Şimdi Ara

GTA 5 Görev Bulamıyorum Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta 5te oyun yüzdesi olarak %15lerdeyim ama nedense ana görevleri bulamıyorum. Benmi yapamıyorum yoksa oyundamı sıkıntı var çözemedim. En fazla birilerini arayıp onlar bara, sinemaya, tenise, golfe götürebiliyorum. Bunların dışında her 2 karakterlede görev bulamıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Görev Bulamama Sorunu: Çözümler

GTA 5'te görev bulamıyorsan, aşağıdaki adımları takip etmen yardımcı olabilir:

• Haritayı Kontrol Et: Görevleri gösteren mor simgeler için haritayı kontrol et. Gösterilen görevleri tamamlayarak yeni görevlerin kilidini açabilirsin.
    • Ana Hikaye Görevlerini Bitir: Ana hikaye görevlerini tamamlamak, yeni yan görevleri ve etkinlikleri tetikleyebilir.
    • Karakterlerini Değiştir: Bazı görevler yalnızca belirli karakterler tarafından alınabilir. Franklin, Michael veya Trevor'a geçmeyi dene.
    • Uyku Odasını Kullan: Michael ve Franklin'in evlerinin yatak odalarından görevleri kontrol edebilirsin.
    • Lester'dan Görevler Al: Lester Crest, Franklin'e görevler verebilir. Bu görevler genellikle evinin yakınında işaretlenir.
    • İnternetten Bak: GTA 5 görevlerinin yerlerini gösteren çevrimiçi kaynaklar var. Bunları kullanarak görevleri bulabilirsin.
    • Telefonunu Kullan: Oyun içi telefonunu kullanarak iletişim kurabileceğin kontaklarına bak. Bazıları sana görevler verebilir.

Bu adımları uyguladığın halde hala görev bulamıyorsan, oyunun güncel olduğundan emin ol. Güncellemeler genellikle yeni görevler ekler. Ayrıca, oyunun dosyalarında bozulma olup olmadığını kontrol et. Gerekirse oyunu yeniden yüklemeyi dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • L lester war oraya git
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum ya, hırsızlık görevinden sonra bi bok bulamadım ufak ufak şeyler yapıyorum deli olacam
  • sadece harfleri yapın görev olarak.

Lester mavi renkte olduğu için takım elbise giyip Michael ile gideceksin.

Yeşil>Zenci
    Mavi>Michael
    Turuncu>Trevor
  • Tamamdır takım elbise giyip gidince oldu Uğraştığımız şeye bak ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.