Şimdi Ara

Yeni bir oyun bulmama yardım et

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağlam için, bir Xbox series S ve bir Nintendo anahtarım var. Yeni bir oyun bulmaya çalışıyorum ama denediğim her şey ya çok zor ya da ilgimi çeken şey değil. En sevdiğim oyunlar: Oblivion, Skyrim, Witcher 2&3, Red Dead Redemption 1&2, GTA 4&5, The Outer Worlds, Assassin's Creed Rogue & Black Flag, & The Fable Series benim büyüyen favorimdi. Bunların çoğunu sırf modern hiçbir şey benim için eğlenceli olmadığı için tekrar oynadım. İşte oynamam tavsiye edilen ve zevk almadığım bazı oyunlar. Zelda BOTW. Zorlukla mücadele ettiğimi fark etmeden önce birkaç saat oynadım. Zindanlar çok zordu. Her şeyi Google'da aramaya devam ettim ve bu tüm zevkimi aldı. Ejderhalar Dogması. İlk başta eziyet etmem ve ilk köyde mümkün olduğunca çok görev yapmam söylendi. Bunu da çok zor buldum ve sonra öfkeden vazgeçtim. Dragon Quest 11. Bana dayanılmaz derecede çocukça geldi ve sıra tabanlı dövüşü sevmiyorum.

Kulağa seçici geldiğimi biliyorum ve sanırım öyleyim. Ama kesinlikle video oyunlarını ve özellikle RPG'leri seviyorum. Beni uyandıracak bir oyun oynamak istiyorum. Herhangi bir tavsiye memnuniyetle kabul edilir. Zevk alacağımdan emin olduğum sürece bir şey için 60 dolar öderim. Xbox veya Anahtar.

9apps.ooo
    9Apps – Download 9Apps Free Fast Install for Android 2019
    https://9apps.onl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scooby102 -- 12 Mayıs 2023; 16:13:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.