Şimdi Ara

Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Benim gibi mi sizde de yoksa farklı mı?
    sen benim önerimi de dinle. rivatunerdan 45'e fln sabitle. olmadı 40'a sabitle. 40 fps akıcı mouse oyunu için idea noktalardan biri. 30 rahatsız etse de 40 rahat ettirebiliyor.

sabit fps donanımın daha stabil bip erformans cıkarmasını saglar !
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2Gtx 1050 Ti Darboğaz - MSI GL63 8RD - DIVISION 2

Genel olarak tüm oyunlarda bu ısı değerlerini alıyorum
    Geçen gün bilgisayarımı satın almak isteyen birisi özellikle rica etmisti 1 saat knight açık kaldı 70 derece idi onda da.
    onun disinda su an division da ani fps dropları yiyorum .

1050 ti ile 40 fpste falan oynamayın lütfen kart daha iyi çalışması lazım rica edersem userbenchmark testini yapar mısınız
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptım ama 1050ti kullanmadı.
  • Santiz kullanıcısına yanıt
    Benim işlemci 80 falan ya. Division 2'de ki ısı değerleriniz nasıl hocam?
  • Rivatuner'dan nasıl sabitleyeceğim hocam? Oyun içinden sabitledim yetmez mi?
  • quote:

Rivatuner'dan nasıl sabitleyeceğim hocam? Oyun içinden sabitledim yetmez mi?
    rivatuner daha iyi sabitler daha kaliteli oluyor genelde
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/r72var

framerate imit kısmından istediginiz değere sabitletebiliyorsunuz

isterseniz oyuna özel limit de koyabiliyorsunzu bunun için add tuşuna basıp oyunun exesini seçmenzi gerek

global seçerseniz tüm oyunlar 45 fps yesa bitlenir

• quote:

Hocam yaptım ama 1050ti kullanmadı.
    https://www.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fwww.userbenchmark.com%2FUserRun%2F24942211
    Ram dışında bütün sistemde sorun gözüküyor sizde

userbenchmark yanlış linki koymuşsunuz bitince bir sayfa açılıyor o sayfanın linkini atsaydınız daha rahat olurdu

nvidia kontrol panelden yüksek performanslı nvidia kullan diyin birde güç seçeneğini maks a alın tekrar deneyin bu kadar kötü olmaması lazım

bu benim eski laptopumun değeri işlemci skoru neredeyse sizinkine denk geliyor iyi baktığım için yüksek ancak sizinki daha yüksek olması lazım
    UserRun/7586020

bu da sizinki sadece 8gb ram var sanırım onu bilmiyordum format atsanız yazılımsal sorunlar kalmaz bence yazılımsal bir sıkıntıda var sizde
    UserRun/24942211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 25 Şubat 2020; 2:21:40 >

Hocam bende öyle yaptım test bitince açılan sayfayı koydum. Şimdi girmeye çalışıyorum girmiyor linke tıklayınca. Bir de nereden anladınız ram dışında sistemde sorun olduğunu?
    Bende doğru linki koydum ancak dh forum bozmuş

ortalamanın aynı cpu ya göre altında gözüküyor prize takılı ise üstünde olması yada ortada olması lazım kırmızı ile yazıyor
  • Önce display driver uninstaller kullanarak ekran kartı driverını kaldırın. İndirdiğiniz ya da elinizde olan güncel driverı tekrar yükleyin, bir de yapmadan önce veya yaparken internetinizi kesin ki windows update driverı kendi kurmasın etkiliyor çünkü.

Nvidia denetim masasından 3D ayarlar yönetiminde ister oyuna özel ister genel ayarlarda Power Management Mode (güç yönetim modu)'nu maximum yapın.

Bir de yine aynı ayarlarda Low Latency Mode (düşük gecikme modu) ayarlarını açık ya da ultra modlarında deneyin bunun %1 ve %0.1 kare oranını iyi yönde etkileyeceğine inanıyorum.

Bir de bildiğiniz gibi bir latobun soğutması çok önemlidir o yüzden uzun süredir temizlenmediyse ya da çok toz alabilecek bir ortamda bulunduysa bilen birisine açtırıp fanlarını ve ızgaralarını dikkatli bir şekilde temizletin ve temizlerken ısı borularını hafif şekilde bile olsa bükmemeye özen gösterin, hazır laptobu temizlerken termal macunu da gerçekten kaliteli ve iletken olmayan bir ürün olmak şartıyla yeniletin. Tozlu bölümler görüyorsanız diş fırçası yaprdımıyla devrelere zarar vermeden temizleyin.

