Şimdi Ara

Level 15 - Görev bulamıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NPC : CHEOLHYEON (blacksmith)
    1: 200 Bandit Bowman öldürün ve tekrar CHEOLHYEON'la konusun(bandit bowman'lari Bijeokdanui kalesinde bulabilirsiniz).
    Ödül : 26500 exp, 10k sp exp & 1 transexual item transform
    Not: Dikkat edin Bandit Archer degil Bowman keseceksiniz.

Arkadaşlar levl15 im. Fakat blacksmith deki o adama gittiğim zaman başının üzerinde bir kağıt yok bana görev vermiyor silah milah satmaya çalışıyor. Bu durjmda ne yapmalıyım. daha önceden sordumda gırgıra verdiler konu kayboldu gitti. :(

Nick: Silvara ///// Wolf Nick: Khellendros - lvl 3X
    Build: Full Str / Blade / Garment / Fire - lvl 3X
    Job: lvl 42ye kadar job yok benim için, sadece mob var
  • heee bunları sıra sıramı yapmam lazım yani ?
  • bütün görevleri sırayla yapmana gerek yok tabii ki ama bazı görevler için ondan önce başka bir görev bitirmek gerekebiliyor, onun için demiştim görevleri açıklayan topice bir bak diye, orda birbiriyle bağlantılı görevler yazıyordu galiba, yada yazmasa bile bak bakalım lvl 15 görevinden önce yapmadığın görev varmı diye, eğer varsa önce onu yap daha sonra öteki görev açılır zaten. bu arada başta bütün görevleri sırayla yapmana gerek yok demiştim, evet bu bir zorunluluk değil ama hepsini sırayla yaparsan daha az zorlanırsın görevleri yaparken, bu da aklında bulunsun
    Job: lvl 42ye kadar job yok benim için, sadece mob var
  • eğer yanlış hatırlamıyorsam o görewi yapabilmek için bandit archer larla ilgili olan görewleri bitirmen lazım...50 bandit archer öldürüceksin 20 de harita toplıcaksın bandit archerlardan..daha sonra açılması lazım...hatta sadece 50 tane öldürmek bile yeterli oluyo olabilir...

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eet sonunda oldu.

DROP iT On mE - Forewer SRO lvl 49-- 3M gold
  • ya werilen cewapları okumadanmı yazıosunuz napıyosunuz yeter ya bak adam sonunda oldu yazmış demi..ne gerek war şu topic i hortlatmaya allahım yazmadan önce düşünün çokmu gerekli diye..hadi banda cewap yazda 60 msj ın olsun...

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

ya werilen cewapları okumadanmı yazıosunuz napıyosunuz yeter ya bak adam sonunda oldu yazmış demi..ne gerek war şu topic i hortlatmaya allahım yazmadan önce düşünün çokmu gerekli diye..hadi banda cewap yazda 60 msj ın olsun...
    +9756784940978405789405964057469047456754675396849739847639486749852651685824365384752865287563

