Şimdi Ara

>> GTA San Andreas Paylaşım Topic'i << (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
2
Favori
207.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE ŞU ARABAYI W VE S İLE DANS ETTİRMEEDE TAKILDIM
  • Ya arkadaşlar sürücü kursu görevi hangi adada oluyor? kaçıncı yani?
  • driver school 2. adada bize yarış sonrasında katalinanın verdigi eski benzinligin hemen ötesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: _yasin_

quote:

Orjinalden alıntı: SaLvatore!

Beyler ben bi gta deLisiyem...Bütün görevLer çereZ gibi geLio ama "kacak yolcu" görevi var onu geçen gta profösörüdür bence..! (Alttaki SS)

http://img91.imageshack.us/img91/9348/amk7uj.png

Bu görev gerçekten geçilmesi imkansız gibiydi.Yavaşlatma hilesiyle anca geçtim.

Şu terk edilmiş pistteki görevimi diyorsunuz arkadaşlar. Yoksa şu beyaz uçağın arkasından coronadan geçiyorsunuz o görev mi?

Motorla uçağa yetişme görevi. Yarım dakika sürdü. Diğeri de bir iki dakika kadar. :)

• Arkadaşlar ayrıca bir sorum olacak. Taksicilik yapamıyorum ya. Yanlış hatırlamıyorsam uzak görün burada iş yok gibisinden bir şey diyordu hatırlayamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

Surround ben o zıplatmayı geçeli çook oldu şimdi $ işareti var gidiyorum sonra içerde birileri var. Aynı Gta vc deki gibi bir haritanın altında yarış yeri var. W ve S ye basın diyo araba sallanıyo sallanıyo duruyo bişey olmuyoo:.... Senin dediğin yerede hiç gitmedim.

bende _ALISH_
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyumaz_gezer

quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

Surround ben o zıplatmayı geçeli çook oldu şimdi $ işareti var gidiyorum sonra içerde birileri var. Aynı Gta vc deki gibi bir haritanın altında yarış yeri var. W ve S ye basın diyo araba sallanıyo sallanıyo duruyo bişey olmuyoo:.... Senin dediğin yerede hiç gitmedim.

bende _ALISH_

Hayır araba sallanmaz w ve s ye basarken bide yön oklarıyla sağ sola basacaksın oluyo

• Bişey sorucam ben bir görevde takıldım görevde bir uzaktan kumandalı bi helikopteri kullanmam gerekiyor kalasları taşıyacakmışım yoldaki varilleri kaldırıcakmışım peki bunları nasıl tutucam helikopterin altında koskoca bir mıknatıs var onunla varillerin üstüne gelecek mişim helikopter kaldıracakmış ama kaldırmıyo bi tuşu falan mı var kaldırmak için yardım edebilirmisiniz.
  • Ya monstır trakla kırmızı şeyleri toplıyıp 6:30'un altında gelme görevi kaçıncı adada?
  • arkadaslar selam

oyunun tam surumu olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

yardım.....yok mu geçebilen

Msn'ini ver yapayım senin işini Surround
  • quote:

Beyler ben bi gta deLisiyem...Bütün görevLer çereZ gibi geLio ama "kacak yolcu" görevi var onu geçen gta profösörüdür bence..! (Alttaki SS)

http://img91.imageshack.us/img91/9348/amk7uj.png

O görevi geçmenin bir taktigi var,sen en sag taraftan ucaga yaklaşmaya çalış yeterki , altındaki motor güçlüdür, bu motoru daha da hızlandırmak elimizdegaz tusuna surekli bas,bi elinle de W tusuna tık tık tık tık bas,motorun deli gibi hızlandıgını göreceksin,ucagın arka kapısına yaklaşınca,içerdeki elemanın kutuyu atmasını bekle kutuyu atarken önüne geç ,kutu snein içinden geçecek,ucaga vardıktan sonra içeride bazı elemanlar olacaktır,onları korunma yöntemiyle teker teker öldür,hemen ucak koridoruna çıkarsan ilerden variller gelecek,onun için tek tek ölfür adamları,galiba bir süre sonra ucak patlayacak,sende huzura kavuşup paraşütünle karaya ayak basacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darknessive -- 20 Temmuz 2006; 15:08:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı

ya orman yarışlarını geçip bi save atsanız ???????

Msnini verirsen yardımcı olmaya çalışırım ama,orman yarışlarının biraz ilerisinde bi 6 görev falan
  • quote:

Arkda$Lar msn gangster@hot. eqLeyin ben oyunu 2 gunde bitiriyorum save dosyasını bana yoLLayın yapim..EN KOLAYIDA trenin üstündeki adamLarı öLdürmeq "rocketman" yaz trenın ustune cık hepsini öLdür orda...1 dk surmez

iyi de arkadaşım hileyle geçtikten sonra ne anladım o işten
  • quote:

Ya monstır trakla kırmızı şeyleri toplıyıp 6:30'un altında gelme görevi kaçıncı adada?

Cevap yok mu
  • bolümün adı ne
    yada saveledinmi
    o yerde ne yazıyosa söyle
  • quote:

Ya arkadaşlar sürücü kursu görevi hangi adada oluyor? kaçıncı yani?

san fıransisco da en yakın s de
  • quote:

Orjinalden alıntı: pepekaan

arkadaslar selam

oyunun tam surumu olan varmı

bende var
  • quote:

quote:

Ya monstır trakla kırmızı şeyleri toplıyıp 6:30'un altında gelme görevi kaçıncı adada?

Cevap yok mu

araştır bul tabi bulabilrisenbulamassan benden günah gitti cevap için elektirik_646@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: cylone

Arkadaşlar ayrıca bir sorum olacak. Taksicilik yapamıyorum ya. Yanlış hatırlamıyorsam uzak görün burada iş yok gibisinden bir şey diyordu hatırlayamıyorum...

taxsi buldunmu + yada üsteki 2 ye basacaksın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.