Şimdi Ara

gta 5 yan görevler neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gta 5 yan görevler neler?
    ben uçak parkuru , araba ile atlama (jump) buldum başka bişey denk gelmedi.
    ha bir de teleferiğin yukarı istasyonunda bir "letter" buldum. toplam kaç tane olacak bilmiyorum. katili bulmuş olacaksın falan gibi bişey yazdı. ama tam okuyamadım.
    yani gezerken yapabileceğimiz şeyler neler?
    4 te güvercin falan vardı ya onun gibi şeyler neler?



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    GTA 5 Yan Görevleri: Yerler, İpuçları ve Ödüller

    GTA 5 Yan Görevler Nerede Bulunur?

    GTA 5'te, Los Santos şehri ve çevresi boyunca tamamlayabileceğin çok çeşitli yan görevler bulunur. Bu görevler, haritanda karakter simgeleri veya soru işaretleri ile işaretlenir. Görevleri başlatmak için bu simgelere yaklaşmanız ve ilgili karakterle etkileşime girmeniz yeterlidir.

    Gizli Görevleri Keşfet

    Bazı yan görevler gizlidir ve sadece belirli koşullar altında açılabilir. Bu gizli görevleri keşfetmek, oyun deneyimini daha da eğlenceli hale getirebilir ve özel ödüller kazanmanı sağlayabilir.

    Yan Görevleri Tamamlamanın Ödülleri

    Yan görevleri tamamlamak, karakterlerinin ilerlemesi için para, deneyim puanı ve özel eşyalar gibi ödüller kazandırır. Ek olarak, bazı yan görevler oyunun hikayesini genişletir ve yeni karakterler veya olay örgüsü unsurları tanıtmanı sağlar.

    İpuçları:

    • Haritayı İncele: Yan görev yerlerini bulmak için haritayı dikkatlice incele.
    • Karakterlerle Konuş: Şüpheli karakterlerle konuş, gizli görevleri açmanın ipuçlarını verebilirler.
    • Çevreye Dikkat Et: Çevrene dikkat et, yan görevleri tetikleyen nesneler veya ipuçları bulabilirsin.
    • Deneyim Kazan: Ne kadar çok yan görev tamamlarsan, karakterlerin o kadar çok deneyim puanı kazanır ve yeni yetenekler açar.

    GTA 5'teki yan görevler, oyun dünyasını keşfetmek, yeni içerikleri açmak ve karakterlerinin gelişimini ilerletmek için mükemmel bir yoldur. Los Santos'un gizli köşelerini araştırırken gizli görevleri keşfetmeyi ve yan görevleri tamamlayarak oyun deneyimini en iyi şekilde yaşa.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yan görevlerden kastın etkinlikler ve Item'lar anladığım kadarıyla.

    http://gta-5-map.com/

    Bu sitedeki haritada tüm etkinlikler ve Item'lar var. Tabii ben bu haritayı oyunda hikayeyi bitirdikten sonra boşlukta kaldıysan kullanmanı öneririm, yoksa daha oyuna yeni başlamışken bu haritaya baka baka etkinliklere başlamanın, gizli Item'ları toplamanın pek bir esprisi kalmıyor. Hele mektup ve güvercin bulmak...

    Yoga yapabiliyorsun. Gizli maden ocakları var. Tenis ve golf oynayabilirsin, bunlar haritada gözüküyor. Trevor'la Dart oynayabilirsin. Striptiz izlemeye gidebilirsin. Trevor'la avcılık yapabilirsin, haritada av alanları gözüküyor. Offroad etkinlikleri var. Lunaparka gidebilirsin. Triatlon yapabilirsin. Bunlar haritada gözüküyor hep.

    Bir de oyunda yanlış hatırlamıyorsam yerine geçebileceğin 15 tane hayvan var. Kendini bir hayvan gibi hissetmene neden olan özel uyuşturucu niteliğinde bitkiler var çeşitli yerlerde. Bulup yediğinde kendini o hayvanın yerine koyuyorsun. Mesela o teleferikle çıktığın ve mektubu bulduğun yerde, kayalıkların biraz aşağısında, 2 kırmızı flamanın olduğu yerde kendini güvercin gibi hissedebileceğin bir bitki var. Onu yedikten sonra güvercin gibi uçuyorsun. Ben henüz diğer hayvanları keşfetmedim.

    Bir de borsaya katılabiliyorsun Web tarayıcısından.




  • Bu görevleri çok aradım. Sanırım dediğiniz şey oyun bittikten sonraki çıkan görevler. Oyun içinde dolaşırken karşımıza çıkan kısa süreli görevlerden bahsediyorsan aşağıdaki kaynakta harita üzerinde çok güzel anlatmışlar konuyu.

    Link: GTA 5 Gizli Görevler Listesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatrosuses -- 24 Haziran 2020; 0:48:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.