Şimdi Ara

>> GTA San Andreas Paylaşım Topic'i << (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
207.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Surround

BENDE ŞU ARABAYI W VE S İLE DANS ETTİRMEEDE TAKILDIM

o tuşla değil 8462

• quote:

Orjinalden alıntı: =] akc [=

gta nın tüm oyunları bitirilmistir gta benden sorulur takıldıgınız yeri soleyin yardım edelim...

sen end of lineyi geçtinmi
  • ya arkadaşlar benim takıldığım yer hani hovercraft'la bi adamı kovalıyoruz onu öldüreceğiz yanımızda a bir eleman var ama hovercrat'a atlar atlamaz mission failed oluyor nası geçcem yaff????
  • ya arkadaslar su trenin üstündeki adamları oldurmeye çalısıyon ya o bolumu hiç sevmiyom az kala bilgisayarı camdan asağı atıyodum bi geçemedim yawf
  • quote:

Orjinalden alıntı: slale06

ya arkadaslar su trenin üstündeki adamları oldurmeye çalısıyon ya o bolumu hiç sevmiyom az kala bilgisayarı camdan asağı atıyodum bi geçemedim yawf

Bak sen tirenin hızında git yanındaki big smoke adamları öldürür.Yeterki tirenden uzaklaşma ve tirenle aranda bir tiren yolu kadar mesafe olsun yeter smok adamları öldürür

• quote:

Orjinalden alıntı: slale06

ya arkadaslar su trenin üstündeki adamları oldurmeye çalısıyon ya o bolumu hiç sevmiyom az kala bilgisayarı camdan asağı atıyodum bi geçemedim yawf

Veya sen save yi gönder yapayım

• quote:

Orjinalden alıntı: oyun dünyası

quote:

