Şimdi Ara

GTA IV (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gta nasıl desem hayatımda gördüğüm en dehşet en güzel oyun yani her alana girer yani yani yani diyorum anlatamıyorum oyunu o derece süper oyun rockstar ı ayakta alkışlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: öyse

quote:

bu gta çok farklı ya hele bi çıksın bu 4 kesin dehşet olcak ya daha ne diyelim ya öfff öfff herşeyi yapmak bi oyunda bu kadar olur.yarış bile war yaw

orası kesinde ama keşke çatallan yemek yeme olsa nebilim space ile çatal sol tuş ile bıçak öyle olsa sonra
    evlenme olsa sonra el ele tutuşma olsa sonraçocuk olsa ne kadar güzel olurya bir de ne zaman hangi tarihte çıkıcak

ona bişeyler daha ekliyeyim mesela kaydetmeye giitiğimizde yatağa yatsa uyusa ne bilim oyurma olsa koltuğa...

yapmışken tuvalete ,duşa falanda girsin istersenizbölesi iyi
    ayrıca oyun ilk psye çıkacak daha sora 2008 başı gibi pc ye çıkar diye tahmin ediyorum.

olsunn tabi niye olmasın eve kız atıp ** yapmasını biliyo bunlar olursa oyun daha gerçekiçi olur ne kadar çok gerçekçilik o kadar çok eğlence

bence aile toplantıları sonra sarhoş olma sonra dışarıya sokağın yanına tuvaletini yapma korumalarının olması şöförünün olması vs..... özellikler olsn yani ben bilsem yapmasını yaparım

• Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu sayfayı ben açtım ve şunu söyleyeyim bu yazıları rastgele koymadım peki siz oyun yapımının kolay birşey mi olduğunu sanıyorsunuz siz sadece söylüyorsunuz ama adamlar yapıyor o kadar kolaysa siz yapın yok yani adamlara da acıyın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grinbol

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu sayfayı ben açtım ve şunu söyleyeyim bu yazıları rastgele koymadım peki siz oyun yapımının kolay birşey mi olduğunu sanıyorsunuz siz sadece söylüyorsunuz ama adamlar yapıyor o kadar kolaysa siz yapın yok yani adamlara da acıyın.

yok hocam hani keşke olsa ne güzel olur diyoruz ama yalann mı yani şimdi oyun tam nasıl bilmiyoz o yüzden hayal kuruyoz.san andreste yemek yeme spor yapma gibi bir sürü devrim yaptılar şimdi bu 4 ten de böle devrimler bekliyoruz olay o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 16 Haziran 2007; 19:54:04 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu sayfayı ben açtım ve şunu söyleyeyim bu yazıları rastgele koymadım peki siz oyun yapımının kolay birşey mi olduğunu sanıyorsunuz siz sadece söylüyorsunuz ama adamlar yapıyor o kadar kolaysa siz yapın yok yani adamlara da acıyın.

yok hocam hani keşke olsa ne güzel olur diyoruz ama yalann mı yani şimdi oyun tam nasıl bilmiyoz o yüzden hayal kuruyoz.san andreste yemek yeme spor yapma gibi bir sürü devrim yaptılar şimdi bu 4 ten de böle devrimler bekliyoruz olay o

abi bir kere adamlar yapıyor bizde burada hem tartışıyoz hemde değerlendiriyoruz hemde tanıtıyoruz olay bu grinbol

• Orjinalden alıntı: öyse

abi bir kere adamlar yapıyor bizde burada hem tartışıyoz hemde değerlendiriyoruz hemde tanıtıyoruz olay bu grinbol
    [/quote

yenilik olarak gazete okuyabilirsin lunaparkta eğlenebilirsin san anderas daki gibi playsteyşına yeni oyunlar eklenir

• Bakın arkadaşlar ben kötü birşey söylemiyorum ama biraz adamları düşünün diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Orjinalden alıntı: Bozkurt_Hun_GökTURK

Boşuna heveslenmeyin bu oyun pc ye çikmayacak. Artik pc de oyun devrimi bitiyor.

