Şimdi Ara

(SPOİLER) GTA 5 SOYGUN GÖREVLERİ VE HAYAL KIRIKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
23.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: Başlıkta Zaten spoiler uyarısı verdim o yüzden Spoiler koymuyorum.

Gta 5'i bitirdim Büyük zevkle oynadım arada kasmalar ve bazı görsellerin rezil olduğunu görsemde o banka soygunu o mücevher soygunu o adam kaçırma görevleri beni benden aldı.Ancak şu var ki Banka soygunu 1 kere yapıyoruz 1 kere altın soygunu 1 mücevher soygunu 1 kez gemiyi batırıyoruz 1 kezde FIB binasına giriyoruz ve bir çeşit gaz kaçırıyoruz onun dışında birşey yok Ben daha çok banka görevi beklerken ana hikayede Sadece 1 kere banka soygunugörevi yapabildik umut ederek oynamaya devam ettim ancak birde ne göreyim oyun bitti.Tamam oyun güzeldi 5 günde bitirdim yaklaşık 26 saat oynamışım ancak bu banka soygunu görevi 1 tane oluşu beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası oyundan aldığım hazzı unuttum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technobreaker

Yahu yan görev olarak istediğin kadar banka soyabilirsin. Sadece ana görevleri oynayıp oyunun bittiğini sanmayın. Hiç mi İngilizce'niz yok be arkadaş? Şu görev sonun ya da esnasında çıkan mesajlara, açıklamalara falan bakın, ona göre hareket edin.

İngilizcem oldukça iyidir Ancak yan görevlerde görmemiş olmalıyım..Bu kadar tepkili olmana gerek yoktu Oyun yeni her forumda ve sitede araştırma yaptım herhangi bir konuya rastlamadım o yüzden burda açayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Orijinalden alıntı: Technobreaker

Yahu yan görev olarak istediğin kadar banka soyabilirsin. Sadece ana görevleri oynayıp oyunun bittiğini sanmayın. Hiç mi İngilizce'niz yok be arkadaş? Şu görev sonun ya da esnasında çıkan mesajlara, açıklamalara falan bakın, ona göre hareket edin.

İngilizcem oldukça iyidir Ancak yan görevlerde görmemiş olmalıyım..Bu kadar tepkili olmana gerek yoktu Oyun yeni her forumda ve sitede araştırma yaptım herhangi bir konuya rastlamadım o yüzden burda açayım dedim.

Alıntıları Göster
    oyun guzel mi bende ingılızce yok denecek kadar az bişey anlamazmıyız..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Alıntıları Göster
    GTA IV'ten sonra oldukça yavan geldi ilerleyiş. Eski GTA'larda hep heyecanla beklerdik karşı şehrin açılmasını. İlerledikçe oyun çok değişirdi, mutlu olurduk falan. V'te biraz değişmiş durum. IV'ü bitirmeye çalışırken sanki zorla bitiyordu bitmek bilmiyordu ancak V bir çırpıda bitti, ne olduğunu anlayamadım.
  • quote:

Bolumleri zor gecersin diyaloglari anlamazsin filan o yuzden ingilizce onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bolumleri zor gecersin diyaloglari anlamazsin filan o yuzden ingilizce onemli

Alıntıları Göster
    evet istediğin kadar banka soyabilirsin dendiği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

GTA IV'ten sonra oldukça yavan geldi ilerleyiş. Eski GTA'larda hep heyecanla beklerdik karşı şehrin açılmasını. İlerledikçe oyun çok değişirdi, mutlu olurduk falan. V'te biraz değişmiş durum. IV'ü bitirmeye çalışırken sanki zorla bitiyordu bitmek bilmiyordu ancak V bir çırpıda bitti, ne olduğunu anlayamadım.

Oyunun Başında Bütün Harita Açık Mı? Eski Gtalarda Hep Kapalıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatatesliDondurma

quote:

Evet. Askeri bölgeler dışında tamamen açık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PatatesliDondurma

quote:

Evet. Askeri bölgeler dışında tamamen açık.

Teşekkürler

• quote:

Not: Başlıkta Zaten spoiler uyarısı verdim o yüzden Spoiler koymuyorum.

