Şimdi Ara

GTA IV (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • içimden bi ses pcyede cıkar diyo benim hatırladıgım pcye cıkmayıpta dier konsollarda tavan yapan bi oyun yok ama efektler dx10 gibi değil ztn seneye cıkarsa o motoru kullancaklarını zannetmem

Orjinalden alıntı: grinbol

Ya bazen düşünüyorum amerikaya mı taşınsam bütün filimler ilk orda bütün oyunlarda ilk orada daha sayacak bir sürü şey varda boşverin.

abi burdada korsanlar var onlar hemen çıkıyor bizim world cd cide

Orjinalden alıntı: öyse

quote:

Ya bazen düşünüyorum amerikaya mı taşınsam bütün filimler ilk orda bütün oyunlarda ilk orada daha sayacak bir sürü şey varda boşverin.

HAKLISIN ÖYSE KARDEŞ O WORLD VARYA WORLD NE FENA SSİNEMYA FİLM GELDİĞİ GÜN AYNI FİLM BUNDA OYUN AYNI ŞEY OYUN İÇİNDE GEÇERLİ.

• Keşke içine girilebilecek mekanlar daha çok olsa. Sokaktaki Tüm Mağazalara girip Alışveriş Yapbilsek.

Orjinalden alıntı: bbr

Keşke içine girilebilecek mekanlar daha çok olsa. Sokaktaki Tüm Mağazalara girip Alışveriş Yapbilsek.

oda yüksek bi ihtimalle olur ama bundan sonraki serilerde.çünkü koca haritayı tek te her yere girersek ki olabilir ama iç dizaynını yapmak lazım.sa daki gibi her yerde tavukçular aynı olcaksa ben istemem şahsen

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: bbr

Keşke içine girilebilecek mekanlar daha çok olsa. Sokaktaki Tüm Mağazalara girip Alışveriş Yapbilsek.

oda yüksek bi ihtimalle olur ama bundan sonraki serilerde.çünkü koca haritayı tek te her yere girersek ki olabilir ama iç dizaynını yapmak lazım.sa daki gibi her yerde tavukçular aynı olcaksa ben istemem şahsen

evet yaa koca eyaletteki tüm tavukçular hamburgerciler aynı... hatta bi hamburgercinin girişi dümdüz bi binada iken içeriye girdikten sonra girdiğim kapı köşe başı oluyodu...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: öyse

quote:

HAKLISIN ÖYSE KARDEŞ O WORLD VARYA WORLD NE FENA SSİNEMYA FİLM GELDİĞİ GÜN AYNI FİLM BUNDA OYUN AYNI ŞEY OYUN İÇİNDE GEÇERLİ.

AMA AHMET Abi pek bi kazıkcı

• beyler ps2 ye çıkmıycak mı?
    "Ekim ayında çıkması beklenen GTA IV maalesef 2008'in ikinci çeyreğine ertelendi. Ertelenme nedeni olarak oyunun geliştirilme sürecinin tahmin edilenden uzun sürmesi ve bunda da oyunun 2 platforma aynı anda çıkacak olmasının büyük rol oynadığı belirtildi."
    alıntı:http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=12836
  • bu oyun pc ye çıkar ama konsollardan 1 sene sonra çıkar önce konsol satışları dahada artacak ve millet konsola abancak sonra arta kalanlar içinde bi gta 4 yaparlar bence pc de artık fps ve strateji ye yüklenmeli oyun yapımcıları.yani daha güzel strateji oyunları yapabilirler

OOO biz ekimde çıkacak diye kendimizi şimdiden hazırlamıştık olmazki böyle

+1903

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Son ertelemelerle oyunumuzun pc versiyonuna 2009 şubat ta kavuşuruz heralde

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Son ertelemelerle oyunumuzun pc versiyonuna 2009 şubat ta kavuşuruz heralde

bak birde var o oyun ancak 1 yıl sonra bize yetişir.

gta 4 ün yüksek sistem gereksenimi istediği biliniyor.Ve bunu ancak ps3 ,xbox gibi
    konsolların kaldırabileceği söyleniyor(farklı nedenler de var tabi)

piyasaya çeşitli özellik ve fiyatlarda ekran kartları çıkmakta.
    firmalar ekran kartlarını satabilmeleri için kaliteli oyun yapan firmaları desteklemek zorunda.(bu iş
    ile uğraşsaydım öyle yapardım)

bu yüzden gta 4 istese de istemese de pc ye çıkmak zorunda.
    çünkü donanım üreticileri rockstar games e baskı yapar pc ye de oyunu çıkar diye.

pc ye çıkarsa n olur.
    pc'de oynamayı seven gider oyunu alır(rockstar games e para)
    sistemiyetmiyorsa gider kendine ekran kartı alır(tabi ram ,işlemci vs gibi donanımlar da değişebilir)(bu da donanım üreticisine para getirir)

yani dev gibi sektör oluşur bir tane oyunun pc ye çıkması için
    konsollara çıkarsa n olur.sadece microsoft ve sony para kazanır.
    çünkü rockstar oyunu pc ye sürmemekle fazla para kazanmaz(ben böyle düşünüyorum)

rockstar games oyunu pc ye çıkarmasa oyuna kafayı takan bir hacker gider emultörünü yapar,o zaman
    görür gününü(tabi yapabilecek hacker dünyaya gelmişse )

işte bu mantıkla GTA 4 PC YE ÇIKACAK

mümkün olduğunca basit anlatmaya çalıştım.fikirlerimin aksini iddia edenler olabilir(kesin konsol taraftarları)
    saygı duyarım

• oyun çok güzel arkadaşlar, sabredeceğiz başka yolu yok. merak ediyorum oyun içi grafikleri. şimdi göstermişler şöyle güzel böyle güzelde ben oynamadıktan sonra hiçde güzel değil bence bi oyniyim sölerim güzelmi değilmi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.