Şimdi Ara

GTA San Andreas sorularım var...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda adamın Stamina nasıl yükseltebilirim?

Bir bölümnde takıldım...

Ryder ile limana gittik askerler falan var 6 kutu al diyo bi makinesi var ona binip almam gerekiyo ama hangi tuşla alıcam anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 15 Ağustos 2008; 14:06:28 >
  • Kutuları geçtim ancak stamina nasıl artıcak,bulamadım?
  • Stamina dediğin Kas gücü mü? Kas gücünü Jimnastik salonunda çalışarak yükseltiyorsun...
  • Kas gücü sanırım muscle o full zaten...

Bir de bölümün tekinde arabayı modifiye edip bir yere gidiyoruz,orada napıcam anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Kas gücü sanırım muscle o full zaten...

Bir de bölümün tekinde arabayı modifiye edip bir yere gidiyoruz,orada napıcam anlamadım?

Biraz daha açar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Kas gücü sanırım muscle o full zaten...

Biraz daha açar mısın?

Tab'a basınca muscle,stamina,sex appel falan var ya stamina çok az benim nsaıl artıcak diyorum...

Ayrıca dediğim görevde garaja gdiip bir araba alıyoruz istersen arkaya gdiip arabayı mdoefiye yaptıktan sonra hidrolik yarışı var orada adamlar hep yeniyo beni.
  • gerçek hayatta nasılsa öyle, yüzcen koşcan zıplıcan falan. muscle full olan birinden staimna bekleme. nası lgerçek hjayatta kaslı biri hızlı koşamazsa oda öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ben sana anlatayım bir büyük GTA oyuncusu olarak. Şimdi Muscle- KAs stamina- Kondisyon demek. Gym alanına gidince bisiklet ve koşu aletleri var. Onlar staminayı artırır. Ağırlıklarda Muscle'ı. Ayrıca staminayı normal koşarak yüzerek yada bisiklet sürerekte artırırsın. Ama en rahat yolu bisiklet Koşu bandıda biraz kasar başlarda.
    Asker görevindede kutu kaldırma aletini numlock2 tuşuyla en aşağıya indiriosun sonra demirleri kutunun altına doğru getiriyorsun. Numlock8 e basıyorsun. Yukarı kaldırıyorsun sonuna kadar. Sonra kamyonu sokuyorsun kendisi bırakıyor zaten. Sonra tekrar numlock2 ....................... öyle son kutuya kadar

İlk kez oynuyorsun herhalde başka anlamadığın şey olursa sorabilirsin
  • O kutuları çoktan geçtim,şu hidrolik görevinde karşımdaki adam pro sanırım hiç kaçırmıyo.
  • Hidrolik görevi Hatırlayamadım nası birşey anlatırsan belki yardımcı olabilirim
  • quote:

O kutuları çoktan geçtim,şu hidrolik görevinde karşımdaki adam pro sanırım hiç kaçırmıyo.

Arabayı zıplattığın bölümde klavyenin numpad tuşlarıyla oyna. Sağ ok geldiyse 4, sol geldiyse 6 vs. Ancak çapraz oklar geldiği zaman hatırladığım kadarıyla 4+8 kombinasyonu gibi çapraz tuşları uygulayacaksın.
  • bitmez bu san andreas sorunları
  • Pdnejoh muydu neydi onun sifresi yaz onu kas yiginina dön 1 saniyeni bile sürmez uğraşma antremanlarla hacu
  • Bırak hileyi. Sa şifresiz zevkli olur. O hidrolik görevini hatırladım. Ölmüştüm resmen. Aşağıdaki okları hareket tuşlarıyla yapıyordum. Lan yapıyom niye olmuyo diyodum. En çok orda takıldım sonradan anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Pdnejoh muydu neydi onun sifresi yaz onu kas yiginina dön 1 saniyeni bile sürmez uğraşma antremanlarla hacu

ha bu arada Pdnejoh ne ya :D Buffmeup. Oyunu 2. oynayışımda en çok yazdığım hile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Azrail@

bitmez bu san andreas sorunları

Tamam.

Yardım eden herkese teşekkürler,o şifreyi deneyeceğim.
  • PDNEJOH

Ya bu şifre ile yarış arabası geliyor.
  • ha evet p d n joh bunuda biliyorum ezbere bunuda kullanıodum vay be ne hafıza varmış 2 yıl oldu şifreli oynamayı bıraktığım Hala potansiyel var
  • Adama 300 fark attım.

Bakalım yeni görevler neymiş?
  • internetten şifreyi bul yükselt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.