Şimdi Ara

GTA IV Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar avukatlar ile (lawyers) ile konustum,roportaja gidicem ama once kıyafet almaya gittim,magazadan çıkınca

You should only wear a suit and tie with smart shoes

diyor.Ne demek istedigini anlamadım,takım elbise değiştirmekten param biticek yaw

• takım elbise ve takım elbisenin altına şık ayakkabi ile gitcen
    aynı mağazada var
  • Düz Git Usta Takma Sen Onu (Şahsen Ben Öyle Yapmıştım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

takım elbise ve takım elbisenin altına şık ayakkabi ile gitcen
    aynı mağazada var

Peki doğru kıyafeti giydigimde o yazı çıkacakmı yine? Haritada gidecegim yeri gosteren bi işaret yok daha, acaba dogru kıyafet giymedim diyemi
  • kendin ol
  • dükkandan siyah bi takım elbise al.altına siyah kumaş pantolon al.en alta da siyah kundura ayakkabı al bu kadar dostum.

yeri gelmişken bişey de ben sormak istiyorum.kate roman'ın düğününde öldürükdükten sonra bi herifin peşine düşüyorum motosikletten helikoptere atlıyoruz falan.ondan sonra yazılar çıkıyo gün batımı manzarasında.oyun bitiyo mu ondan sonra?oraya geldim ve haritada görev yeri görünmüyo.arayan soran da yok artık eğer burda bitiyosa berbat bişey bu.san andreasın yarısı kadar bile sürmüyo demektir görevler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

dükkandan siyah bi takım elbise al.altına siyah kumaş pantolon al.en alta da siyah kundura ayakkabı al bu kadar dostum.

yeri gelmişken bişey de ben sormak istiyorum.kate roman'ın düğününde öldürükdükten sonra bi herifin peşine düşüyorum motosikletten helikoptere atlıyoruz falan.ondan sonra yazılar çıkıyo gün batımı manzarasında.oyun bitiyo mu ondan sonra?oraya geldim ve haritada görev yeri görünmüyo.arayan soran da yok artık eğer burda bitiyosa berbat bişey bu.san andreasın yarısı kadar bile sürmüyo demektir görevler

Dostum görev alacak çok kişi var ancak ilişkileri sıkı tutmayınca haritadan siliniyorlar.Örneğin ortadaki haritaya geçtigim gunden beri emektar dostlarım olan Little Jacob,Roman,Brucie falan bunları ne arar nede sorar oldum.Roman aradı az once yemege çagırdı hayır dedim Sen sen ol ilişkileri sıkı tut,hiç olmadı sadece iş için ara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Max Payne [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.