Zaten biliyorsunuzdur ama soğutucu kullanmıyorsanız (pek işe yaramıyor ama hava sirkulasyonu için yararlı) ya da aklınıza gelmediyse diye söylüyorum, oyunu oynarken laptobu koyduğunuz yere dikkat edin alttan yeterince hava alabilsin ve çıkışların önüne yakın yerde engel olmasın ki sıcak hava dışarı dağılsın.

Şu ana kadar çok kez laptop değiştirdim, fps problemlerinin çoğunun soğutma sıkıntısı yüzünden kaynaklandığını bizzat tecrübe ettim, bazı laptoplar öyle bir tasarlanıyor ki oyun laptobu olduğu halde mühendis nedendir bilmiyorum hava girişlerini daracıcık tasarlıyor makine yeterince hava almıyor. Bu yüzden laptop değiştireceğim zaman herşeyden önce hava giriş ve çıkışlarına bakıyorum artık. Sizin laptobun bu konuda bir sıkıntısı yok gibi, giriş çıkışlarda yeterli boşluk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 25 Şubat 2020; 13:21:46 >

Benim ısı değerleri hiç 75 üstüne çıkmıyor . Su an oyunda güncelleme var bitsin division 2 değerlerine de bakarım .
  • Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt
    Hocam Low Latency Mode bulamadım yok sanırım.
    Prize takılı yukarıdaki arkadaşın söylediği ayarları yaptıktan sonra tekrar ölçüm yaptım ama incomplete yazıyor hepsinde bir bakar mısınız?

Size PM'den atıyorum link bozuluyor buraya atınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jowiyaga -- 25 Şubat 2020; 13:14:6 >
    Her ekran kartina koymuyorlar demek ki o ayari bilmiyordum. Peki önceden hazırlanmış kare (adını tam hatırlamıyorum)ya da pre-rendered frames diye bir ayar var mı? Var ise onu 1 yapın, bende de bir ara gtx 1050 ti vardı onda vardı o ayar. Bunun da low latency'e benzer bir ayar olması lazım.

Edit: Eğer display driver uninstallerı denemediyseniz zaten ekran kartı driverını kaldırıp tekrar kurdum ne fark edecek diyorsanız yine de bir deneyin. Ben AC Origins'deki takılmaları öyle çözmüştüm, ekran kartı driverını kendim kaldırınca düzelmemişti nedense temiz kurulum desem bile. DDU fark etti artık normal driver güncellemesi yapsam bile DDU ile eski driver'ı kaldırarak yapıyorum, bazı teknoloji siteleri de bayağı tavsiye ediyor o programı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 25 Şubat 2020; 13:33:21 >
  • Büyük ihtimal işlemci turbo boost açınca ısınıyor.Gücü kısıyo.Bu yüzden drop yiyo olabilirsin.Aynı sorunu 2 yıldır i7-gt750m'li laptopta yaşıyodum.Bir uygulamayla turbo boostu kapatıp işlemci hızını sabitledim artık hiç bir oyun donmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    High background CPU (22%). High background CPU reduces benchmark accuracy. Find active processes with Windows task manager (CTRL+SHIFT+ESC

Şimdi yazılımsal bir sorun da var sizde arkada bir şey işlemcinin yüzde 22 sini kullanıyor

Her şeyi yedekleyip format atmanız tavsiyem uzaktan yazılımsal sorunları çözmek biraz zor.

DDU ile görüntü driverı yenileme en iyi method ancak işlemciyi kullanan bir şey var sizde sadece ekran kartıda sorun değil.

windows 10 u bir usb flash bellekten kurabilirsiniz tavsiyem ancak gelişmişi seçip diski tamamen silip kurun bu şekilde tammaen yeni temiz kurulum olur bunu yapmadan da her şeyi yedeklemenizi tavsiye ederim ihtiyacınız olan
    örneğin belgelerim kaydedilen oyunlar indirilenler resimler masaüstü vb
    yedekledikten sonra farklı bir diske msi sitesinden son sürüm yazılımları indirin nvidia ve intelden de son sürümleri indirin format attıktan sonra bunları kuracaksınız

• Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt
    Eve geçince dediklerinizi yapayım hocam. Haber ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dzuth D kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim hocam bunuda bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dzuth D kullanıcısına yanıt
    Bu da olabilir bak, bir sıkıntım yok ama ben de bir turbo boost kapatıp oyun performansım artacak mı deneyeyim sağolasın fikir için :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.