bir dergide okumuştum nfs ekranı ikiye bölünüp karşılıklı iki kişi oynayabiliyormuş. ama oyunu karıştırdım karıştırdım bulamadım. bulan varsa bir yardımcı olsun.
olabilir neden olmasın
ya ALLHIM delırıcem ya kardeşım adam olabılır mı demiş sende olabılır demişsin mukemmelsiniz ya lazlık var mı biraz koray08??????????????????????????? [ops]
oyuda zaten LAN destegi yok... EA b.k yemiş afferdersiniz bence öyle split ekran kıvamına da gelmez oyun ne bu atari oyunu mu?
mrworld@ Neden insanLari a$$aLiosunuz anLamiyorum..O dergide bende gordum Ps2 deki versionunda ekran splitscreen oluyor.arkada$ pc versiyonu zannetmi$.
saygilar..
nfs2 de wardı splitscreen pcde.arkadaşla ne oynardık. heytt ulan.anılarım depreşti.nerde nfs 2.....
iki kişi network ile olarak oynamak isterseniz topicte acıklandı :)bunun haricinde 2 kişi hele aynı ekranda imkansız...
alın bir ps2 oynayın 73 ekranda split screen:):):)[bgdnc2]
arkadaşlar ocak ayı pcnet dregisini alanlar varsa açsınlar baksınlar. underground incelemesinde yazının sonunda sistem gerekesinimleri ve onun altındada artılar ve eksiler var. artılarda split screen modu geri dönmüş yazıyor. inanmazsanız açıp bakın. ben pcnetin yalancısıyım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme