|
Bildirim

|
Samsun diye okudum.
|
|
Valla fena durmuyo. Çıkarmaları için müthiş bir zaman şuanda, gta6 çıkana kadar gta6 bekleyenleri oyalar ama gta6 çıktıktan sonra bayağı bir müddet gta6 nın gölgesinde kalır gibime geliyor.
|
|
3D şehir haritasında hazır asset dövüş ve yürüme mekaniği verilen bir mankenin demo hareketlerini göstermişler gibi bir amatörlük sezdim.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
gelsin oynarız |
|
|
eger bahsedilen yasa gecerse bu oyunu oynayamayabilirsiniz. artik gec olmadan oyunumadokunma.com |
|
GTA'ya benzemiyor, en fazla benzediği sleeping dogs. Zaten devler hiçbir zaman GTA'ya benziyoruz da demedi, bu oyun medyası gereksiz yere oyunlara GTA damgası vuruyor ondan sonra millet aşırı yükseltiyor beklentiyi, bakıyor yakınından geçmiyor dalga geçiyorlar gta cart curt diye. Oyun kötü değil bence güzel görünüyor ancak GTA ile alakası yok. |
|
Bakalım neler göreceğiz. |
|
Ben bu filmi daha önce gördüm GTA yapımcısından yeni baş yapıt Bu videoda GTA yapımcısı adamın yeni oyununa bakıyoruz! Mindseye işte o oyun. Duymuşsunuzdur çünkü son zamanlarda çok bahsi geçti.
Videodaki RTX 50 ekran kartlı notebook için detaylar: https://www.asus.com/tr/content/nvidia-rtx40-campagin/?utm_source=youtube&utm_medium=pr&utm_campaign=25q2_eniskirazoglu&utm_content=25q2_eniskirazoglu
Dakikalar:
00:00 Giriş
01:32 MindsEye’a başladık
04:15 Senaryo
05:52 Dost Kayaoğlu’na MindsEye övdürmek
08:30 Göreve gidiş
09:42 Ana karakterin oyuncusu
11:12 Araba sürme ve kovalamaca
12:14 Dost Kayaoğlu’nun hayalindeki oyun: MindsEye
13:53 Aksiyon başlıyor
16:36 Metropolde geçen açık dünya oyunu eksikliği
17:31 Yorumlara göz atıyoruz
19:00 “Kendi oyun modlarını kur” olayı
20:14 Dost ile oynadıktan sonra son yorumlar
21:50 Sponsor: NVIDIA ve ASUS
ROG Elite Program için: ► https://rog.asus.com/tr/elite/?utm_source=youtube&utm_medium=kol&utm_campaign=enis-kirazoglu-elite
Mindseye benim merak ettiğim bir oyundu. Öyle süper beklentim yoktu ama yapan kişinin suyu hürmetine bir merakım vardı. Ama beklentimi aşmayı başardı. Biraz tersten de olsa aştı valla. Çünkü ciddi anlamda yerin dibine sokulan bir oyun oldu. Aslında elimizdeki oyun GTA gibi ama onun şahane pek çok özelliğini barındırmayan bir yapım. Dost Kayaoğlu ile beraber gittik baktık efenim.
İyi seyirler dilerim!
#oyun #eniskirazoglu #dostkayaoğlu #işbirliği https://www.youtube.com/watch?v=VKhfGlrCjAc |
|
AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|