Şimdi Ara

GTA'ya benzetilen Samson oyunundan yeni oynanış videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA'ya benzetilen Samson oyunundan yeni oynanış videosu yayınlandı
    GTA benzeri oyunlar denince akla gelen ilk serilerinden biri olan Just Cause'un yaratıcısı Christofer Sundberg, yeni stüdyosu Liquid Swords ile yine benzer sularda yüzen bir oyuna imza attı. Yayınlanan ilk fragmanıyla GTA'ya benzetilen Samson adlı bu oyun, bu yıl içinde oyunseverlerle buluşacak. Yayın tarihi yaklaşan oyunun tanıtım çalışmalarına hız veren stüdyo, oynanış kısmını da gösteren yeni bir video yayınladı.

Samson, Bu Yıl Oyuncularla Buluşacak

Sinematik anlatımı akıcı bir oynanışla birleştirmeyi hedefleyen Samson, karanlık ve stilize bir şehir atmosferinde geçiyor. Tehlikeli insanlara borçlanan Samson, bu borç yüzünden ailesi de tehlikeye girince kendisini zorlu bir mücadenin içinde buluyor. Samson borcunu ödemek için karanlık yollara saparken, oyuncular hem yakın dövüşü hem de ateşli silahları kullanarak karakteri bu mücadeleden sağ çıkarmaya çalışıyor. Ayrıca oyunda arabaların ve çevrede bulunan objelerin de adeta bir silah gibi kullanılabileceği söyleniyor. Oyunun yapımları, çevresel etkileşim konusunda oldukça iddialı.

Ayrıca Bkz.Şubat ayında çıkacak en dikkat çekici 10 oyun

İlk olarak PC'ye yönelik olarak piyasaya sürülecek olan Samson, 24.99 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor. Eğer oyun beklentileri karşılayabilirse, rekabetçi bu fiyatı çok daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabilir. 2026'nın ilk yarısında çıkacağı söylenen oyun için şimdilik daha net bir çıkış tarihi açıklanmadı.

• Samsun diye okudum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ccguven kullanıcısına yanıt
    UE5 demodakine benzer bir hissi var açıkçası.

• gelsin oynarızGTA'ya benzetilen Samson oyunundan yeni oynanış videosu yayınlandı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

!
  • Bknz: Mindseye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA'ya benzemiyor, en fazla benzediği sleeping dogs. Zaten devler hiçbir zaman GTA'ya benziyoruz da demedi, bu oyun medyası gereksiz yere oyunlara GTA damgası vuruyor ondan sonra millet aşırı yükseltiyor beklentiyi, bakıyor yakınından geçmiyor dalga geçiyorlar gta cart curt diye.

Oyun kötü değil bence güzel görünüyor ancak GTA ile alakası yok.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Bakalım neler göreceğiz.

GTA'ya benzetilen Samson oyunundan yeni oynanış videosu yayınlandıEnis Kirazogluyoutube
    Bu videoda GTA yapımcısı adamın yeni oyununa bakıyoruz! Mindseye işte o oyun. Duymuşsunuzdur çünkü son zamanlarda çok bahsi geçti. Videodaki RTX 50 ekran kartlı notebook için detaylar: https://www.asus.com/tr/content/nvidia-rtx40-campagin/?utm_source=youtube&utm_medium=pr&utm_campaign=25q2_eniskirazoglu&utm_content=25q2_eniskirazoglu Dakikalar: 00:00 Giriş 01:32 MindsEye’a başladık 04:15 Senaryo 05:52 Dost Kayaoğlu’na MindsEye övdürmek 08:30 Göreve gidiş 09:42 Ana karakterin oyuncusu 11:12 Araba sürme ve kovalamaca 12:14 Dost Kayaoğlu’nun hayalindeki oyun: MindsEye 13:53 Aksiyon başlıyor 16:36 Metropolde geçen açık dünya oyunu eksikliği 17:31 Yorumlara göz atıyoruz 19:00 “Kendi oyun modlarını kur” olayı 20:14 Dost ile oynadıktan sonra son yorumlar 21:50 Sponsor: NVIDIA ve ASUS ROG Elite Program için: ► https://rog.asus.com/tr/elite/?utm_source=youtube&utm_medium=kol&utm_campaign=enis-kirazoglu-elite Mindseye benim merak ettiğim bir oyundu. Öyle süper beklentim yoktu ama yapan kişinin suyu hürmetine bir merakım vardı. Ama beklentimi aşmayı başardı. Biraz tersten de olsa aştı valla. Çünkü ciddi anlamda yerin dibine sokulan bir oyun oldu. Aslında elimizdeki oyun GTA gibi ama onun şahane pek çok özelliğini barındırmayan bir yapım. Dost Kayaoğlu ile beraber gittik baktık efenim. İyi seyirler dilerim! #oyun #eniskirazoglu #dostkayaoğlu #işbirliği
    https://www.youtube.com/watch?v=VKhfGlrCjAc
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.