Bildirim
GTA 5 PS3 GELMEYECEK.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mükemmel bir teori. izafiyet teorisini bile aşan bir gerçeklik. bravo 
_____________________________ -
-
ps2 ye gta3, gta vice city ve gta san andreas çıktı...
Şu anda zaten take-two'nun 2 projesi var gta 5 için daha baya beklmeniz gerekiyor._____________________________ Gran Turismo 5-2.0
psn adresim:dr-Ata
Bursa Fen Lisesi -
Biri nod 32 ilkokullu alert koysun 
-
ban göre gta ıv 2012 yılında yada cıkacak ve o ara yeni playstation cıkacak ve GTA 5 PLAystation 4 e cıkacak _____________________________ -
öfff Bende bi açıklama falan sandım
bune ya Cem uzan gibi
Gta 5 1 tl olucak
Ps4 yarın çıkıcak !
Kardeşim kaynak göstermeden yorum yapmayın Rockstar mısın sen ?_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
quote:
Orijinalden alıntı: Schi2ophrene
bence GTA 5 PS3 e ve xbox 360 a gelmeyecek. PLAYSTATION 4 VE YENI CIKACAK OLAN XBOX A gelecek neden derseniz . GTA SA PS2 YE CIKTI, GTA IV PS3 E CIKTI ama PS2 Ye CIKMADI , iNSALLAH YANILIRIM AMA ....
Arkadaşım sen dünyalımısın.Oyunun ps 3 çıkış tarihi verildi.Ön satışları başladı.......
_____________________________ AMD Ryzen 9 7900X - Asus Nvidia 4070 TI - 64 gb 6000 Mhz Ram -

quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
bune ya Cem uzan gibi
Gta 5 1 tl olucak
Ps4 yarın çıkıcak !
Kardeşim kaynak göstermeden yorum yapmayın Rockstar mısın sen ?
tamam arkdaslar GTA 5 CIKTIGINDA DERSİNİZ SCHİZOPHRENE ADLI bir kardesimiz vardı o bize söylemişti gta 5 PS3 e cıkmayacak diye biz inanmamıstık dersiniz
quote:
ban göre gta ıv 2012 yılında yada cıkacak ve o ara yeni playstation cıkacak ve GTA 5 PLAystation 4 e cıkacak
Hee öyle. Sen ps3'e firmalar kaç zaman sonra oyun yapmaya başladı hatirliyor musun?
Kaç tane arkadasım aylarca 2-3 oyun oynadı.
Sende 2012'de hem konsol cikicak diyorsun ki imkansız birde o yıl GTA 5'i çıkartıyorsun. Sen GTA gibi bir oyunun kaç yılda yapıldığını bilmiyorsun galiba.
Bu kadar da fail olmaz ki
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
bune ya Cem uzan gibi
Gta 5 1 tl olucak
Ps4 yarın çıkıcak !
Kardeşim kaynak göstermeden yorum yapmayın Rockstar mısın sen ?
tamam arkdaslar GTA 5 CIKTIGINDA DERSİNİZ SCHİZOPHRENE ADLI bir kardesimiz vardı o bize söylemişti gta 5 PS3 e cıkmayacak diye biz inanmamıstık dersiniz
tamam deriz şimdi elindeki fareyi usulca masaya bırak ve sigorta kutusundaki tüm şalterleri indir._____________________________ Gamer&#39;s Room

Yamaha YZF-R125
-

-
ahazuahhaz hollowman öldüm koptum bittim ya :D süper resim :D _____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
çok düşündünmü bu konuyu açmak için
güzel nick seçmişsin _____________________________ -
yanlız ps2'ye 3 ayrı gta geldi o nası olacak _____________________________ ASUS Maximus VI Extreme | ASUS GTX Titan GDDR5 | Intel i7 4770K | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 | Corsair Obsidian 550D | Corsair Hydro H100i | ASUS 3D 27" VG278H
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- garanti belgesi kaybolursa
- ps5 klavye mouse
- blur ps4 te oynanır mı
- ps5 ssd önerisi
- ssd önerisi
- last of us part 3
- ps5 pro ne zaman çıktı
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- ps store indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler