Şimdi Ara

Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Formatı en son aşamaya bıraktım hocam. Diğer çözümleri deneyeyim ilk. Bir de pcyi aldığımdan beri hiç format atmadım. Ve msi tarafından hazır yüklü şekilde D diski var içinde msi driverlari falan var. O diskide temizlemem gerekli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt
    Throttlestop uygulaması var onu bu ayarlarda kullanıyorum.Bir de intelin xdu mu ne varmış onu da deneyebilirsiniz. Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    temizlemenizi tavsiye ederim msi yüklü driverlar da windows da çok eskidir ve kullanmamak gerekir çünkü yüklerseniz bi format süresi kadar güncellemeniz gerekir o zaman da temiz kurulum olmaz msi zımbırtıları yanındaherşeyi tekrar kurma üstüne vb gerekir tavsiyem silmeniz onu cmd den silebilirsiniz
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de şey bu msi dragon center mı ne o var içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o 20gb falan yer kaplayan diskte bir şey var aslında bunla alakalı video yapmak istiyorum göstermek için

• hocam oyun 13 tlye düştüğü günden beri oynuyordum bende de bir sıkıntı yoktu . Hatta sizin konunuza ilk mesaj attığım gün oyun cayır cayır çalışıyordu . Fakat şu an bir sıkıntı var , benim de işlemcim 80 derecelere kadar cıkıyor ve yer yer fps droplar yiyorum fakat sadece bu oyunda olmaya basladı .
    Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2
    bu oyun açıkken görev yöneticisi

Aynı sorunu yaşayan onlarca kişi var , galiba sıkıntı uplay ve oyunla alakalı , makine sağlam olsa gerek .

• Hocam bende 960 ile en low da oynuyorum onda da zevk almadığım için oynamıyorum ultra high biraz fazla 1050ti için
  • ozqur333 kullanıcısına yanıt
    hangi oyun division mi bende olmadığından deneyemiyorum mli eski laptopumda denerdim olsaydı
  • Santiz kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarlarda oynuyorsunuz hocam?
    Hocam boşta ki kullanım böyle. Şimdi her şeyi kapatıp tekrar benchmark yapayım.

Hocam disk durumu da bu şekilde. EFI ne olduğunu bilmediğim için silmedim. FreeDos almıştım bilgisayarı içinde bunlar vardı. E diskinde oyunlarım var sadece başka bir şey yok bütün programlarda C diskinde.

efiyi görememen lazım bilgiyarara sağ tıkla yönet de diske tıkla ordan foto at

buarada senin makinenin yeni biosuda çıkmış system stabilitesini arttırabilir o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 25 Şubat 2020; 18:56:44 >
    Yeni Bios'a yükseltirsem bir diskten bir şeyler gitmez dimi hocam?

efi de drivercd de silinebilir orda d diskindekileri yedekleyebiliyorsan yedekle nasıl olacağını anlatayım yerin var mı yedekliiyecek

bir şey silinmez bios yükseltmesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 25 Şubat 2020; 19:20:54 >
    Arkadaştan harici HDD alabilirim. Ama temiz kurulum olur mu ki öyle? Ya D'deki dosyalarda ve C'de bulunan benim özel klasörümde virüs varsa?
  • Hocam low ayarlarda , gayet akıcı idi oyun önceden . Şu son güncellemeden sonra division 2 kasıyor . Sizin bilgisayara özel bir durum değil yani . Benim de kasmaya basladı anlayamadım 80 derece ısıyı ilk defa görüyorum .
    Diğer oyunlarda böyle sıkıntılar yok .
  • Santiz kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. @berk70 isimli arkadaşımıza sende userbenchmark yapıp gönderir misin acaba? Çünkü aynı bilgisayara sahip olduğumuz için merak ediyorum sende neler sonuç verecek diye. Yaparsan sevinirim hocam.
  • Hocalarım DDU ile driver sildim tekrar yükledim. Sonra @Marshall-Bruce hocamın dediği ayarları yaptım Nvidia Denetim Masasından. Sonra ızgaralara üfledim. Son durum aşağıda.

Oyuna girmeden önceki performansım:

Oyunun ayarları High yaptım ve oyundan FPS limitini kaldırıp RivaTuner'dan 50 FPS limiti koydum. Windowed şekilde ayarladım ve performansım bu şekilde :

MSI Afterburner ile yaptığım benchmark. Yanlışlıkla oyun içinden screenshot aldım benchmark kapatmaya çalışırken. :

Average framerate : 46.2 FPS
    Minimum framerate : 0.5 FPS
    Maximum framerate : 49.9 FPS
    1% low framerate : 0.5 FPS
    0.1% low framerate : 0.5 FPS

Bu da oyun içinden screenshot:

Son olarakta aynı ayarlar ile Fullscreen yaparak benchmark yaptım. Aşağıdadır :

Average framerate : 42.3 FPS
    Minimum framerate : 32.9 FPS
    Maximum framerate : 49.9 FPS
    1% low framerate : 9.6 FPS
    0.1% low framerate : 5.6 FPS

Edit : GPU kullanımı çok düşük yine olması gerekenden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jowiyaga -- 25 Şubat 2020; 20:56:20 >

benim userbench yukarıda var ama benim laptop aynısı değil eskisi sizinkinden düşük yenisi de sizinkinden özellik olarak iyi
  • Darboğazın işlemci yüzünden olması mümkün değil yani her şey düzgünse.4/8 neredeyse 6700 gücünde işlemci 1050ti mı beslemeyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.