85MHz(OC)
    RAM: Crucial 3000MHz 8 GB
    Anakart: ASUS Prime B450MK
    Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1070 8 GB(OC)
    650W PSU
    İnternetteki inceleme videolarında 300-400 arası FPS alanlar var. Daha düşük kartlarla sabit 300 alanlar var. Bilgisayardan soğudum ne olur yardımcı olun. Aşağıya oyun içi ekran görüntüsünü ve Benchmark testini bırakıyorum.GTX 1070 R5 2600 CSGO DÜŞÜK FPS SORUNUGTX 1070 R5 2600 CSGO DÜŞÜK FPS SORUNU

• quote:

FPS 200'lere kadar düşüyor.

Allah başka dert vermesin

Ciddi soruyorum monitörün 144hz olsa bile, 300 fps ne işe yarayacak? Gerçekten fark ediyor mu 200-300 arası?

Soruna gelirsek, r2600 tek çekirdekte iyi olmayan bir işlemci. CSGO source kullandığından aldığın fps doğrudan işlemcinin tek çekirdek performansı ile bağlantılı. Anakartın müsaitse bir 400 mhz kadar overclock arttırımı sorununu bir oranda çözebilir. Ekran kartı kullanımının düşüklüğünden de bunu anlıyoruz.
    Liberta Per Gli UltrAs
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discursive

sagol hocam sanada :) teşekkürler cevabın için ,hocam evet fark edıyor .Overclock ekran kartına mı yapmamı soyluyosunuz dogrumu anladım?
    Hocam anakartının marka ve modeli nedir? İşlemciye yapmak gerekir.
    Liberta Per Gli UltrAs
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discursive

Asus prime b450m-k yalnız asusun biosundan oc yaptım ben 3.85ghz olarak calısıyor su an işlemci.
    Ancient Gameplaysyoutube
    Is Ryzen 5 2600 good for CS:GO?? | SMT ON vs SMT OFF | 1920x1080, 1280x720 & 1024x768 FPS Benchmarks
    https://www.youtube.com/watch?v=xDPpbhkrSaI

şimdi biraz baktım da, r2600'ün harbiden 300 küsürları alması gerekiyor.

Görev yöneticisinden bir baksana, başka bir yazılım işlemciye yükleniyor mu?

Muhtemelen ya bir virüs yada kullandığın yardımcı program işlemciyi arkada sömürüyordur.

En olmadı anakarttan SMT'yi kapat.

Oda olmadı o.c.'yi iptal et belki güç yönetimi olmamıştır, default dene.

• Ram tek parça ise single chanel çalıştığı için kısmen fps düşük olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darboğaz var düşük çözünürlük ve grafik ayarlarında işlemci konuşur. CS GO'da 2 çekirdek kullanıyor hal böyle olunca normal yani. Tek çekirdek performansı daha iyi olan işlemci alacaksınız veya overclock yapacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolu açıp oyunda

fps_max 0 komutunu girmeniz gerekiyor.

+ Bir adet daha 8gb ram şart.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/cs-go-fps-max-kodunu-yazmak-zorunda-miyiz.541611/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Kasım 2019; 2:9:53 >
    adamlar 1080ti değişip 2080ti alıyor tek oynadığı oyun csgo :D
    Liberta Per Gli UltrAs
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tek parça en kısa zamanda 2 slot ram takmayı düsünürum ama bu kadar fps farkı yaratırmı?

• Oc 3.85 ghz yeterlı degilmi hocam ?
    Valla hocam ikimizin işlemcisinin de testleri mevcut sabit fps alanlar nasıl alıyor onu çözemedim , bende genelde cs oynuyorum sabit 300 fps ile fps dalgalanması farkını hissediyorum.yapmadıgım ayar kalmadı yok düzelmıyor...
    onun çözümü yok hocam gtx2060 bile olsa o fps ler mapın belli yerlerinde 220lere düşüyo birçok twich yayıncısının pc sine bak. o videolarda adamlar boş boş geziyo ateş bile etmiyolar. cpu overclock etmek artıcağını düşünüyorum 20fps kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 12 Kasım 2019; 2:30:26 >
    Liberta Per Gli UltrAs
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Onu deniycem artık hocam teşekkür ederim, yayınlarda düşmesi normal hocam benım anlamadıgım rx580 1050ti gibi kartlarla nasıl aynı fps alıyoruz?

Basit ilk çıkan q6600-q9550 fx4300 gibi eski 4 çekirdek işlemcilerde ve bugün gt1030 ayarı giriş seviyesi ekran kartlarında rahat çalışacak şekilde üretilmiş hafif ve basit bir oyundur teknolojisi kötüdür çok çekirdek ve yeni nesil işlemci optimizasyonu hiç ama hiç iyi değildir..

O yüzden sabit 300 degil 1300 verecek sisteminiz olduğu halde işlemci ve gpu kullanımı düşük gözüküp istediğiniz fps yi vermez oyunun yapısından dolayı çok zorlama işlere girip aşırı oc li işlemciler falan zorla verdirtmeye kanırtmak diyelim çalışabilirsiniz lakin eski bir oyun için sadece popüler diye saçma sapan paralar ve uğraşlar harcamak olur.

Şöyle diyim mario oyunun neden 300 fps çalışmıyor diyebilirmiyiz atıyorum adamlar 60max sınırı yapmış oyunu heh onun bir büyük boy benzeri.

BU VİDEOYU İZLEYİN SİZE YARDIMCI OLACAK TEKNİK TÜYOLAR VAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Kasım 2019; 2:35:58 >

• _Discursive kullanıcısına yanıt
    daha guclu oyunlarda onlar 30 fps alırken sen 70 80fps alıcaksın kart tam güçte calısmıyor cunku zorlamıyor diğerleri ise tam güçte calısıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.