BENDE ŞU ARABAYI W VE S İLE DANS ETTİRMEEDE TAKILDIM

o tuşla değil 8462

Onu bende biliyorum o değil sürücü kursu

• Ya şu uçak kursu nasıl yapılıo ya
  • çocuklar ben bu oyunu pc'de oynadım ps2de'de oynadım arada baya fark var özellikle ps2 daha oynanabilir durumda ve hatasız.
    Size ps2 hilesini vereyim yavaşlatma hilesiyle kolayca geçersiniz.
    -----------------------------
    Zırh, Sağlık ve $250.000:
    Oyun sırasında R1, R2, L1, X, Sol, Aşağı, Sağ, Yukarı, Sol, Aşağı, Sağ, Yukarı tuşlarına basın.
    Silahlar:
    Oyun sırasında R1, R2, L1, R2, Sol, Aşağı, Sağ, Yukarı, Sol, Aşağı, Sağ, Yukarı tuşlarına basın.
    Silahlar:
    Oyun sırasında R1, R2, L1, R2, Sol, Aşağı, Sağ, Yukarı, Sol, Aşağı, Aşağı, Sol tuşlarına basın.
    Silahlar:
    Oyun sırasında R1, R2, L1, R2, Sol, Aşağı, Sağ, Yukarı, Sol, Aşağı, Aşağı, Aşağı tuşlarına basın.
    Cephane:
    Oyun sırasında L1, R1, Kare, R1, Sol, R2, R1, Sol, Kare, Aşağı, L1, L1 tuşlarına basın.
    Hitman Silah Yeteneği:
    Oyun sırasında Aşağı, Kare, X, Sol, R1, R2, Sol, Aşağı, Aşağı, L1, L1, L1 tuşlarına basın.
    Maksimum Sürüş Yeteneği:
    Oyun sırasında Kare, L2, X, R1, L2, L2, Sol, R1, Sağ, L1, L1, L1 tuşlarına basın.
    Maksimum Kas:
    Oyun sırasında Üçgen, Yukarı, Yukarı, Sol, Sağ, Kare, Daire, Sol tuşlarına basın.
    Maksimum Şişmanlık:
    Oyun sırasında Üçgen, Yukarı, Yukarı, Sol, Sağ, Kare, Daire, Aşağı tuşlarına basın.
    Minimum Kas ve Şişmanlık:
    Oyun sırasında Üçgen, Yukarı, Yukarı, Sol, Sağ, Kare, Daire, Sağ tuşlarına basın.
    Maksimum Saygı:
    Oyun sırasında L1, R1, Üçgen, Aşağı, R2, X, L1, Yukarı, L2, L2, L1, L1 tuşlarına basın.
    Maksimum Cazibe:
    Oyun sırasında Daire, Üçgen, Üçgen, Yukarı, Daire, R1, L2, Yukarı, Üçgen, L1, L1, L1 tuşlarına basın.
    Maksimum Ciğer Kapasitesi:
    Oyun sırasında Aşağı, Sol, L1, Aşağı, Aşağı, R2, Aşağı, L2, Aşağı tuşlarına basın.
    İntihar Etmek:
    Oyun sırasında Sağ, L2, Aşağı, R1, Sol, Sol, R1, L1, L2, L1 tuşlarına basın.
    Acıkmazsınız:
    Oyun sırasında Kare, L2, R1, Üçgen, Yukarı, Kare, L2, Yukarı, X tuşlarına basın.
    Yavaş Çekim:
    Oyun sırasında Üçgen, Yukarı, Sağ, Aşağı, Kare, R2, R1 tuşlarına basın.
    Hızlı Çekim:
    Oyun sırasında Üçgen, Yukarı, Sağ, Aşağı, L2, L1, Kare tuşlarına basın.
    Hızlı Oynanış:
    Oyun sırasında Daire, Daire, L1, Kare, L1, Kare, Kare, Kare, L1, Üçgen, Daire, Üçgen tuşlarına basın.
    Aranma Seviyesini Düşürme:
    Oyun sırasında R1, R1, Daire, R2, Yukarı, Aşağı, Yukarı, Aşağı, Yukarı, Aşağı tuşlarına basın.
    Aranma Seviyesini Yükseltme:
    Oyun sırasında R1, R1, Daire, R2, Sol, Sağ, Sol, Sağ, Sol, Sağ tuşlarına basın.
    Aranma Seviyesini Altı Yıldıza Çıkarır:
    Oyun sırasında Daire, Sağ, Daire, Sağ, Sol, Kare, X, Aşağı tuşlarına basın.
    Polisleri Kaldırır:
    Oyun sırasında Daire, Sağ, Daire, Sağ, Sol, Kare, Üçgen, Yukarı tuşlarına basın.
    Medya Seviye Sayacı:
    Oyun sırasında R2, Daire, Yukarı, L1, Sağ, R1, Sağ, Yukarı, Kare, Üçgen tuşlarına basın.
    Sürüş Sırasında Nişan Alma:
    Oyun sırasında Yukarı, Yukarı, Kare, L2, Sağ, X, R1, Aşağı, R2, Daire tuşlarına basın.

Yaya Hileleri:
    Çılgın Yayalar:
    Oyun sırasında Aşağı, Sol, Yukarı, Sol, X, R2, R1, L2, L1 tuşlarına basın.
    Yayalar Sizden Nefret Eder:
    Oyun sırasında Aşağı, Yukarı, Yukarı, Yukarı, X, R2, R1, L2, L2 tuşlarına basın.
    Yayalar Silahlanır:
    Oyun sırasında R2, R1, X, Üçgen, X, Üçgen, Yukarı, Aşağı tuşlarına basın.
    Elvis Görünümlü Yayalar:
    Oyun sırasında L1, Daire, Üçgen, L1, L1, Kare, L2, Yukarı, Aşağı, Sol tuşlarına basın.

