Şimdi Ara

GTA V Türkçe Yama Resmi Konu - TechnoGame (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
13
Favori
20.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: botaj

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Şu oyunu madem çıkardın Türkçe dil seçeneği eklesen ölür müydün GTA. Bi alt yazı ekleyecektin çok zor Sonra neden orjinal almıyorsun diyorlar.Neden alıyım ki ?

Oyunun yapımcısı Rockstar. GTA diye bir şey yok, GTA sadece oyunun adı. Ayrıca sen tüccar olsan satılmayan bir ürüne yatırım yaparmısın? Türkiye'de korsan çok yaygın, adam akıllı para kazanılmıyor demek ki Türkçe dil desteği eklemiyorlar. Sen orjinal al sonra bağır çağır.

Rusya dil seçeneği var mı oyunda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım sorunsuz bir şekilde hızlıca biter
    Türkce yama yapınca oyunun orjinalliği bozulmaz mı ?
    Nurullah Aktaş Kim ?
  • quote:

quote:

Şu oyunu madem çıkardın Türkçe dil seçeneği eklesen ölür müydün GTA. Bi alt yazı ekleyecektin çok zor Sonra neden orjinal almıyorsun diyorlar.Neden alıyım ki ?

Oyunun yapımcısı Rockstar. GTA diye bir şey yok, GTA sadece oyunun adı. Ayrıca sen tüccar olsan satılmayan bir ürüne yatırım yaparmısın? Türkiye'de korsan çok yaygın, adam akıllı para kazanılmıyor demek ki Türkçe dil desteği eklemiyorlar. Sen orjinal al sonra bağır çağır.

Satılmayan bir ürünmü forumun 4te 2si bu oyuna sahiptir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Aşağıdaki yorumları bölümsonucanavarı sitesinden kopyaladım.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Orijinalden alıntı: pcrex

sonbahara kadar yama falan çıkmaz beyler beklemesin kimse, bunlarda başladılar oyun çeviri gibi 'bizde insanız bizimde sosyal hayatımız var'' geyiklerine. bir aydır Sleeping Dogs test aşamasında, normal biri 1 ayda 3 defa bitirirdi Sleeping Dogs u bunlar hala çıkaracak. k..çı kırık farcry4 bilmem kaç aydır %75 takıldı kaldı. bunlar da yalan oldu anlayacağınız.

MonacoDoom pcrex'i cevaben şunu yazmış
    Hayır onu geçtim utanmada yok adamlarda, sleeping dogs yaması testte diyor kaç haftadır tamam işi gücü olur belki anlarızda, yamayı xxx adlı bi kanala satmak nedir (kanalın ismini reklam olur diye vermedim, arayıp bulursunuz zaten, technogame'nin yamasıyla oyunun gameplaylerini çekiyor şuanda), adam türkçe çekerek ne kadar prim yaptı şimdi ne diyeyim yani ben, zamanında okadar laf yaptığımız oyunçeviri bile yama satmamıştı, işte şükretmeyi bilmediğimiz için daha kötülerine layık oluyoruz hep...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yukarıdaki arkadaşların yorumlarına aynen katılıyorum ve eklemek istiyorum. Technogame sitesine yorum yazmak bile yasak. Olumsuz yorumlar anında siliniyor ve muatap almıyorlar. Anca şakşakçıların yorumları yayınlanıyor. Derdimizi ancak donanımhaber de anlatabiliyoruz. GTA V Yamasının 3 ay sonra bile yayınlanacağına inanmayanlardanım. Zaten playstation 3 üzerinden oyunu çevirdiklerini söylüyorlar ama playstation 3 için yamayı yayınlamıyorlar. Bu bile insanı şüphelendiriyor Bir de Rockstar game Türkçe yamayı onaylamadı. Yani yama çıksa bile (Sonbahardan önce beklemeyin) yükleyenin hesabı banlanacak ve online oynayamayacak. Bu yama bu saatten sonra benim için yalan oldu. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şükretmeyi bilmiyoruz ve hep daha kötülerine layık oluyoruz. Türkiye'nin makus talihi işte

Far cry 4'ü taner saydam adlı bir şahıs çıkardı ona kalkıp çamur atmışlar , küfür etmişler daha neler neler translate üzerinden çevirmiş vs.vs technogame denilen sitenin şahsiyetlerinden bir cacık olmaz , güya biz gerçeğini yapacağız dediler 3 aydır bir far cry 4 çıkmadı neymiş testmiş gören diyecek ki optimizasyon yapıyorlar oyuna ama yine bizler ve bizim gibiler şımarttı bunları yoksa bi haltın sahibi olacak insanlar değiller.

• Yama Gelemez..... Beyler olay malesef netleşti gibi.. Malesef yama çikmiş olsa bile RockStarGames modlara izin vermediği için Yama falan hiç bi şekilde kullanilamaz... Yamayi birakin en basitinden bi mod kullananlar bile son 3 gündür RSG sunucularindan Sınırsız banlanmaya başladi.. RSG oyuna hiç bi şekilde müdahele edilmesini istemiyor.. Anlayacağiniz Türkçe yama falan unutun..

