Şimdi Ara

GTX 1050Ti için psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle iyi forumlar. şuanda kullandığım psu mu değiştirmeden gtx1050ti a geçsem bir sorun olurmu diye sormak istedim.
    şuan kullandığım bileşenler:
    işlemci : i5 2400s
    ekran kartı : radeon hd 5500
    anakart : gigabyte h61m-ds2
    ram : 8x1 ddr3 1333mhz
    psu : powerman ip350aj3-1 330w

şimdi geforce un kendi sitesinde 300w yeteceği söyleniyor psu almak istiyorum fakat şuanlık bütçem sadece ekran kartına yetiyor eğerki ekran kartı mı gtx1050ti yapsam başka bileşen değiştirmeden herhangi bir sorun yaşarmıyım? Psu yetersiz kalırsa ne gibi sorunlar yaşayabilirim ? Ekran kartım yanar mı ? yardımcı olursanız sevinirim

• Psu nun 12w kanalından verdiği değer önemli gerçek 330w ise yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Temmuz 2017; 18:21:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu nun yan fotoğrafını atsam bana bilgi verebilirmisiniz ?
  • waryn W kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  GTX 1050Ti için psu
    tam olarak kaç olduğundan emin değilim ya yukarıda 350 falanda yazıyor pek anlamıyorum yardımcı olurmusun

edit : bizim burda bir bilgisayarcı var zamanında anakartım yandığında ordan değiştirmiştim falan işlemciyide ordan almıştım bu psu için çok iyi diyordu ağır bayağı ama ne farkı oluyor bilmiyorum belkide beni yiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waryn -- 8 Temmuz 2017; 19:46:34 >
  • yok mu yardımcı olucak birisi yahu
  • waryn W kullanıcısına yanıt
    18amper psu ucu ucuna yetebilir gibi olmadı ekran kartına downclock yaparsın o zaman yeter yoksa pc reset atar sürekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GTX 660Tİ VE GTX 970
    6 yıl önce açıldı
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tak bi dene eğer oyundayken reset atmazsa bilki yetiyodur reset atarsa yeni psu alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 8 Temmuz 2017; 23:30:39 >
  • henüz almadım 1050ti ı aldıktan sonra denerim fakat bir arkadaşım bana ekran kartını yakma riskinde var dedi ve bu beni korkutuyor mesela taktım reset atmadı falan bir süre sonra bi sıkıntı çıkarmı ?

edit: veya önerdiğiniz f/p bir psu varsa beni götürebilecek güzel olur aslında bütçem çok fazla yok ama

edit2: birde şöyle bir sorum olacak. 1050ti alırken msi'ınkini almak istiyorum sebebi biraz okuduğuma göre twin frozer v yüzünden ve programları yüzünden aslında ama oda biraz pahalı mesela gigabyte zotac asus gibi markalarla aralarında ne gibi farklar olur almışken msi almalıyım diye düşünüyorum ama siz ne diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waryn -- 9 Temmuz 2017; 0:0:13 >
  • 12v kanalından 216 watt veriyor. işlemciniz 65watt 1050ti 75watt tüketiyor. hdd-fan-ram eklenincede 180wattı bulur tahminimce tam güc tüketiminde. 12v kanalından 300watt veren bir güç kaynağı işinizi görecektir.
  • Psu kaliteli olmasa da yeter, 1050 ti çok az güç harcayan bir kart, zorlanacak bir durum yok.

ekran kartı 75w

İslemci 65w

Diğerleri 40w (ortalama)

Toplam : 175w

Önemli olan ekran kartı işlemci için 12v kanalı. Geriye kalan hdd fan anakart vs fazla güç harcamıyor.

• Ucu ucuna yeterli. Eğer bir sorun olursa 550W 80+ bir güç kaynağı geleceğe yatırım olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkürler son bir sorum olacak mesela psu yeterli mi falan diye kontrol etmek için taktım kullandım diyelim eğer yetersiz ise herhangi bir yanma vb problem yaşarmıyım

• Yanma ihtimali çok düşük bir ihtimal, en fazla sistem hata verir vs. .

• tamamdır hocam çok sağolasın aldığımda deneyeceğim o halde teşekkürler herkese iyi forumlar
  • aslında bir şey daha sormak istiyorum sizce " Xigmatek Xcp-A500 X-Calibre 500W Güç Kaynağı " nasıldır ?

specs linki :http://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=90
  • quote:

Orijinalden alıntı: waryn

aslında bir şey daha sormak istiyorum sizce " Xigmatek Xcp-A500 X-Calibre 500W Güç Kaynağı " nasıldır ?

specs linki :http://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=90

Kağıt üzerinde özellikleri iyi göüküyor, orta kalitede bir marka, kullananlara sormak lazım
  • Bunları düşünmek yerine 500W'lik ve 80 Plus sertifikalı bir PSU alın kafanız rahat etsin.
  • 12v kanalından verdiği güç size fazlasıyla yetiyor.
  • Evga 450 bt +80 al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.