EGER SLİ SİSTEMİNİZDE BU GUNE DEK HİÇ AYAR YAPMADIYSANIZ İŞTE BUNLARI YAPIN FARKI GÖRÜN abit IN9 32x max 2*250 raid 0 e6850 3.5ghz (stock fan ile gunluk kullanım) ekran kartları oc yapılmadan 2*9800GT SLİ bu SİZDE FARKLI OLABİLİR SORUN DEĞİL SLİDAŞIZ NASIL OLSA :d NEYSE SİSTEMDE;
SLİ = ENABLED ve PHYSx = ENABLED
ANİSOTROPİC FİLTERİNG = APPLİCATİON CONTROLLED ANTİALİASİNG GAMA = ON ANTİALİASİNG MODE = APLİCATİON CONTROLLED ANTİALİASİNG SETTİNG =APLİCATİON CONTROLLED ANTİALİASİNG-TRANSPARENCY = OF CONFORMANT TEXTURE CLAMP =USE HARDWARE EXTENSİON LİMİT = OFF FORCE MİPMAPS = TRİLİNEAR MAXİMUM PRE-RENDERED FRMS = 5 (DAHA FAZLA ARTTIRMAYI DENEMEDİM HENUZ) MULTİ DİSPLAY/MİXED-GPU ACCELERTN =SİNGLE GPU MULTİPLE DİSPLAY PERFORMANCE MODE SLİ PERFORMANCE MODE =SİNGLE CPU TEXTURE FİLTERİNG- TRİLİNEAR OPTİMİZ= ON THREADED OPTİMİZATİON = AUTO TRİPLE BUFFERİNG = ON VERTİCAL SYNC = FORCE ON
BU AYARLARLA AKICI SORUNSUZ DONMA KASMA OLMADAN OYNAYABİLİYORUM
UST MESAJDAKİ SLİ AYARLARI YAPMADAN ONCE GTA AYNI AYARLARINDA KASMALAR DONMALAR YAPABİLİYORDU ARTIK YOK SLİ SİSTEM KULLANANLAR İÇİN BİR FORUM OLSA VE BURADA AYAR ÖZELLİKLERİ ANLATILSA VE SONUCLAR SERGİLENSE SUPHESİZ SLİ KULLANANLAR SAYI OLARAK HEM ARTAR HEMDE SİSTEMLERİNDEN DAHA İYİ SEKİLDE NASIL YARARLANABİLECEKLERİNİ BİLİRLER MALESEF COGU SLİ KULLANAN SLİ AYARLARINI KURCALAMAYA DAHİ YANASMIYOR BUNUN NEDENİ SİTELERDE BU KONUDA TAM ACIKLAYICI BİLGİLERİN BULUNMAYISI ORNEGİN MANAGE 3D SETTİNG İÇİNDEN HANGİ TERİMLERLE NASIL İYİLEŞTİRMELER OLABİLECEĞİ BİLİNMİYOR (SLİ KAST EDİYORUM) CUNKU COGU KİŞİ SİNGLE GPU SECİMİNİ DAHİ BİLMEMEKTE BU KONULAR BENCE İRDELENMEYE DEĞER ŞEYLERDİR GOOGLE YAZIN BAKIN NE KADAR ACIKLAMALI KAYNAK BULABİLECEKSİNİZ(TURKCE OLARAK)... :(( NEYSE... :d
Cahilliğimi maruz görün ama SLİ SİSTEM ne oluyor?
quote:
Orjinalden alıntı: RONSPY
SLİ değil SLI .İngilizceyi bari katletmeyin Türkçe gibi.
SLI sistem demek anakarta SLI destekli 2 tane Nvidia ekran kartı takarak bunları aynı anda çalıştırmak .Yani çift GPU veya çift ekran kartı. Bu ekran kartları aynı model olmak zorunda.
quote:
Orjinalden alıntı: SeRo-34
quote:
SLI sistem demek anakarta SLI destekli 2 tane Nvidia ekran kartı takarak bunları aynı anda çalıştırmak .Yani çift GPU veya çift ekran kartı. Bu ekran kartları aynı model olmak zorunda.
SLI sistemin ne olduğunu bilemeyen biri kısaltmanın ingilizce mi türkçe mi olduğunu nerden bilecek? Ayrıca ingilizceyi bari katletmeyin ne demek?İngilizmisin,kendini bunu savunmak zorunda neden hissediyosun?
quote:
Orjinalden alıntı: KATADE
quote:
Orjinalden alıntı: SeRo-34
quote:
SLI sistemin ne olduğunu bilemeyen biri kısaltmanın ingilizce mi türkçe mi olduğunu nerden bilecek? Ayrıca ingilizceyi bari katletmeyin ne demek?İngilizmisin,kendini bunu savunmak zorunda neden hissediyosun?
Türkçeyi bırakıp ingilizcemi korunmaya başlandı artık.SLI sisteme gelirsek bir takım crossfire yani
Arkadaşlar benim bir sorunum olacaktı şimdi bnim ram 1gb ddr2 800mhz ama markasını bilmiyom kasayı açtım üstünde LO-D bide vtech yazıyor markasını bilmiyom ramım şimdi ben bu ramı almayı düşünüyom Kingston 512 MB DDR2-800 Bellek almaı düşünüyom 1,5 gb olsun oyunlarda kasma yaprmı ram uyumsuzluğu olurmu