Şimdi Ara

Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam aynı laptop var , aynı oyunda 60 70 fps ortalama alıyorum düşük ayarlarda
  • Görev yöneticisinden kaynak takibi yapar mısın? İşlemciyi oyunlardan başka ciddi miktarda kullanan nedir ona bakmak gerek. İşlemcini bir şey sömürdüğünden kasmalar meydana geliyor gibi.

Daha önceden stabil oynayaniliyor muydun bu bahsettiğin oyunları? Ram takviyesini yapmanı ısrarla öneriyorum. Yalnız üzerindekiler 2x4 mü 1x8 mi, bakmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yarın deneyeyim hocam teşekkürler.

• Santiz kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde de takılma oluyor mu yoksa stabilize mi çalışıyor. Kasma hissi yaşıyor musunuz?

Gta 5 bu ayarlarda 40 45 50 alıyordum hep çok takmıyordum ama bu zamanlar 20 25 çok kötü. Division 2 yeni aldım.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Hocam son dönem okulun bu haziran ayında elden çıkaracağım daha 8 10 ay garantisi var. Bu yüzden sabredip yükseltmeyeceğim. Ama ramler sanırım 1x8.

Arka planda çalışan bir şey var mı bakmadım yarın bakacağım buna da.

Gta 5 dediğim gibi önceden 40 50 arası fps alıyordum çok takmıyordum çünkü fps drop olmuyordu. Ama şimdi 20 25 ortalama çok sinir edici seviyede. Hatta eski ayarlardan biraz düştüm.

• Bu kesinlikle olmuştur da bu kadar olacağını sanmıyorum. Ya eğer bu kadar olursa gerçekten daha da Nvidia almam.

Bundan bir önceki sistemim full amd idi. Hiç bir sorun çıkarmadı ne bozulma ne kasma ne performans düşüşü. 5 yıl sapa sağlam götürdü beni.

Fx 6300
    R9 270x
    8gb ddr3 1333mhz

5 sene kullandım şuan ki bilgisayarımdan bir tık düşük performans alıyordum ama bu halinden daha iyiydi. Okuldan dolayı laptopa geçtim.

• Hwmonitör dene oyunda oyunu pencereli aç sıcaklıklara bak

msi lar hakkında bilgim var soğutmada kullandıkları finler daha iyi soğutsun diye çok sayıda ancak aralarındaki boşluk az tozlandığında aşırı ısınma yaşanabiliyor sert bir şekilde gözünü kapatıp fan kısmına çalışırken üfle sonra çıkış olan yerin soldan sağa gibi tamamına üfle sıcaklıklar iyileşmesi lazım msi ın termal macunu uzun ömürlü ancak çok iyi değil çatlama vb yapacağını sanmıyorum ama olabilir stock macunlar çok dandik

bence tozdandır bir onu dene sonra bana yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Bunu yarın deneyeyim hocam teşekkürler.
    en son çıkan wrc ve nfs oyununu indirdim kurdum bendede 1050ti var fakat işlemcim seninkinden bile kötü, işlemci darboğaz yaptı hep %100 oluyordu en düşük ayarda bile kasıyordu kafam attı ayarları fulledim ultra olmasada high ayarlara getirip vysnc açtım en azından 30 fps de akıcı ve iyi bir görüntü elde edebildim bunun tek kötü yanı oyun akıcı ve güzel görünürken gecikmenin artması yani gecikme biraz fazla oluyor mesela sola döneceğim zaman bastıkdan 2 saniye sonra algılıyordu.Onuda oyunda ki senstivity ayarını arttırarak çözdüm.Umarım sendede işe yarar.
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    hocem nvidialık bir şey yok burada

ya oyunlarda performans gerilemiştir. bıundan kastım oyun yapımcısının bunu yapması. yani bügün iyi çalişan oyun bi bakiyon daha kötü çalişiyo. tüm donanımlarda. bir şeyi bozuyorlari bi harita ekliyorlar bir şeylerle oynuyorlar ve hop
    ya da sistemin soğutması kötüye gitmiştir
    ya da windowsunuz tıkanmış kirlenmiş bir şey olmuş. müsait bi zamanda bi format atıp denemek lazım

