Şimdi Ara

GTA4 İllumunati tekgoz.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce oynarken gördüm.Adamın birinin notebook'una bakıyoz.Masaüstünde tek göz var ve '' All eyes seeing you '' yazıyor.

• nickindeki şarkıdada masonik ritüeller var galiba? kafana takma bu kadar bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Gerçekten var bu oyunda. İnanmıyorsan gir dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Gerçekten var bu oyunda. İnanmıyorsan gir dene

Sistemim yok
  • olm liesdamnlies.net
    Rockstarın siteye gidio lan
  • Yeni mi keşfettiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL karikatür(ss-video) arşivi.
    13 yıl önce açıldı
    Gif atında gülelim bi
    10 yıl önce açıldı
    DH ## Sro Eski ss ## 2005/06 ##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • L.A. Noire de ilk bolumde galiba kisa bi tanitim gecerken evin catisinda kabak gibi gorunuyo yine o goz.Rockstar kullanir oyle
  • Üçgende var tam illuminati
  • damnliesdamn sitesi de var ama yalanlar bahsediyo gibi. belki de dalga geçmek için koymuşlardır
  • Git derslerine çalış bunlarla uraşıcağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Git derslerine çalış bunlarla uraşıcağına.

'' uraşıcağına. ''

Bunu yazabilmek için kaç sene okudun ?
  • neyse oyun tutunca böyle şeyler çıkması normal.
  • Vay be Oyuna Bak Az Önce Bitirdim Hiç Farketmedim :D
  • oyu ngerçek hayatın parodisi o bilgisayarında gördüğünüz adamın hükümetle bağlantısı var ve hükümetin onun evinbi dinlediğini düşünüyor.hikümetlerin kompları vs illumunatinin parodisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

oyu ngerçek hayatın parodisi o bilgisayarında gördüğünüz adamın hükümetle bağlantısı var ve hükümetin onun evinbi dinlediğini düşünüyor.hikümetlerin kompları vs illumunatinin parodisi

Hocam bu görevi ben tam anlıyamamıştım.Dediğin gibi mi?.Açıklamasını yaparsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

oyu ngerçek hayatın parodisi o bilgisayarında gördüğünüz adamın hükümetle bağlantısı var ve hükümetin onun evinbi dinlediğini düşünüyor.hikümetlerin kompları vs illumunatinin parodisi

Hocam bu görevi ben tam anlıyamamıştım.Dediğin gibi mi?.Açıklamasını yaparsan sevinirim.

tam haytılamıyoru mama görevi aldığın adam hükümet adına çalışna bir ajan evine uğradığın laptobunda illumunatş olan şahış hükümet korkusu olan bir adam.

görevde evine uğrayıp onu arıyorsun bulamayınca laptobunda nerede olabileceğine dair kanıt arıyordun sanırsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.