Gta 5'i bitirdim Büyük zevkle oynadım arada kasmalar ve bazı görsellerin rezil olduğunu görsemde o banka soygunu o mücevher soygunu o adam kaçırma görevleri beni benden aldı.Ancak şu var ki Banka soygunu 1 kere yapıyoruz 1 kere altın soygunu 1 mücevher soygunu 1 kez gemiyi batırıyoruz 1 kezde FIB binasına giriyoruz ve bir çeşit gaz kaçırıyoruz onun dışında birşey yok Ben daha çok banka görevi beklerken ana hikayede Sadece 1 kere banka soygunugörevi yapabildik umut ederek oynamaya devam ettim ancak birde ne göreyim oyun bitti.Tamam oyun güzeldi 5 günde bitirdim yaklaşık 26 saat oynamışım ancak bu banka soygunu görevi 1 tane oluşu beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası oyundan aldığım hazzı unuttum.

Bu altin soygununda para kazaniyomuyuz. Kazaniyosak noluyo bu para ben yeni gectimde hesabimda para yok. Michael adamlara hicbisey almak yok dedi sanirim trevir da bagirdi almak yok diye. Kara para diye ilerde mi cikicak yoksa cok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: omeri30

quote:

Not: Başlıkta Zaten spoiler uyarısı verdim o yüzden Spoiler koymuyorum.

Bu altin soygununda para kazaniyomuyuz. Kazaniyosak noluyo bu para ben yeni gectimde hesabimda para yok. Michael adamlara hicbisey almak yok dedi sanirim trevir da bagirdi almak yok diye. Kara para diye ilerde mi cikicak yoksa cok merak ettim
    benim ingilizcem yok denecek kadar az %38.5 ta takıldım kaldım ilerleyemiyorum.geçen şans eseri 2 tane görev yaptım ama ps3 donunca reset attım görevlerde kaydedilmemiş bulamıyorumda . o 2 görev biri banka arabası soygunu planlıyolar çatışma oluyo felan ordan kaçıyoruz mark adamın birine gidip bi zarf atıyo adamın evi güvenlikle korunuyo felan sonra o adamla bi kadın iş veriyo franklin 2 tane adamla yarışa giriyo yarışın ortasında oyun donmuştu benim görevleri tekrar bulamıyorum bana bi yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: doLaRFB

benim ingilizcem yok denecek kadar az %38.5 ta takıldım kaldım ilerleyemiyorum.geçen şans eseri 2 tane görev yaptım ama ps3 donunca reset attım görevlerde kaydedilmemiş bulamıyorumda . o 2 görev biri banka arabası soygunu planlıyolar çatışma oluyo felan ordan kaçıyoruz mark adamın birine gidip bi zarf atıyo adamın evi güvenlikle korunuyo felan sonra o adamla bi kadın iş veriyo franklin 2 tane adamla yarışa giriyo yarışın ortasında oyun donmuştu benim görevleri tekrar bulamıyorum bana bi yardım edin

Alıntıları Göster
    Ben kod aldım ve tek başıma kullandım (90 TL'ye aldım ). Kardeş olmak isteyen varsa ulaşsın bana .

• Ya bu banka soygununu nasıl yap8caz tek başımıza mı yoksa soru işaretlerine gidincemi

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufbey63

Ya bu banka soygununu nasıl yap8caz tek başımıza mı yoksa soru işaretlerine gidincemi
    bence gta 5 tamamen DLC düşünülmüş bir senaryoya sahip. o open world'e bu senaryo daha giriş. DLC'ler ile hikayeler maceralar artacak. ben daha FIB ile çok soygun geleceğini düşünüyorum FIB DLC'si ile. ya da Lester DLC'si ile yeni görevler gelir. Tahminimce şu an online üzerine yoğunlaştılar. gta 6 dan önce bu gta 5 için en az bi 5 DLC bekliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hound Dog

Nasıl olacak o hocam? İnternette de baktım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: Hound Dog

Nasıl olacak o hocam? İnternette de baktım bulamadım.

Alıntıları Göster
    Banka soyma kanka hasta olur sonra ayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1D00A3EA7

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ilkbahar güncellemesi gelecek link aşağıda bilgiler orada yazıyor.
    http://socialclub.rockstargames.com/news/article/52217/Grand-Theft-Auto-Online-Spring-Updates

• Altin kaciriyoruz ya o gorevde herkese 16 milykn veriyor o görevi bitirdim ve gorev bitti yazinca latta kimlerin kac para aldigi yaziyo sonra x ya bas diyo onu gecmek icin ben ona basmayi unuttum ve para gelmedi tekrar mi yapaayim yoksa sonrami gelecek yardimci llurmusunuz??

• Altin kaciriyoruz ya o gorevde herkese 16 milykn veriyor o görevi bitirdim ve gorev bitti yazinca latta kimlerin kac para aldigi yaziyo sonra x ya bas diyo onu gecmek icin ben ona basmayi unuttum ve para gelmedi tekrar mi yapaayim yoksa sonrami gelecek yardimci llurmusunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.