Single modu bitirmek için Yamayi bekleyenler beklemesinler kesinlikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yama Gelemez..... Beyler olay malesef netleşti gibi.. Malesef yama çikmiş olsa bile RockStarGames modlara izin vermediği için Yama falan hiç bi şekilde kullanilamaz... Yamayi birakin en basitinden bi mod kullananlar bile son 3 gündür RSG sunucularindan Sınırsız banlanmaya başladi.. RSG oyuna hiç bi şekilde müdahele edilmesini istemiyor.. Anlayacağiniz Türkçe yama falan unutun..

+1 Tamda bunu sorucaktım, bazı yerlerde sırf mod kullandığı için banlanan oyuncular varmış. Yamayada izin vereceklerini sanmam.
    Belki bir umut rockstar ilerde update ile aralarında türkçe'de bulunan bir kaç dil yaması eklerler. Onun haricinde türkçe yama için bir yolu yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 5 Mayıs 2015; 19:45:27 >

• nurullah390 N kullanıcısına yanıt
    Yüzdeleri güncelleyebilirmisiniz
    Ne zamandan beri bakıyorum. Hiçbir gelişme yokmu? Ayrıca gta online için de çeviri olacak mı?

• Yama iptal beyler dağılın. (bence)
  • yama 10 yıla çıkarmı nurullah kardeş
  • Az araştırıp konuşun derim. Mod olayı sadece online kısım için yasak ve ban sebebi solo oyunda modlara izin var.

Yakın zamanda Rockstar Games bu konuda açıklama yaptı. Ayrıca beklemekten üşenenler varsa yama çıktığı zaman bir zahmet kurmazlar olur biter.
  • GTA V Türkçe Yama Resmi Konu - TechnoGame

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 10 Mayıs 2015; 18:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yama Gelemez..... Beyler olay malesef netleşti gibi.. Malesef yama çikmiş olsa bile RockStarGames modlara izin vermediği için Yama falan hiç bi şekilde kullanilamaz... Yamayi birakin en basitinden bi mod kullananlar bile son 3 gündür RSG sunucularindan Sınırsız banlanmaya başladi.. RSG oyuna hiç bi şekilde müdahele edilmesini istemiyor.. Anlayacağiniz Türkçe yama falan unutun..

Öyle bir şey yok. Online'da trainer kullanırsan tabi banlanırsın. Yanlış yönlendirmeyin insanları.

m.bolumsonucanavari.com
    Rockstar'dan GTA V'te Modlarla İlgili Yaşanan Ban Dalgasına Açıklama Geldi
    http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rockstardan_GTA_Vte_Modlarla_ilgili_Yasanan_Ban_Dalgasina_Aciklama_Geldi-78349.htm

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Rockstar, GTA V modları hakkında açıklama yaptı!
    http://www.merlininkazani.com/Rockstar_GTA_V_modlari_hakkinda_aciklama_yapti-oyun_haber-81572p1.html

http://forum.donanimhaber.com/m_105539758/f_//tm.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

quote:

Satılmayan bir ürünmü forumun 4te 2si bu oyuna sahiptir

Türkiye'yi sadece forumdan ibaret mi sanıyorsun? Toplam kaç kişi var forumda? Türkiye'de en fazla 100 bin satar bu oyun. Buda çok abartı bir rakam yani Türkiye için. Korsan kullanımda dünya ikincisiyiz. PC için 2 milyon sattı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi botaj -- 10 Mayıs 2015; 21:28:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyiz inşallah çıkar
  • Bi güncelleme yapılsa bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

Hiç bir haber yok mu ya?

Var ama sanırım konu güncellenmemiş

Yeni açıklama

quote:

Merhaba arkadaşlar

GTA V’in PC sürümü için dil dosyalarını oyuna aktarmayı başardık ve bununla ilgili örnek bir video da paylaştık youtube kanalımızda. PC dosyaları hala çevriliyor. Ayrıca daha önceden yapmış olduğumuz çeviri dosyalarını (Toplam 600 dosya) gözden geçiriyoruz ve ps3 versiyonu ile pc versiyonu arasındaki farkları bulup kapatmaya çalışıyoruz. Bu işlem hepinizin tahmin edeceğinden daha büyük ve uğraştırıcı bir aşamadır. Örnek olsun diye söylemek istiyorum ki sadece “global” dosyasını düzenlemek, üzerinde 2 gün çalışmamızı gerektirdi. Tabi bu çok büyük bir dosya, oyunun %15’ini kapsıyor. Diğer dosyaların boyutu bu kadar büyük olmasa bile onları da aynı şekilde inceleyip gerekli işlemleri uygulamamız gerekiyor. 600 tane dosya olması demek hayli uzun bir süre demek.

