Şimdi Ara

GTX 1070 R5 2600 CSGO DÜŞÜK FPS SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tamamdır hocam ramle beraber onuda ekledim listeye benımde aklımda 4.2 gibi hızlarda kullanmak vardı, aldıgım zaman size dm atabılırmıyım yardımcı olurmusunuz.

4050mhz ciyim daily.

4.1 de olur ama verdiğin voltaja deymez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Kasım 2019; 16:18:40 >

4.1ghz yapınca 422'ye çıktı. 1920x1080 en yüksek ayarlar ve 8X Msaa ile 250fps.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gustawa

gayet normal değerlerin
    i5 8600k (overclocksuz) ve gtx1070 var bende. benimde dm de 180lere kadar bile düştüğü oluyor. ryzenle çok normal. Ama ryzen 3600a başarılı diyorlar.
    ayrıca 144hz monitör varsa 230fps civarı aşağısında aim bozuluyor cross sağa sola oynatınca görüntü kırılıyor gibi oluyor ondan sabit +250olması gerekli ileri seviye oynuyorsanız.
    adamlar 1080ti değişip 2080ti alıyor tek oynadığı oyun csgo :D
    Ben de 8600k kullanıyorum 1.24v @4.7 core, @4.0 ring

Cs go faceit te fps ortalama 350 diyebılırım. 250 ile 600 arası dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

overclock voltajınızı vs. tam söylebilirmisiniz hocam bende yakında overclock yapıcam sıvı soğutma alıp pek anlamıyorum overclocktan
    Hocam delid yapmayacaksanız sıvı sogutma orta dırek bı hava sogutmaya göre 10 derece falan düşürecektir, gereksiz masraf. Ben XIGMATEK Dark Knight kullanıyorum, 1.240v çarpanlar 47 %9 cıvarı bı performans artışı var stock haline göre sıcaklıklar da gerçek kullanımda max 55-60 sentetik testelerde 75 e kadar çıkıyor

• gustawa G kullanıcısına yanıt
    Sogutmaya çok para dökmeyin hocam, oc ile max alacağınız %10-15 performans artışı.

Ortalama 80-150 ise büyük sorun var. Benchmarkda mı 80i görüyorsunuz? Sisin içine girilince bende de çok düşüyor. Oyunda ise sisler hiç düşüş yapmıyor, fps 250deyse yine 250de oluyor hatta sisin içindeyken artıyor biraz. Oyunda 80 civarına düşüyorsa bir gariplik var. 1070 %50 civarı daha güçlü 570'e göre. Oyun daha çok işlemciye bakıyor ama ekran kartındaki %50 fark da %25 civarı fps getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 12 Kasım 2019; 21:6:38 >
    Evet fark ediyor. Yani tecrübe sahibi olan birisiyim. İşlemcim 8600k genelde 4.7ghz kullanıyorum. Ram 3000mhz 16gb. Ekran kartı gtx 1070. 5v5 olan maçlarda fps genelde 300'ün altına düşmüyor. Monitörüm 144hz. Şöyle anlatayım. 300 fps altına düşmeyen 5v5 maçlarda kesinlikle bir dalgalanma olmuyor görüntüde...Ama yoğunluk olan serverlarda fps bazen 200'e düşüyor ve o kasılmayı bariz bir şekilde hissedebiliyorsun :) Bu işin mantığını ben de çözemedim. Çünkü başka ağır oyunlarda fps 60'ın altına düşmediği sürece aynı şekilde akıcı oluyor. Ama cs:go fps 200lere düştüğü zaman bu kasılmayı dediğim gibi bariz şekilde hissediyorsun.

Neden acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Kasım 2019; 3:37:41 >
    https://www.youtube.com/watch?v=fj9cuHuTNVU
    dakika: 2:50 de görüldüğü üzere her açtığı core ile fps artmış fakat 3:14 de ht açınca çok ufak bi fps düşüşü olmuş sadece. zaten g3258 2/2thread @4.3 den fx 6100 @4.3 e geçince fps değerim ve genel olark akıcılığım arttı g3258 in tek çekirdek performansı çok daha iyiydi avantajlıydı da zamanında ama sonuçta 2 ile çarpılıyordu bunda single performasnı düşük ama mp ratio 5 civarı
    (bu arada gidip fx e para vermedim hediye olarak gelince satmak yerine kullanmaya başladım)
    arkadaşın yaşadığı sorun ise sanırım dual ram kullanmaması

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.