Şimdi Ara

GTA IV | Stunt Jump MAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimi zaman motorla , kimi zaman otomobille uçtuğumuz rampaların yerlerini gösteren harita , yani stunt jump yerlerinin haritası

GTA IV | Stunt Jump MAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dRe` -- 20 Mayıs 2009; 18:06:37 >

• Güzel paylaşım mertcan teşekkürler Ordan burda uçarım artık
  • Önemli değil Mete
  • hm tşkler.
  • tesekkurler
  • Sağolun arkadaşlar :)
  • güzel paylaşım mertcan arkadaşlar şimdi new yorka gitsek kaybolmayız aslında ben GTA IV de heryeri ezberledim e Liberty City de New York un çakması yolumuzu buluruz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground save game editor
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
  • Önemli değil sağolun :) Liberty City gerçekte New York'a denk geliyor , Manhattan olarak filan ayrılıyor işte bölümlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

güzel paylaşım mertcan arkadaşlar şimdi new yorka gitsek kaybolmayız aslında ben GTA IV de heryeri ezberledim e Liberty City de New York un çakması yolumuzu buluruz yani

Karşımıza Roman çıkar falan.Titties
  • ben dün bi atladışım NRG-900 ile karşı daya uçtum onun haritadada resim bile yüklüyorum nrg 900 ile sırf atlayıp eğlenin diye :DDDD

bulunduğumuz yerden yeşil yere doğru basıp abanın gaza sonra tam atlayacakkken ctrl ye basın bide havada 360 lık dönüş yapsın acayip matrak oluyor arakdaşlar

GTA IV | Stunt Jump MAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzkaplan -- 30 Mayıs 2009; 16:21:54 >
  • bu resmide atlama yerinin nerde olduğunu göstermek için koydum

atladınız peki benim yaptığımı yapabilir misniz en yüksek polis seviyesinde arkamda swat arabaları bi uçmuşum içim içime sığmıyor var ya görmelisiniz

yapması bi harika kesinlikle deneyin

GTA IV | Stunt Jump MAP
  • dre bende falzdan koydum ennim misin tüm tstuntlar ı koyduğuna bak benbim koyduğum sendekinde yok ??? :D:D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mzkaplan

dre bende falzdan koydum ennim misin tüm tstuntlar ı koyduğuna bak benbim koyduğum sendekinde yok ??? :D:D:D:D

Eminim , senin uçtuğun yerden sonra gta müziği çalmıyorsa orası stunt değildir.Sen rastgele bir yerden uçmuşun
    Oyunun kendi uçma yerleri bunlar ama her türlü uçuşa müsait
  • teşekkürler
  • Sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.