Hava Durumu Hileleri:
    Normal Hava Durumu:
    Oyun sırasında R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Aşağı tuşlarına basın.
    Yağmurlu Hava:
    Oyun sırasında R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Daire tuşlarına basın.
    Güneşli Hava:
    Oyun sırasında R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Üçgen tuşlarına basın.
    Bulutlu Hava:
    Oyun sırasında R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Kare tuşlarına basın.
    Sisli Hava:
    Oyun sırasında R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, X tuşlarına basın.
    Kum Fırtınası:
    Oyun sırasında Yukarı, Aşağı, L1, L1, L2, L2, L1, L2, R1, R2 tuşlarına basın.
    Turuncu Gökyüzü ve Zaman Saat 21.00’da Durur:
    Oyun sırasında Sol, Sol, L2, R1, Sağ, Kare, Kare, L1, L2, X tuşlarına basın.
    Gece ve Zaman Saat 00.00’da Durur:
    Oyun sırasında Kare, L1, R1, Sağ, X, Yukarı, L1, Sol, Sol tuşlarına basın.

Oluşturma Hileleri:
    Paraşüt:
    Oyun sırasında Sol, Sağ, L1, L2, R1, R2, R2, Yukarı, Aşağı, Sağ, L1 tuşlarına basın.
    Stretch:
    Oyun sırasında R2, Yukarı, L2, Sol, Sol, R1, L1, Daire, Sağ tuşlarına basın.
    Rancher:
    Oyun sırasında Yukarı, Sağ, Sağ, L1, Sağ, Yukarı, Kare, L2 tuşlarına basın.
    Bloodring Banger:
    Oyun sırasında Aşağı, R1, Daire, L2, L2, X, R1, L1, Sol, Sol tuşlarına basın.
    Hotring Racer 1:
    Oyun sırasında R1, Daire, R2, Sağ, L1, L2, X, X, Kare, R1 tuşlarına basın.
    Hotring Racer 2:
    Oyun sırasında R2, L1, Daire, Sağ, L1, R1, Sağ, Yukarı, Daire, R2 tuşlarına basın.
    Trashmaster:
    Oyun sırasında Daire, R1, Daire, R1, Sol, Sol, R1, L1, Daire, Sağ tuşlarına basın.
    Rhino:
    Oyun sırasında Daire, Daire, L1, Daire, Daire, Daire, L1, L2, R1, Üçgen, Daire, Üçgen tuşlarına basın.
    Romero Hearse:
    Oyun sırasında Aşağı, R2, Aşağı, R1, L2, Sol, R1, L1, Sol, Sağ tuşlarına basın.
    Caddy (Golf Arabası):
    Oyun sırasında Daire, L1, Yukarı, R1, L2, X, R1, L1, Daire, X tuşlarına basın.
    Jet Pack:
    Oyun sırasında L1, L2, R1, R2, Yukarı, Aşağı, Sol, Sağ, L1, L2, R1, R2, Yukarı, Aşağı, Sol, Sağ tuşlarına basın.
    Monster Truck:
    Oyun sırasında Sağ, Yukarı, R1, R1, R1, Aşağı, Üçgen, Üçgen, X, Daire, L1, L1 tuşlarına basın.
    Quadbike:
    Oyun sırasında Sol, Sol, Aşağı, Aşağı, Yukarı, Yukarı, Kare, Daire, Üçgen, R1, R2 tuşlarına basın.
    Hydra:
    Oyun sırasında Üçgen, Üçgen, Kare, Daire, X, L1, L1, Aşağı, Yukarı tuşlarına basın.
    Planör:
    Oyun sırasında Daire, Yukarı, L1, L2, Aşağı, R1, L1, L1, Sol, Sol, X, Üçgen tuşlarına basın.
    Hovercraft:
    Oyun sırasında Üçgen, Üçgen, Kare, Daire, X, L1, L2, Aşağı, Aşağı tuşlarına basın.
    Buldozer:
    Oyun sırasında R2, L1, L1, Sağ, Sağ, Yukarı, Yukarı, X, L1, Sol tuşlarına basın.
    Hunter:
    Oyun sırasında Daire, X, L1, Daire, Daire, L1, Daire, R1, R2, L2, L1, L1 tuşlarına basın.
    Tanker:
    Oyun sırasında R1, Yukarı, Sol, Sağ, R2, Yukarı, Sağ, Kare, Sağ, L2, L1, L1 tuşlarına basın.