Bilader janganda Hemen Sonyehon amcanın olduğu kapıdan çıkmdan aşağı doğru in,ordaki bir iki stall e bak gelen geçen oyuna yeni gelen newbielre bakıp,hmen önündeki su birikintisinden atladıktan sonra Sağa doğru böyle ağır çekimle bak...Sğa dön!Orada böyle nerden geldiği belirsiz,kahverengi bir kütüğün üzerinde oturan ve muhtemelen bir yılbaşı gecesi keslip "çam ağacı mafyası" tarafından bu kütüğün üzerinde oturan ağzı kulaklarına varan adama teslim edilmiş olan kütğe baktıktan sonra üzerinde oturan izbandut yarmasına doğru bir bak...Chulsan yazıyorsa eğer "S.a. hocam" de!Ardında olucaklar şöyledir:
    -Bilader bir mevzuu warmış duyduğuma göre?!
    -Nasıı lan ne demek istıon?!
    -La olm bak...Lvl atlatık köşede üstte kağıt çıktı..Dideler ki chulsan a gidecen bir işi war onun senle falan geldim bende!
    -Olm bak hasta hasta gonuşma!Şu kütüğü göruon onu bir dokuşturusam beynine pekmezin akar bori amcaya veririm healt potion yapar bak!ne disoun lan?!
    -Dai tmm ne köpüruon yaw!Bu bandit bowman görevine geldim senden mi alıcaz bunu kim verıo babacım ayar oldum yollarda !
    -Heh adam ol öyle...Şimdi otur bakalım öyle bi gonuşak!Tavla bilin ni?!
    -yok baba valla bilmıom okey bilirim ama varsa çevirek!
    -La olm bi git!Okeymiş kimi çaarıcan burdan bori babayı çağırsan adamın işi gücü var!Aha karşıda beygir hayri var kekeme!O okey diyene kadar 30 lvl murder adam murderlıktan kurtulur lan!
    -Buyur?!
    -..Yok bir şey yok!Neyse pot mot bi şey içen mi?!
    -İçerim abi yoldan gelıom zaten kervanalrın altında galıodum walla ne böyük şehir bura yaaw
    -Olm ordan bize 2 270 lik Hp pot söyle bakiim..hadi güzelim!
    -Abi..yada ben içmesem işim var daha lvl uplıycaz!
    -İÇECENY LAN!
    -İçmıom lan...adam mısın?!
    -İçecen dedik lan mecbursun olm
    -Pot'a limon koyacan mı lan..hea koyacan mı?!
    -Koymayacam limonda koymayacam!
    -Direkt mi içecem yani?!
    -Direkt içcen lan..limonda yok ayrıca!
    -Olm bana bak şimdi dayı mayı dinlemiyecem spearı sokacam böğrüne hea!!Şu görevi verde gidek hadi işimiz gücümüz var!
    -olm bak dikkatli konuş benimle...Nerde lan senin ev hea?!
    -aşşa aşşaki mahallede...
    -hangi aşşaki mahallede lan!
    -lan ANTEN bana bak ver şu görevi fena olucak bak ha!
    -Ulan mecbur olmasam ben sana bunları söyletirmem ya neyse...
    -Afferin sadate gel...
    -..tööbe yarbbi!Bak şimdi bilader bu bandit bowmanler bizim inşaat var köşede bilin mi?!
    -he gördüm kirepiten yapıolar bi tane gariban traderleri çalıştıor bi lavuk yazık lan adamlara...lan sen misn yoksa O?!
    -olm bi dinle..bak bu bandit bowmanler benim kiremitleri kırıveriyolar...ok atıyolar elemanalrı üzerine yığıoalr malları bunlar 200 KİŞİ mi ne bi şey!
    -Hımmm...
    -Ne hımmladın lan tırso ördüm sei muhaha
    -Ya bi git hocam işine yaa hayret bir olgusun hea!
    -Tamam olm sen şimdi kabul ettin mi görevi!
    -Tamam uan ne çıkıon sen buna onu söyle
    -Heaa Emme lakin; 26500 exp ile 10k sp ex veririn
    -bu ne lan küfür müe dıon olm!
    -L an tmm birde trans item benden olsun manita itemini çevirirsin erkeğe!
    -Tamamdır usta!Şimdi ne tarafa düşüyor bunlar!
    -bak şimdi koçum...
    -Hopp koç moç yapma lan!
    -..Többe tööbe!ak bu hohleyeos mountain warya nun olduğu yerde tam "H" harfinin orda sota yapmış deyyuslar paso çalıolar yağmalıolar!
    -Tamamdır hocam hade eywwallah bana!
    -lan potlar wardı...
    -Yok usta sağol ben kaçtım
    -Ulan sabah sabah gene bir potıon parası girdi ya hadi neyse...selametle koçum
    -koç yapmaa bak Koç yapmaa

• quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Bundan sonra bu görevi soran herkese bunu c/p yapıcam hacım haberiniz ola gene bu arkdaş sordu ve gene koyuom buraya

Bilader janganda Hemen Sonyehon amcanın olduğu kapıdan çıkmdan aşağı doğru in,ordaki bir iki stall e bak gelen geçen oyuna yeni gelen newbielre bakıp,hmen önündeki su birikintisinden atladıktan sonra Sağa doğru böyle ağır çekimle bak...Sğa dön!Orada böyle nerden geldiği belirsiz,kahverengi bir kütüğün üzerinde oturan ve muhtemelen bir yılbaşı gecesi keslip "çam ağacı mafyası" tarafından bu kütüğün üzerinde oturan ağzı kulaklarına varan adama teslim edilmiş olan kütğe baktıktan sonra üzerinde oturan izbandut yarmasına doğru bir bak...Chulsan yazıyorsa eğer "S.a. hocam" de!Ardında olucaklar şöyledir:
    -Bilader bir mevzuu warmış duyduğuma göre?!
    -Nasıı lan ne demek istıon?!
    -La olm bak...Lvl atlatık köşede üstte kağıt çıktı..Dideler ki chulsan a gidecen bir işi war onun senle falan geldim bende!
    -Olm bak hasta hasta gonuşma!Şu kütüğü göruon onu bir dokuşturusam beynine pekmezin akar bori amcaya veririm healt potion yapar bak!ne disoun lan?!
    -Dai tmm ne köpüruon yaw!Bu bandit bowman görevine geldim senden mi alıcaz bunu kim verıo babacım ayar oldum yollarda !
    -Heh adam ol öyle...Şimdi otur bakalım öyle bi gonuşak!Tavla bilin ni?!
    -yok baba valla bilmıom okey bilirim ama varsa çevirek!
    -La olm bi git!Okeymiş kimi çaarıcan burdan bori babayı çağırsan adamın işi gücü var!Aha karşıda beygir hayri var kekeme!O okey diyene kadar 30 lvl murder adam murderlıktan kurtulur lan!
    -Buyur?!
    -..Yok bir şey yok!Neyse pot mot bi şey içen mi?!
    -İçerim abi yoldan gelıom zaten kervanalrın altında galıodum walla ne böyük şehir bura yaaw
    -Olm ordan bize 2 270 lik Hp pot söyle bakiim..hadi güzelim!
    -Abi..yada ben içmesem işim var daha lvl uplıycaz!
    -İÇECENY LAN!
    -İçmıom lan...adam mısın?!
    -İçecen dedik lan mecbursun olm
    -Pot'a limon koyacan mı lan..hea koyacan mı?!
    -Koymayacam limonda koymayacam!
    -Direkt mi içecem yani?!
    -Direkt içcen lan..limonda yok ayrıca!
    -Olm bana bak şimdi dayı mayı dinlemiyecem spearı sokacam böğrüne hea!!Şu görevi verde gidek hadi işimiz gücümüz var!
    -olm bak dikkatli konuş benimle...Nerde lan senin ev hea?!
    -aşşa aşşaki mahallede...
    -hangi aşşaki mahallede lan!
    -lan ANTEN bana bak ver şu görevi fena olucak bak ha!
    -Ulan mecbur olmasam ben sana bunları söyletirmem ya neyse...
    -Afferin sadate gel...
    -..tööbe yarbbi!Bak şimdi bilader bu bandit bowmanler bizim inşaat var köşede bilin mi?!
    -he gördüm kirepiten yapıolar bi tane gariban traderleri çalıştıor bi lavuk yazık lan adamlara...lan sen misn yoksa O?!
    -olm bi dinle..bak bu bandit bowmanler benim kiremitleri kırıveriyolar...ok atıyolar elemanalrı üzerine yığıoalr malları bunlar 200 KİŞİ mi ne bi şey!
    -Hımmm...
    -Ne hımmladın lan tırso ördüm sei muhaha
    -Ya bi git hocam işine yaa hayret bir olgusun hea!
    -Tamam olm sen şimdi kabul ettin mi görevi!
    -Tamam uan ne çıkıon sen buna onu söyle
    -Heaa Emme lakin; 26500 exp ile 10k sp ex veririn
    -bu ne lan küfür müe dıon olm!
    -L an tmm birde trans item benden olsun manita itemini çevirirsin erkeğe!
    -Tamamdır usta!Şimdi ne tarafa düşüyor bunlar!
    -bak şimdi koçum...
    -Hopp koç moç yapma lan!
    -..Többe tööbe!ak bu hohleyeos mountain warya nun olduğu yerde tam "H" harfinin orda sota yapmış deyyuslar paso çalıolar yağmalıolar!
    -Tamamdır hocam hade eywwallah bana!
    -lan potlar wardı...
    -Yok usta sağol ben kaçtım
    -Ulan sabah sabah gene bir potıon parası girdi ya hadi neyse...selametle koçum
    -koç yapmaa bak Koç yapmaa

ya ahcım sen bunu koyduğun her yerde ben okurken gülmekten kırılıyom bu manyak bişey ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.