Şimdi Ara

>> GTA San Andreas Paylaşım Topic'i << (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
2
Favori
207.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nası yani ya silahını değiştiriyosun ya bide yumruk işareti var ona getir sonra sağ tuşa basıp g ye bas
  • ya kardes sağ yön tusuna basınca adamın yanından gidiyorum
  • yaf ben sana sağ yön tuşumu dedim sağ tuş ateş ettiğin tuşun yanındaki
  • haritada görev kalmadı fekat oyunun daha %38-39u filan bitti.nasıl olcak?ama haritada san fierrodanda uzak çöl gibi bi yerde olan yıkık havaalanındaki ucus okulu var.haritadada "kırmızı S" ile gösterilmiş acaba o okulun görevlerini bitirmeden yeni görev cıkmaz mı?denedeimde o ucus okulundaki ucakla ucmayı cok zor.hele bide ucakla daire cizme var yapamadım kaç gündür?bunun kolay bi yolu var mı?

not isterseniz resim koyarım.yeterki yardım edin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lèon -- 5 Ağustos 2006; 18:45:01 >
  • Yeni görevler için uçuş okulunu geçmelisin 8 -10 denemeden sonra geçersin ama insanı gerçekten çok zorluyor her görevden sonra oyunu kaydet tekrar baştan başlamak zorunda kalmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

Yeni görevler için uçuş okulunu geçmelisin 8 -10 denemeden sonra geçersin ama insanı gerçekten çok zorluyor her görevden sonra oyunu kaydet tekrar baştan başlamak zorunda kalmayasın

zaten öyle yapıyorum yoksa tekrar tekrar aynı seyleri yapmak uyuz ediyor adamı
  • Ben şu uzaktan kumandalı helikopter ile kuryeleri taşıdığın ve Berserk'in tanklarını patlattığın bölümü geçemedim..
    Ayrıca CV bölümünü geçtim,buradan alın;
    Ama bana dediğim bölümün save game'ini verin..
    http://rapidshare.de/files/28359098/GTASAsf2.b.html
  • yok abi bu oyun iyice sacmalamaya başladı.ucak okulunda daire cizmeyi gectim.simdi daire ciz bide yere in diye.daireyi ciziyoru bi türlü inmeyi tutturamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

yok abi bu oyun iyice sacmalamaya başladı.ucak okulunda daire cizmeyi gectim.simdi daire ciz bide yere in diye.daireyi ciziyoru bi türlü inmeyi tutturamıyorum

eet ya çok sıktı ne acayip bölümler bole ya!
  • oyunun ismine bak yaptığın görevlere bak.ucakla ne alakası var ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem17

Bende trenli bölümü geçemedim.trenin üstündeki adamları öldüremiyorum.

o bölümde ben rocketman şifresni yazdım ve adamların üstüne indim takır takır takır takır bi baktım hepsi mefta
  • quote:

oyunun ismine bak yaptığın görevlere bak.ucakla ne alakası var ya

EWET YA!!!!!!!!!!!!! NE BİÇİM OYUN BOLE YA
  • Arkadaşlar o bölümü geçtim ama bir tek uçak okulu kaldı.Orada da daire çiziyoruz ve gösterilen yere inmeye çalışıyoruz..
    Geçemedim orayı bi save game'si olanversin plss!?.
  • quote:

Yeni görevler için uçuş okulunu geçmelisin 8 -10 denemeden sonra geçersin ama insanı gerçekten çok zorluyor her görevden sonra oyunu kaydet tekrar baştan başlamak zorunda kalmayasın

Eğer bitirdiysen lütfen ver save game'i.. PLSS!!
  • blanix ben gectim ama ondan sonra 3-4 gerev daha gectim bi mahsuru yoksa istersen yollarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blanix

quote:

Eğer bitirdiysen lütfen ver save game'i.. PLSS!!

Format dan sonra eser kalmadı şimdide cd yüklemiyor halbuki tekrar oynayasım vardı
  • quote:

blanix ben gectim ama ondan sonra 3-4 gerev daha gectim bi mahsuru yoksa istersen yollarım

Geçtiysen bi zahmet yolla yaww..
    E-mailimi al ve yolla,vereyim e-mailimi
    blaxizz@hotmail.com
  • Arkadaşlar o uçakta bir tur atıp sonra gösterien yere inmeyi yaptım.Şimdi helikopterde 5tane araba patlatacağız uçuş okulunda.. onda takıldım.size save game yi veriom..
    http://rapidshare.de/files/28598290/GTASAsf2.b.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blanix

Arkadaşlar o uçakta bir tur atıp sonra gösterien yere inmeyi yaptım.Şimdi helikopterde 5tane araba patlatacağız uçuş okulunda.. onda takıldım.size save game yi veriom..
    http://****.de/files/28598290/GTASAsf2.b.html

Arkadaşım iyi de bu dosyayı nasıl açabilirim yani **** yerine ne yazacağımızı söylememişsin ki
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.