Şimdi Ara

Gta 5 Rampalı Yarış Nasıl Yapılıyor?*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
14.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 defa denk geldim rampalar falan yapılmış orda güzel yarışlar vardı bazılarında bazukayla zentorno vurma vardı bunları nasıl yapabiliriz?? program falan mı indirmek gerekiyor?

• Bildiğmi kadarıyla socialclub a giriyorsun internetten sonra games oradanda gta v i seçiyorsun. GTA Online a tıklıyorsun yukarıdaki yerlerden sonra orada mapler geliyor oradan istediğini oyuna ekliyorsun online da odanı kuruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Bildiğmi kadarıyla socialclub a giriyorsun internetten sonra games oradanda gta v i seçiyorsun. GTA Online a tıklıyorsun yukarıdaki yerlerden sonra orada mapler geliyor oradan istediğini oyuna ekliyorsun online da odanı kuruyorsun

oda kurma değil dediğim katılmaydı zaten oyunda creator ekleme var kendinde yapabilirsin.
  • Creator ile.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Tamam sen kur adamlar gelsin işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Creator ile.

creator ile az önce yarış yaptım adamları nasıl çağıracam bu yarışa?
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Kişiler ekli değilse auto-invite yapınca son session'da bulunanlar da davet edilebilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Kişiler ekli değilse auto-invite yapınca son session'da bulunanlar da davet edilebilir.

ben yarışı nasıl gireceğimi sormuştum. Neysee haritada o noktaya gidince başlıyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.