Kısaca özetlemek gerekirse; dosyalara bir çok farklı düzenleme işlemi uygulanıyor ve daha uygulanacak bir çok aşama var. Bir yandan da çevirileri devam ediyor. Oyun içi testine geçtiğimiz zaman ise görevleri ekip olarak bölüşeceğiz, böylece daha kısa süre içerisinde oyun içi testini bitirmiş olacağız. Süre vermiyorum çünkü aralıksız olarak uğraşmaya devam ediyoruz. Bittiği zaman hep beraber oynayacağız zaten.

Pc sürümünden alınan ekran görüntüleri ve video

GTA V Türkçe Yama Resmi Konu - TechnoGame

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 15 Mayıs 2015; 16:11:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Aşağıdaki yorumları bölümsonucanavarı sitesinden kopyaladım.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Orijinalden alıntı: pcrex

sonbahara kadar yama falan çıkmaz beyler beklemesin kimse, bunlarda başladılar oyun çeviri gibi 'bizde insanız bizimde sosyal hayatımız var'' geyiklerine. bir aydır Sleeping Dogs test aşamasında, normal biri 1 ayda 3 defa bitirirdi Sleeping Dogs u bunlar hala çıkaracak. k..çı kırık farcry4 bilmem kaç aydır %75 takıldı kaldı. bunlar da yalan oldu anlayacağınız.

MonacoDoom pcrex'i cevaben şunu yazmış
    Hayır onu geçtim utanmada yok adamlarda, sleeping dogs yaması testte diyor kaç haftadır tamam işi gücü olur belki anlarızda, yamayı xxx adlı bi kanala satmak nedir (kanalın ismini reklam olur diye vermedim, arayıp bulursunuz zaten, technogame'nin yamasıyla oyunun gameplaylerini çekiyor şuanda), adam türkçe çekerek ne kadar prim yaptı şimdi ne diyeyim yani ben, zamanında okadar laf yaptığımız oyunçeviri bile yama satmamıştı, işte şükretmeyi bilmediğimiz için daha kötülerine layık oluyoruz hep...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yukarıdaki arkadaşların yorumlarına aynen katılıyorum ve eklemek istiyorum. Technogame sitesine yorum yazmak bile yasak. Olumsuz yorumlar anında siliniyor ve muatap almıyorlar. Anca şakşakçıların yorumları yayınlanıyor. Derdimizi ancak donanımhaber de anlatabiliyoruz. GTA V Yamasının 3 ay sonra bile yayınlanacağına inanmayanlardanım. Zaten playstation 3 üzerinden oyunu çevirdiklerini söylüyorlar ama playstation 3 için yamayı yayınlamıyorlar. Bu bile insanı şüphelendiriyor Bir de Rockstar game Türkçe yamayı onaylamadı. Yani yama çıksa bile (Sonbahardan önce beklemeyin) yükleyenin hesabı banlanacak ve online oynayamayacak. Bu yama bu saatten sonra benim için yalan oldu. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şükretmeyi bilmiyoruz ve hep daha kötülerine layık oluyoruz. Türkiye'nin makus talihi işte

Far cry 4'ü taner saydam adlı bir şahıs çıkardı ona kalkıp çamur atmışlar , küfür etmişler daha neler neler translate üzerinden çevirmiş vs.vs technogame denilen sitenin şahsiyetlerinden bir cacık olmaz , güya biz gerçeğini yapacağız dediler 3 aydır bir far cry 4 çıkmadı neymiş testmiş gören diyecek ki optimizasyon yapıyorlar oyuna ama yine bizler ve bizim gibiler şımarttı bunları yoksa bi haltın sahibi olacak insanlar değiller.

Taner Saydam 200 TL para toplanmadigi icin proje iptal etmis biridir.Ayrica 2-3 tane yamasini kursaydiniz ne kadar kalitesiz oldugunu anlardiniz.

Technogame ekibinin sorunu cok bekletmesi.Ornegin Sleeping Dogs test edilene kadar AC Rogue yamasi bitirildi.Far Cry 4'ten bahsetmiyorum bile.Forumda tek basina Dying Light'i bitirdi bitirecek bir arkadas.

Bu bekleme konusundaki elestirilerde hakliyiz ama Technogame kabul bile etmiyor olacak ki sitesinde yorum dahi atamiyorsunuz..

• Ben taner saydam denilen şahısı tanımam bile o yüzden dediğinizde haklısınızdır tabi far cry harici hiç bir çevirisini denemedim. Al birini vur ötekine demeliyiz
  • m.bolumsonucanavari.com
    GTA V'in Türkçe Yaması Sonunda Çıktı!
    http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_Turkce_Yamasi_Sonunda_Cikti-78626.htm

Yama cikmis bulunmakta ama farkli bir yapimcidan

• Test aşamasına geçilmiş
    http://technogame.net/gta-v-turkce-yama-calismasi/
    Eğer test süreci uzamazsa online modların da türkçe olacağını düşünürsek benim için tg'nin yaptığı yama bir adım önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 23 Mayıs 2015; 14:35:05 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.