Şimdi Ara

GTA IV (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca her oyunun PC'ye çıkma gibi bir zorunluluğu yok, Gran Turismo serisi senelerdir bir defa olsun PC'ye çıktı mı mesela? PC'ye çıkarmayınca zarar ettiler mi peki? Keşke PC'ye çıkarsaydık diye kafalarını duvarlara vurdular mı? Pek sanmıyorum :)

ama çıksaydı kar yapacakları kesindir we bu oyun dahada tanınacaktır
  • Arkadaşlar Konsoluda yapan PC'dir, oyunu dizayn edende PC dir. Bunu bilir bu söylerim.
  • Haritasını merak ettim ben
  • ne güzel kocamandır şimdi gez gez görev yap yap bitmez
  • Arkadaşlar bu Rockstar her zaman yeni bir oyun çıkarıyor ve herkeste bu oyunları oynamak için can atıyor yani bu rockstra dünya'nın en iyi oyun yapımcılardan biri diyebiliriz mübarek adamlar durmadan kendini geliştiriyor.
  • Her zaman GTA dedilermi direk oraya gidiyorum nerde olursa olsun rockstar ı tebrik etmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Ayrıca her oyunun PC'ye çıkma gibi bir zorunluluğu yok, Gran Turismo serisi senelerdir bir defa olsun PC'ye çıktı mı mesela? PC'ye çıkarmayınca zarar ettiler mi peki? Keşke PC'ye çıkarsaydık diye kafalarını duvarlara vurdular mı? Pek sanmıyorum :)

ama çıksaydı kar yapacakları kesindir we bu oyun dahada tanınacaktır

Mutlaka...

Fakat allah bilir güzel getirili bir sözleşme ile anlaşmışlardır. Çünkü başka hiçbir platformda çıkmadı ve inatla da çıkmamaya devam ediyor
    Bu sayede biraz da PS2 satışlarına oynadılar. Sırf GT4 için PS2 almaya hazır olanlar veya sırf onun için alanlar biliyorum. "Aaabi GT4 oyniyim başka birşey istemiyorum" diyordu arkadaşlarım Ben de PS2 aldığımda ilk oyunum GT4 oldu
    En azından sırf yarış oyunu severler için bile olsa, nasıl bir kitleyi etkileyip PS2 aldırdıklarını düşünürsek, yanlış bir yöntem olmasa gerek. Bunun için öyle yazdım.
    Ama tabi ki PC'de de çıkarsalar müthiş olabilirdi, NFS ve Test Drive serileri gibi (hadi Unlimited hariç olsun :)) ultra arcade çocuk oyunlarını oynamazdık Çıkarmadıklarına göre kendilerini sağlama almışlar belli ki

• hey gidi günler hey.gta3 ilk çıktıında ağzımız açık izlerdik beea...nese görcez bakalım.rockstar yaş tahtaya basmaz....bu arada aranızda gta hastası olan varsa scarface i kaçırmasın derim.fena olmamış
  • Kubillian hoca. Yeri belki burası değil ama scarface ile ilgili bir şey soracağım. GTA ile ortak noktası nedir bunun. Yani GTA daki gibi araba çalabiliyor satabiliyor hırsızlık yapabiliyor mekan satın alabiliyor vs. yani GTA daki kadar özgürmüyüz. Şehir emrimizdemi yani. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkurt_Hun_GökTURK

Boşuna heveslenmeyin bu oyun pc ye çikmayacak. Artik pc de oyun devrimi bitiyor.

evet pc ye çımıcak ps3 de çıkacakmış galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkurt_Hun_GökTURK

Boşuna heveslenmeyin bu oyun pc ye çikmayacak. Artik pc de oyun devrimi bitiyor.

Bravo muhteşem tespit.
    O yüzden grafik teknolojileri durmadan gelişiyor PC'de, o yüzden bir sürü yeni oyun PC'de çıkmaya hazırlanıyor, o yüzden Dx10 fırtınası esiyor değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Her zaman GTA dedilermi direk oraya gidiyorum nerde olursa olsun rockstar ı tebrik etmek lazım

Haklısın rockstar ı tebrik etmek lazım.. Sadece GTA serisi ile değil diğer güzel oyunlarıyla da.. Misal Max Payne
  • bu gta çok farklı ya hele bi çıksın bu 4 kesin dehşet olcak ya daha ne diyelim ya öfff öfff herşeyi yapmak bi oyunda bu kadar olur.yarış bile war yaw
  • quote:

bu gta çok farklı ya hele bi çıksın bu 4 kesin dehşet olcak ya daha ne diyelim ya öfff öfff herşeyi yapmak bi oyunda bu kadar olur.yarış bile war yaw

orası kesinde ama keşke çatallan yemek yeme olsa nebilim space ile çatal sol tuş ile bıçak öyle olsa sonra
    evlenme olsa sonra el ele tutuşma olsa sonraçocuk olsa ne kadar güzel olurya bir de ne zaman hangi tarihte çıkıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: öyse

quote:

bu gta çok farklı ya hele bi çıksın bu 4 kesin dehşet olcak ya daha ne diyelim ya öfff öfff herşeyi yapmak bi oyunda bu kadar olur.yarış bile war yaw

orası kesinde ama keşke çatallan yemek yeme olsa nebilim space ile çatal sol tuş ile bıçak öyle olsa sonra
    evlenme olsa sonra el ele tutuşma olsa sonraçocuk olsa ne kadar güzel olurya bir de ne zaman hangi tarihte çıkıcak

ona bişeyler daha ekliyeyim mesela kaydetmeye giitiğimizde yatağa yatsa uyusa ne bilim oyurma olsa koltuğa...

• quote:

quote:

quote:

ona bişeyler daha ekliyeyim mesela kaydetmeye giitiğimizde yatağa yatsa uyusa ne bilim oyurma olsa koltuğa...

yapmışken tuvalete ,duşa falanda girsin istersenizbölesi iyi
    ayrıca oyun ilk psye çıkacak daha sora 2008 başı gibi pc ye çıkar diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

quote:

quote:

quote:

yapmışken tuvalete ,duşa falanda girsin istersenizbölesi iyi
    ayrıca oyun ilk psye çıkacak daha sora 2008 başı gibi pc ye çıkar diye tahmin ediyorum.

olsunn tabi niye olmasın eve kız atıp ** yapmasını biliyo bunlar olursa oyun daha gerçekiçi olur ne kadar çok gerçekçilik o kadar çok eğlence

• Daha çok zor ve uzun görevler olsun harita büyük olsun gerisi tınlamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Daha çok zor ve uzun görevler olsun harita büyük olsun gerisi tınlamaz

ooo harita zaten en önmlisi yapabilecekleri en büyüğü yapsınlar sonra ilerde dünya haritasındada oynarız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.