online gta 5 modunda i3 8100lü bi arkadaşım da sorun yaşıyor. bu online modunda ilk zamanlarda sıkıntı yoktu aslında sonradan peydahlandı. hikayeli modda test etmek lazım. orada hala akıcı çalişiyor diyordu.
    Hocam bende oyun gayet akıcı , sıcaklık değerleri de normal . Güç seçeneklerinde yüksek performans'ın seçili olduğundan emin olun . Benim laptopta şarjda degilken veya güç seçeneği dengeliyken oyunlar kasıyor .
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizi yaptım üfledim fanın olduğu yere düzeldi sanırım. Low ayarlarda 60 fps alıyorum. High ayarlarda 40'a sabitledim. Medium ayarlarda 45 55 arası alıyordum 50'ye sabitledim.

High ayarlarda benchmark :

Average framerate : 41.2 FPS
    Minimum framerate : 7.8 FPS
    Maximum framerate : 59.4 FPS
    1% low framerate : 3.0 FPS
    0.1% low framerate : 1.8 FPS

Medium ayarlarda benchmark :

Average framerate : 51.2 FPS
    Minimum framerate : 0.3 FPS
    Maximum framerate : 60.2 FPS
    1% low framerate : 0.8 FPS
    0.1% low framerate : 0.3 FPS

3 4 kere gir çık yaptım çok stabil çalışıyordu ama en son medium ayarlarda oynarken bazen 2 3 saniyeliğine fps drop oluyordu. Isı değerlerim ekran kartı 65 75 arası, işlemci 80 87 arası alıyor hep.

Edit : Hocam Gta 5'te denedim şimdi de daha yüksek FPS alıyorum alması gerekeni alıyorum.

Average framerate : 49.4 FPS
    Minimum framerate : 31.6 FPS
    Maximum framerate : 59.9 FPS
    1% low framerate : 9.3 FPS
    0.1% low framerate : 4.2 FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jowiyaga -- 24 Şubat 2020; 13:39:50 >

• Hocam ayarları yükselttim %97 gördüm GPU da. Ultra yaptım 30 fps alıyordu 20'lere düşüyordu. High da 40 45 arası alıyordum 40'a sabitledim. Medium yaptım 50'ye sabitledim tam oldu. Medium kullanırım.
    Hocam sizin ısı değerleriniz nasıl oyunlarda? Benim Division 2 de işlemci 80 87 arası, ekran kartı 65 75 arası.
  • Hocam fanın olduğu bölgeye güçlü şekilde üfledim 1 2 kere. Düzeldi sanırım ama ondan mı bilmiyorum akşam indirmeye bıraktım boş durdu bi 10 saat. Ondan da olabilir. Ama Gta da ilk aldığım fpsleri görüyorum.

Hocam hiç kontrol etmedim , bugun bir kaç oyunda test edip size yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Hocam fanın olduğu bölgeye güçlü şekilde üfledim 1 2 kere. Düzeldi sanırım ama ondan mı bilmiyorum akşam indirmeye bıraktım boş durdu bi 10 saat. Ondan da olabilir. Ama Gta da ilk aldığım fpsleri görüyorum.

bu hesaplamaları aldırırken alt tab yapmıyor ya da arayüz fln açmıyosundur umarım. bu tür işlemler bu değerleri çok düşürür

bir diğer düşeceği yerler de yeni harita yüklerken ya da loading ekranlarda olur
    Iyi olur hocam teşekkürler.

• Yok hocam alt tab yapmadım. Oyun içi sadece herhangi bir yükleme yoktu.

• Allah allah şimdi de benim division2 kasmaya başladı .
    Oyun ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi ?
    Benim gibi mi sizde de yoksa farklı mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.