Trafik Hileleri:
    Tüm Araçları Patlatma:
    Oyun sırasında R2, L2, R1, L1, L2, R2, Kare, Üçgen, Daire, Üçgen, L2, L1 tuşlarına basın.
    Siyah Arabalar:
    Oyun sırasında Daire, L2, Yukarı, R1, Sol, X, R1, L1, Sol, Daire tuşlarına basın.
    Pembe Arabalar:
    Oyun sırasında Daire, L1, Aşağı, L2, Sol, X, R1, L1, Sağ, Daire tuşlarına basın.
    Ekrandaki Araçları Patlatma:
    Oyun sırasında L1, L2, L2, Yukarı, Aşağı, Aşağı, Yukarı, R1, R2, R2 tuşlarına basın.
    Yükseğe Zıplama:
    Oyun sırasında Yukarı, Yukarı, Üçgen, Üçgen, Yukarı, Yukarı, Sol, Sağ, Kare, R2, R2 tuşlarına basın.
    BMX ile Daha Yükseğe Zıplama:
    Oyun sırasında Üçgen, Kare, Daire, Daire, Kare, Daire, Daire, L1, L2, L2, R1, R2 tuşlarına basın.
    Çıldırmış Trafik:
    Oyun sırasında R2, Daire, R1, L2, Sol, R1, L1, R2, L2 tuşlarına basın.
    Araç Sürüşünü Geliştirme:
    Oyun sırasında Üçgen, R1, R1, Sol, R1, L1, R2, L1 tuşlarına basın.
    Görünmez Araçlar:
    Oyun sırasında Üçgen, L1, Üçgen, R2, Kare, L1, L1 tuşlarına basın.
    Su Üzerinde Giden Araçlar:
    Oyun sırasında Sağ, R2, Daire, R1, L2, Kare, R1, R2 tuşlarına basın.
    Sürekli Yeşil Işık Yanar:
    Oyun sırasında Sağ, R1, Yukarı, L2, Sol, R1, L1, R1, R1 tuşlarına basın.
    Tüm Araçları Spor Arabalarına Dönüştürme:
    Oyun sırasında Yukarı, L1, R1, Yukarı, Sağ, Yukarı, X, L2, X, L1 tuşlarına basın.
    Trafiği Azaltma:
    Oyun sırasında X, Aşağı, Yukarı, R2, Aşağı, Üçgen, L1, Üçgen, Sol tuşlarına basın.
    Taksi Upgrade:
    Oyun sırasında Yukarı, X, Üçgen, X, Üçgen, X, Kare, Kare, R2, Sağ tuşlarına basın.
    Plaj Partisi Modu:
    Oyun sırasında Yukarı, Yukarı, Aşağı, Aşağı, Kare, Daire, L1, R1, Üçgen, Aşağı tuşlarına basın.
    Yakuza Modu:
    Oyun sırasında X, X, Aşağı, R2, L2, Daire, R1, Daire, Kare tuşlarına basın.
    Palyaço Modu:
    Oyun sırasında Üçgen, Üçgen, L1, Kare, Kare, Daire, Kare, Aşağı, Daire tuşlarına basın.
    Uçan Araçlar:
    Oyun sırasında Kare, Aşağı, L2, Yukarı, L1, Daire, Yukarı, X, Sol tuşlarına basın.
    Uçan Botlar:
    Oyun sırasında R2, Daire, Yukarı, L1, Sağ, R1, Sağ, Yukarı, Kare, Üçgen tuşlarına basın.
    Görünmez Araçlar:
    Oyun sırasında Üçgen, L1, Üçgen, R2, Kare, L1, L1 tuşlarına basın.
    ----------------------------------
    Ayrıca elinizdeki orjinal ingilizceyse 100 de 100 türkçe yapabilirsiniz.