Boş bunlar çıkınca görürüz...
    Ayrıca
    NFS Pro Street
    Far Cry 2
    Max Mayne 3
    Test Drive Unlimited 2
    Call of Duty 4
    Crysis

Daha bir sürü var çıkcak oyun sayıyım mı???????????

pes 7
  • quote:

Yepyeni Özellik: Kendi mp3lerinizi artık bu modda dinleyebileceksiniz.
    1- Tüm arabalar değiştirildi. Yerlerine Türk arabaları (Tofaş Kartal, Murat 131, VW Vosvos, Fiat Uno vs.) Bisiklet, Nfs Underground arabaları ve diğer tanınmış yabancı araçlar konuldu.
    2- Kurşun izleri renkli olarak değiştirildi.
    3- Pizzacı Mc Donald's ile ,benzinci Petrol Ofisi ile değiştirildi.
    4- Tüm araçlara 3 renkli(mavi, kırmızı, yeşil) far ışıkları ve sarı renkli neon eklenildi.
    5- Gazeteler Sabah ve Türkiye gazetesi olarak değiştirildi.
    6- Oyunda sarhoş olabiliyoruz. Yeni
    7- Bazı görevlere bizi taksi götürüyor. Yeni
    8- Oyunda artık yüzebiliyoruz. Tırmanabiliyoruz. Oturabiliyoruz. Tuvalet yapabiliyoruz.
    9- Benzin alabiliyoruz.
    10- Sınırsız araç alan Yeni bir garaj eklendi. Yeni
    11- Denizin rengi maviden yeşile dönüştürüldü. Yeni
    12- Tüm araçlara Nitro (NOS) eklendi.
    13- Polisler peşinize düştüğünde ellerinizi havaya kaldırıp polislerden kurtulabiliyorsunuz.
    14- Çaldığınız araca bindiğinizde kapılar otomatik olarak kilitleniyor.
    15- Motosikletin üstünde ne yaparsanız yapın düşmeyeceksiniz.
    16- Kumsalda bir eğlence parkı bulunuyor.
    17- Gta San Andreas Hud'u (Sağlık, Para, Saat göstergesi) eklendi. Yeni
    18- Dondurmacı aracı yenilendi.
    19- Araba galerisi yenilendi.
    20- Radar renkli olarak değiştirildi.
    21- Yeni bir tank eklendi.
    22- Hız göstergesi eklendi.
    23- Arabaların %99 ına Türkiye plakaları eklendi.
    24- Milli takım forması ve Dört büyük takım forması eklendi.
    25- Daha küçük ve daha şık bir cep telefonu eklendi.
    26- Artık giremediğimiz bazı yerlere girebiliyoruz.
    27- Her garaja 4 araç sığabiliyor.
    28- Dolar işareti ($) Türk lirası (TL) olarak değiştirildi.
    29- Oyuna Bullet Time (Ağır Çekim) eklendi.
    30- İstediğiniz yerde oyunu save'leyebilirsiniz. (Quick save)
    31- Yol tabelalarının bir kısmı Türkiye Yol tabelalarına uyarlandı.
    32- 3. göz kamerası ve 1. göz kamerası eklendi.
    33- Araçlar artık hasar almayacak şekilde ayarlandı.
    34- Sağlığınız artık hiç azalmıyor.
    35- Diğer yayalarla kaos yaratabiliyorsunuz ve hepsinin elinde tam teşekkürlü silahlar var.
    36- Oynarken dinleyebileceğiniz 3 tane yeni Türkçe şarkı eklendi. Yeni
    37- Motosikletlere mavi renkli neon eklendi.

aslında çok fazla bişey istememişiz baksanıza Türk city de baya bişey yapılmış oturma tuvalet falan biz yapıyosak onlarda yapababilir demi ama

• quote:

quote:

