Şimdi Ara

Gtx 1060 da sadece GTA 5 kasma fps düşüklüğü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
8.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kafaya takacağın kadar 1 fark yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Kafaya takacağın kadar 1 fark yoktur.

zaten sonuc farklı cıkıo tekrar test yaptım bu sefer 6500 ile eş deger cıktı. Tek şey kaldı oda ram takmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: coax47

Düşmüş, 18 ve 26gb. şeklinde 2 adet torrenti görünüyo zamunda'da, artık cpu kullanım testi'de senden gelsin ozm.

Hocam torrent oyundan indiriyorumda 30 fps kilidi varmış update beklenıyor yapımcı acıklama yaptı

Bu arada intel yetkilisi beni aradı ingiltereden türk. Adam çok gevezeydi :) Bana bir sorun yok dedi tüm oyunların witcher 3 vs sistem gereksinimlerine baktı sizin işlemci 2.80 ghz dedi normal dedi. Dedimki 6500 ile aramda fark varmı evet çok fark var dedi. E dedim o işlemci kullananlarda aynı sorunu yaşıyor. Bu oyunla alakalı dedi bazı oyun çok işlemci ister ama sizin sıcaklık vs hersey normal iyi dedi. Her oyunun sistem gereksimine bakıp durdu valla yarım saattir konustu çok ilgiliydide ama biraz boş konustu gibi. Ram takcam dedim oda iilaki performans artar dedi

• adnanoktarrrrr A kullanıcısına yanıt
    Sen orayla işlemcim'de 1 sıkıntı varmı diyerek bağlantıya geçmiştin oda olmadığını uzatarak anlatmış, bende bu tarz oyunlar için düşük frekansta (3.0ghz barajın'da) kaldığını (sendeki model işte 3.20 ye çıkabiliyomuş) bunun'da 1 az düşük kaldığını söylemiştim, kısaca burda senin'de bildiğin/öğrendiğin şeylerden bahsetmiş v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 7 Ekim 2016; 14:11:13 >
  • GTA 5 o işlemciyi yüzde yüze yakın çalıştıramaz imkanı yok sistemine miner virüsü girmiş bence temiz format çekip kürekli yasadışı uygulama kurmadan virüssüz bir şekilde test et anlarsın farkı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tr.duman

Hadi geçmiş olsun gt5 içinde rami 16 yap artık :)

Aynen hocam 16 aldıgımda rahatlar pc

Hocam unttum iş güç arasında kusura bakmayın,yarın akşama 8 9 gibi hatırlatın atayım resim veya video çeker koyarım Youtube Kanalıma ama ben kesinlikle hiçbir uygulama kapatmadan oynuyorum, sıkıntısız özellikle de oyunu tekrar yüklememe rağmen kullandığınız işletim sistemi ve özellikleri yazarsanız yardımcı olurum.

yok görüşmedim hocam da benzeri durum önceki oyunlarda dizüstünde de olmuştu, i5 4200m-gtc 860m-8gb ram vardı anakart ve işlemci arıza yapmıştı yerine i7 4710mq takmıştım oyunlarda öncesine ile dağlar kadar fark oluşmuştu. bana ramdan olacağı gibi gelmiyor bu iş sonuçta sanal bellek cpu kullanımını ne kadar arttırabilecek ki bakalım hele bir gelsin o zaman netlik sağlanacak... az daha dayanın saat 18.00 gibi ram elime ulaşmış olur. 16GB CILAR YA VEZİR OLACAK YA DA REZİL pek yakında :)

Kimse rezil olmaz. burda yardımcı olmaya çalışıyor insanlar, sen rezil yada vezir olacaklar tavrı içerisindesin, hoş değil gerçekten, umarım problem bir an önce çözülür. Iyi forumlar hepinize.

Orijinalden alıntı: ByCaglaR

quote:

yok görüşmedim hocam da benzeri durum önceki oyunlarda dizüstünde de olmuştu, i5 4200m-gtc 860m-8gb ram vardı anakart ve işlemci arıza yapmıştı yerine i7 4710mq takmıştım oyunlarda öncesine ile dağlar kadar fark oluşmuştu. bana ramdan olacağı gibi gelmiyor bu iş sonuçta sanal bellek cpu kullanımını ne kadar arttırabilecek ki bakalım hele bir gelsin o zaman netlik sağlanacak... az daha dayanın saat 18.00 gibi ram elime ulaşmış olur. 16GB CILAR YA VEZİR OLACAK YA DA REZİL pek yakında :)

Kimse rezil olmaz. burda yardımcı olmaya çalışıyor insanlar, sen rezil yada vezir olacaklar tavrı içerisindesin, hoş değil gerçekten, umarım problem bir an önce çözülür. Iyi forumlar hepinize.

Yok adam orda ironi yapmıs hocam. Bi sıkıntı yok yani :))

• Hocam sen yanlış anlamissin ayrıca sorun çözüldü ve konusu da açıldı bakabilirsiniz. Ayrıca hem kendim için hem konu sahibi için hem de benzeri sorun yaşayan arkadaşlar için elimden geldigince sorunun temeline indim ve indik sonunda sorunun temelinin gerçek ram kullanımından olmadığını sanal bellek kullanimindan kaynaklandığını bu probleminde cpu kullanimini ciddi anlamda artırdığını ve aslında yeterli olması gereken işlemcilerin de neden cılız kaldığını ve bu durumunda yeni bir kavram edinmemizin vesilesi olduğunu anlamış olduk bu durumu işlemcisi zaten güçlü olanların farkında olamamalarinin nedenini bulduk sonuçta ya işlemciniz güçlü olacak ya da benzer bir durumdaysaniz ram takviyesi yaparak işlemcinizin yükünü azaltacaksiniz. Resmi memur gibi okumayın yazılanları işin biraz da espiri boyutuna da yer verirseniz sevinirim, yoksa kimsenin rezil de olduğu yok vezir de...

https://forum.donanimhaber.com/m_120918040/tm.htm#120918040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 10 Ekim 2016; 8:43:09 >

• rami 16 yaptım ssd taktım darboğaz yok. fps yükseldi yer yer yaklaşık 10 fps yükseldi

Orijinalden alıntı: BayRealist

rami 16 yaptım ssd taktım darboğaz yok. fps yükseldi yer yer yaklaşık 10 fps yükseldi

hangi oyunların kaç fps iken kaç fps oldu

https://forum.donanimhaber.com/m_121068032/p_1/tm.htm#

Orijinalden alıntı: adnanoktarrrrr

quote:

rami 16 yaptım ssd taktım darboğaz yok. fps yükseldi yer yer yaklaşık 10 fps yükseldi

60 alıyorsam yine 60 alıyorum. fakat darboğaz neyin olmadığı için fps düşmüyor. 50 ye düşmesi gerekirken düşmüyor ve ben yine 60 alıyorum alıyorum. anlatmaya çalıştığım buydu.

quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrrrr

quote:

60 alıyorsam yine 60 alıyorum. fakat darboğaz neyin olmadığı için fps düşmüyor. 50 ye düşmesi gerekirken düşmüyor ve ben yine 60 alıyorum alıyorum. anlatmaya çalıştığım buydu.

anladım bende alayım madem

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.