• oyunun sonlarını gereksiz yere zor ve sacma yapmışlar koca bina yanıyor her yer duman bütün çete elemanları cj in yolunu gözlüyor
    los santos cevresinde bölgeleri ele gecir diyor savasa başlıyorum bütün polisler benimle uğrasıyor sokaklarda insanlar cıldırmış durumda ama 1 yıldız
    aranma seviyesinde bütün polisler benim peşimde
    beni en çok güldüren şey şu arada arayan deli karı oldu catalinamıydı neydi hele son aramasında koptum

• denise çiçek verecektim herhalde sol klik verir dedim. bastıydım denise'nin kafaya gömdüm çiçeği kız kaçtı gitti hangi tuşla vercem çiçeği ?
    bide nereye götürecem bunu yol bilmem iz bilmem ilk başta götürmek için haritada birçok yer gösteriyo birisine götürdükten sonra diğer yerler haritada görünmüyo yanına gidincede kapanıyo.
    bu denise biraz psikopat sürekli arabadan sağa sola ateş açıyo
  • quote:

Ya şu uçak kursu nasıl yapılıo ya

Birader. Benden tavsiye. Sakın klavye kontrolü ile geçeyim deme. Uçaklı-Helikopterli bölümlerde Joistik kullan. Gaz ayarı için elin ileri tuşunda kalsın. Bu sayede o görevleri rahatlıkla geçebilirsin. Özellikle Helikopter eğitimi-görevlerinde çok işine yarıyacaktır emin ol.
  • quote:

Arkadaşlar takıldığınız yerler varsa buraya yazın belki bir bilen çıkanyazılarınızı bekliyorum

dostum oyunun bir yerinde internet explorer oyunu kapatmak zorundayız diye yazı çıkıyor
    oyun kapanıyor hep aynı yerde bunu nasıl çözeriz saygılar
  • Bu oyun güzelde bitişi çok saçma olmuş sen okadar oyna en sonunda şişman bi adamı takip ederken fren tutmasın uçurumdan yuvarlan sonra öl yazılar geçsin ve oyun bitsin yani şöle mutlu sonla bitse daha güzel olurduama ben onu bitireli çok oldu unuttum çoğu herşeyi bende yardımedebilirim size mail adresim tupac_1231@hotmail.com %50 bitmiş var şu anlık
  • çiçek vermek için ''TAB'' basıyom ama öle durduk yere değil önüne geç yanda bişi yazacak ozaman tab ba bas veriyo bide kızı al hamburgerciye tavukcuya falan götür ama bazen kız beyenmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tupac_1231

çiçek vermek için ''TAB'' basıyom ama öle durduk yere değil önüne geç yanda bişi yazacak ozaman tab ba bas veriyo bide kızı al hamburgerciye tavukcuya falan götür ama bazen kız beyenmiyo

ok sağolsın çiçek vermeyi başardım bir hamburgerciye falan götürdükten sonra diğerleri kapanıyo herhalde bide
    başka bi kızada gittim çok kasın var diyo daha ne istiyosa kasları azaltmammı gerekiyo şimdi öyle gerekiyosa nasıl azaltacam
    Photo Opportunity görevini yapıom şimdilerde

• quote:

Orjinalden alıntı: kolki

quote:

Arkadaşlar takıldığınız yerler varsa buraya yazın belki bir bilen çıkanyazılarınızı bekliyorum

dostum oyunun bir yerinde internet explorer oyunu kapatmak zorundayız diye yazı çıkıyor

Arkadaşım senin dediğin şey hata raporumu hani oyun bir anda kapanıyor seçenekler de Hata ayıkla, Hata raporu gönder ve Gönderme diyor.Bendede o çıkıyor çok gıcık bişi yaf demi.....

• yaw arkadaşalar benim takıldığım yer yokta bi bu uçak meselesi var yani hani beyaz bi F-10 varya onu hızlı kullanamıyorum yardım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kolki

quote:

Arkadaşım senin dediğin şey hata raporumu hani oyun bir anda kapanıyor seçenekler de Hata ayıkla, Hata raporu gönder ve Gönderme diyor.Bendede o çıkıyor çok gıcık bişi yaf demi.....
    evet arkadaşım oyun oynayamaz olduk başka oyunlarda da yapıyor bunu çözmenin bir yolu yokmudur acep i.e yi tekrar yüklememiz mi gerek acaba.

• kolki oyunu silip birdaha yüklemeyi dene bi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.