Yepyeni Özellik: Kendi mp3lerinizi artık bu modda dinleyebileceksiniz.
    1- Tüm arabalar değiştirildi. Yerlerine Türk arabaları (Tofaş Kartal, Murat 131, VW Vosvos, Fiat Uno vs.) Bisiklet, Nfs Underground arabaları ve diğer tanınmış yabancı araçlar konuldu.
    2- Kurşun izleri renkli olarak değiştirildi.
    3- Pizzacı Mc Donald's ile ,benzinci Petrol Ofisi ile değiştirildi.
    4- Tüm araçlara 3 renkli(mavi, kırmızı, yeşil) far ışıkları ve sarı renkli neon eklenildi.
    5- Gazeteler Sabah ve Türkiye gazetesi olarak değiştirildi.
    6- Oyunda sarhoş olabiliyoruz. Yeni
    7- Bazı görevlere bizi taksi götürüyor. Yeni
    8- Oyunda artık yüzebiliyoruz. Tırmanabiliyoruz. Oturabiliyoruz. Tuvalet yapabiliyoruz.
    9- Benzin alabiliyoruz.
    10- Sınırsız araç alan Yeni bir garaj eklendi. Yeni
    11- Denizin rengi maviden yeşile dönüştürüldü. Yeni
    12- Tüm araçlara Nitro (NOS) eklendi.
    13- Polisler peşinize düştüğünde ellerinizi havaya kaldırıp polislerden kurtulabiliyorsunuz.
    14- Çaldığınız araca bindiğinizde kapılar otomatik olarak kilitleniyor.
    15- Motosikletin üstünde ne yaparsanız yapın düşmeyeceksiniz.
    16- Kumsalda bir eğlence parkı bulunuyor.
    17- Gta San Andreas Hud'u (Sağlık, Para, Saat göstergesi) eklendi. Yeni
    18- Dondurmacı aracı yenilendi.
    19- Araba galerisi yenilendi.
    20- Radar renkli olarak değiştirildi.
    21- Yeni bir tank eklendi.
    22- Hız göstergesi eklendi.
    23- Arabaların %99 ına Türkiye plakaları eklendi.
    24- Milli takım forması ve Dört büyük takım forması eklendi.
    25- Daha küçük ve daha şık bir cep telefonu eklendi.
    26- Artık giremediğimiz bazı yerlere girebiliyoruz.
    27- Her garaja 4 araç sığabiliyor.
    28- Dolar işareti ($) Türk lirası (TL) olarak değiştirildi.
    29- Oyuna Bullet Time (Ağır Çekim) eklendi.
    30- İstediğiniz yerde oyunu save'leyebilirsiniz. (Quick save)
    31- Yol tabelalarının bir kısmı Türkiye Yol tabelalarına uyarlandı.
    32- 3. göz kamerası ve 1. göz kamerası eklendi.
    33- Araçlar artık hasar almayacak şekilde ayarlandı.
    34- Sağlığınız artık hiç azalmıyor.
    35- Diğer yayalarla kaos yaratabiliyorsunuz ve hepsinin elinde tam teşekkürlü silahlar var.
    36- Oynarken dinleyebileceğiniz 3 tane yeni Türkçe şarkı eklendi. Yeni
    37- Motosikletlere mavi renkli neon eklendi.

aslında çok fazla bişey istememişiz baksanıza Türk city de baya bişey yapılmış oturma tuvalet falan biz yapıyosak onlarda yapababilir demi ama

evet biz ne özellikler eklemişiz adamlarda ekler

• Güzel oyun..
  • ya san andreası internette bulamazmıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat bitti

ya san andreası internette bulamazmıyız

YA KARDEŞİM YETER BE HEM TOPİC AÇTIN ORDA SORUYON HEMDE BAŞKA TOPİCLERE DE SORUYON TOPİC AÇTIYSAN SADECE ORDA SOR VEDE AÇTIĞIN TOPİCTE YAMA İSTEMİŞSİN YAMA BULDUK BU SEFER AMA BEN GTA YI İSTİOM DEMİŞSİN YA SEN NE BİÇİM BİRİSİN YAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 4 Temmuz 2007; 15:20:33 >

• Artworklere bakılırsa yine üçkağıtçı polislerle ve köstebeklerle uğraşıcaz gibi....
  • bu ıyun en iyi pc'de oynanılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Boşuna heveslenmeyin bu oyun pc ye çikmayacak. Artik pc de oyun devrimi bitiyor.

yavaşşşşşşşşşş.

bilgisyarlara oyun çıkmayacakda adamlar neden Dx10 destekli oyunlar yapmaya çalışıyolar. neden Dx10 destekli ekran kartları çıkarıyor firmalar Paint, Photoshop içinmi?Atarken mantıklı olun biraz.
  • GTA 4 (GTA IV) Amerika’da 16 Ekimde piyasaya sürülüyor.
  • Ya bazen düşünüyorum amerikaya mı taşınsam bütün filimler ilk orda bütün oyunlarda ilk orada daha sayacak bir sürü şey varda boşverin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

quote:

Orjinalden alıntı: hayat bitti

ya san andreası internette bulamazmıyız

YA KARDEŞİM YETER BE HEM TOPİC AÇTIN ORDA SORUYON HEMDE BAŞKA TOPİCLERE DE SORUYON TOPİC AÇTIYSAN SADECE ORDA SOR VEDE AÇTIĞIN TOPİCTE YAMA İSTEMİŞSİN YAMA BULDUK BU SEFER AMA BEN GTA YI İSTİOM DEMİŞSİN YA SEN NE BİÇİM BİRİSİN YAAA

GTATURK.COM YADA WAREZ-TR.NET ORDA VARDIR VE BAŞKA KONULARDA BU KONUYU AÇMA

• quote:

Orjinalden alıntı: tomb.raider

GTA 4 (GTA IV) Amerika’da 16 Ekimde piyasaya sürülüyor.

ARTIK 17-18 DE NETE DÜŞER ORDAN BAKARIZ OYUNUN AYRINTILARINA

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.