takım elbise ve takım elbisenin altına şık ayakkabi ile gitcen aynı mağazada var
Düz Git Usta Takma Sen Onu (Şahsen Ben Öyle Yapmıştım)
quote:
Orjinalden alıntı: Kuray
takım elbise ve takım elbisenin altına şık ayakkabi ile gitcen aynı mağazada var
Peki doğru kıyafeti giydigimde o yazı çıkacakmı yine? Haritada gidecegim yeri gosteren bi işaret yok daha, acaba dogru kıyafet giymedim diyemi
kendin ol
dükkandan siyah bi takım elbise al.altına siyah kumaş pantolon al.en alta da siyah kundura ayakkabı al bu kadar dostum.
yeri gelmişken bişey de ben sormak istiyorum.kate roman'ın düğününde öldürükdükten sonra bi herifin peşine düşüyorum motosikletten helikoptere atlıyoruz falan.ondan sonra yazılar çıkıyo gün batımı manzarasında.oyun bitiyo mu ondan sonra?oraya geldim ve haritada görev yeri görünmüyo.arayan soran da yok artık eğer burda bitiyosa berbat bişey bu.san andreasın yarısı kadar bile sürmüyo demektir görevler
quote:
Orjinalden alıntı: ALONSO_06
dükkandan siyah bi takım elbise al.altına siyah kumaş pantolon al.en alta da siyah kundura ayakkabı al bu kadar dostum.
yeri gelmişken bişey de ben sormak istiyorum.kate roman'ın düğününde öldürükdükten sonra bi herifin peşine düşüyorum motosikletten helikoptere atlıyoruz falan.ondan sonra yazılar çıkıyo gün batımı manzarasında.oyun bitiyo mu ondan sonra?oraya geldim ve haritada görev yeri görünmüyo.arayan soran da yok artık eğer burda bitiyosa berbat bişey bu.san andreasın yarısı kadar bile sürmüyo demektir görevler
Dostum görev alacak çok kişi var ancak ilişkileri sıkı tutmayınca haritadan siliniyorlar.Örneğin ortadaki haritaya geçtigim gunden beri emektar dostlarım olan Little Jacob,Roman,Brucie falan bunları ne arar nede sorar oldum.Roman aradı az once yemege çagırdı hayır dedim Sen sen ol ilişkileri sıkı tut,hiç olmadı sadece iş için ara