L.A. Noire de ilk bolumde galiba kisa bi tanitim gecerken evin catisinda kabak gibi gorunuyo yine o goz.Rockstar kullanir oyle
Üçgende var tam illuminati
damnliesdamn sitesi de var ama yalanlar bahsediyo gibi. belki de dalga geçmek için koymuşlardır
Git derslerine çalış bunlarla uraşıcağına.
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
Git derslerine çalış bunlarla uraşıcağına.
'' uraşıcağına. ''
Bunu yazabilmek için kaç sene okudun ?
neyse oyun tutunca böyle şeyler çıkması normal.
Vay be Oyuna Bak Az Önce Bitirdim Hiç Farketmedim :D
oyu ngerçek hayatın parodisi o bilgisayarında gördüğünüz adamın hükümetle bağlantısı var ve hükümetin onun evinbi dinlediğini düşünüyor.hikümetlerin kompları vs illumunatinin parodisi
quote:
Orijinalden alıntı: mamacık
oyu ngerçek hayatın parodisi o bilgisayarında gördüğünüz adamın hükümetle bağlantısı var ve hükümetin onun evinbi dinlediğini düşünüyor.hikümetlerin kompları vs illumunatinin parodisi
Hocam bu görevi ben tam anlıyamamıştım.Dediğin gibi mi?.Açıklamasını yaparsan sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Three Dimensions
quote:
Orijinalden alıntı: mamacık
Hocam bu görevi ben tam anlıyamamıştım.Dediğin gibi mi?.Açıklamasını yaparsan sevinirim.
tam haytılamıyoru mama görevi aldığın adam hükümet adına çalışna bir ajan evine uğradığın laptobunda illumunatş olan şahış hükümet korkusu olan bir adam.
görevde evine uğrayıp onu arıyorsun bulamayınca laptobunda nerede olabileceğine dair kanıt arıyordun sanırsam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme