Şimdi Ara

GTA IV (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

@HRNclk777
    Koyduğun resimler tarzında gta resimleri çok hoşuma gidiyor inanamazsın özellikle gta 3 resimleri eğer varsa elinde böyle resimler çekinme hepsini koy

O zaman sen artwork ları seviyorsun
    Google a gta artwork yaz,aratistemediğin kadar çok var

Teşekkür ederim bakıyorum

http://www.gtasanandreas.net/artwork/
    http://www.gta-sanandreas.com/artwork/index.php
    http://www.gta4.net/artwork/

Bunlar Gta 4 üzerine artwork çalışmaları

GTA IV

GTA IV

GTA IV

GTA IV

GTA IV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 13 Haziran 2007; 17:53:45 >

• Teşekkür ederim dostum harikasın
    Pc ye çıkmazsa oynanmayı bırak googlede bile ismi olmaz...Anca 10000 kişi oynar en fazla ama pc ye çıkarsa bunun 1000 katı kişi oynar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 13 Haziran 2007; 19:07:18 >
  • off off artworklere bak yaw manyak olcak bu oyun kesin

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.
  • san andreası yeniden oynuyorum oyun gerçekten çok uzun sürüyormuş
    gta 4 nasıl olur kim bilir
  • quote:

Bak şimdi doğru dedin ama!!!Dikkat buraya
    Pc ye çıkmazsa oynanmayı bırak googlede bile ismi olmaz...Anca 10000 kişi oynar en fazla ama pc ye çıkarsa bunun 1000 katı kişi oynar...

+1
    katılıyorum böle oyunlar ancak pc de randıman alınır zaten

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.
  • SS'ler

http://forum.donanimhaber.com/m_14427767/tm.htm

Grand Theft Auto IV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 13 Haziran 2007; 19:42:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

ya sony555 yeter ya sıktın ama haaaa yeter be allah allah senin kadar kıskanç ve fesat birisini görmedim

sinirlenme arkadaşım sadece bir soru sorduk

hem devamlı küçük gördüğünüz konsollar hakkında bir oyun yapımcısı ne diyor

Popüler oyun serisi Dragon Quest'in yapımcısı olan Square Enix, Nintendo Wii'yi rakiplerine tercih ettiğini açıkladı. Square Enix CEO'su Yoichi Wada, Xbox 360 ve Playstation 3 'ün çok karmaşık yapılara sahip olduğunu bu yüzden firmasının oyunları için en uygun platformun Nintendo Wii olduğunu açıkladı.

Kendisiyle yapılan röportajda Wada, PS3 ve Xbox 360'ın abartılı şekilde gelişmiş bir donanıma sahip olduğunu söylerken, "Bu konsollarda çok fazla özellik var ve ayrıca bu cihazları tam performansıyla kullanabilmek için bir HD TV'ye, geniş bantlı bir bağlantıya ve oyunlar hakkında geniş bilgiye sahip olmaya gerek var. Bu konsollar günümüzün yapısına uygun değiller. Ancak birkaç yıl sonra bu cihazların hakkının verilerek kullanıldığı ortam oluşacak." diye konuştu.

Wada ayrıca, oyun geliştirme maliyetlerinin giderek arttığını ve artık oyun yapımcılarının sadece bir ya da iki platformu seçerek oyunlarını sadece bunlar için yapmayı tercih ettiklerini belirtti.

• ya arkdaşım sence böle bir oyunun pc ye çıkmama gibi bir lüksü war mı?o zaman rockstar kaybeder.we bu güne kdar hangi oyun çok beğenilen (bir kaçtanesi hariç) piyasaya çıkmadı?hepsi çıktı.zaten önce konsolda deniyolar baktı tuttu sonra zaten çıkıyo pc ye

• sony555
    Dostum yazının içinde pc geçseydi bişe demicektim de sadece xbox360 ve ps3 diyor buda beni ve pc oyuncularını ilgilendirmiyor yani pc oyunlarında konsol konuşursanız küfür bile yersiniz

quote:

Orjinalden alıntı: Bozkurt_Hun_GökTURK

Boşuna heveslenmeyin bu oyun pc ye çikmayacak. Artik pc de oyun devrimi bitiyor.

Boş bunlar çıkınca görürüz...
    Ayrıca
    NFS Pro Street
    Far Cry 2
    Max Mayne 3
    Test Drive Unlimited 2
    Call of Duty 4
    Crysis

Daha bir sürü var çıkcak oyun sayıyım mı???????????

evet abi artık pc devri var zaten vardıda göründe bakın 1-2 yıl ps3 sonra o biter ve herkes pc ye döner
  • PC'nin de konsolların da kendine göre üstünlükleri ve zayıflıkları var. Bu yadsınamaz bir gerçek. O yüzden bunu tartışmak ve "PC daha iyi, hayır konsol daha iyi" diye anlamsız tartışmalara girmeye hiç mi hiç gerek yok. En güzeli bir PC ve bir konsola bir arada sahip olmak :) Hem iyi bir PC'im var hem de PS2 kullanıcısıyım. Çatır çatır hepsiyle oynuyorum :)

PC de konsol da hiçbir zaman ölmeyecek bence. PC'de teknoloji çok daha hızlı gelişmeye başladı. Bill Gates'in "son 20 yılda bilgisayar dünyasında yaşanan gelişme, son 2 yıldaki ile aynı" benzeri bir cümlesi var. Buna dikkatinizi çekerim.

GTA konusuna da dönersek, hele bi PC'de çıksın da o zaman tartışalım isterseniz arkadaşlar. Birbirinizi yemeye gerek yok. Hele hele terbiye, saygı, düzey sınırlarını aşmaya hiç gerek yok. Bazı klavye başı arkadaşlar da bu tarz forumlarda ahkam kesmeyi, millete laf yetiştirmeyi çok sever. Onlara aldırış etmeyin. Güzel güzel takılalım, keyfimize bakalım.

Şimdilik PC'de çıkacağı resmi olarak anons edilmiş mi? Edilmemiş. Oturup bekleyeceğiz, inşallah çıkarırlar diyeceğiz.

Ayrıca her oyunun PC'ye çıkma gibi bir zorunluluğu yok, Gran Turismo serisi senelerdir bir defa olsun PC'ye çıktı mı mesela? PC'ye çıkarmayınca zarar ettiler mi peki? Keşke PC'ye çıkarsaydık diye kafalarını duvarlara vurdular mı? Pek sanmıyorum :)

Firmanın kendi izlemek istediği stratejidir, birşey diyemeyiz. Şimdi atıyorum Rockstar gidip Sony ile güzel bir anlaşma yapsa "kardeşim ben bunu sadece PS3 için çıkarıyorum" bile diyebilir. O zaman kimse iddia da edemez PC için çıkacak diye :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.