Bildirim
GTA 5 de darboğaz oluşurmu ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yapar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enis811
Arkadaşlar işlemcim intel core2 quad Q9300 sizce işlemcim gta 5 te darboğaz yaparmı ekran kartınıda 500 tl üzeri performanslı bir kart almayı düşünüyorum.
e herhalde artık -
Büyük ihtimal işlemci sömürecek işlemci zorlanabilir.Ayrıca o işlemciyi 3 ghz civarına ocleyip r7 260x al. R7 265 te olabilir ama darboğaz oluşturur oluşturmazmı bilemiyorum
her türlü yapar kardeşim yeni nesil işlemcilere geçmemiz lazım bende yakında alıyorum i5 -
işlemciye oc yap r7 260 al tamamdır -
2015 te fx 6300 işlemci almayı düşünüyorum onun yanına hangi anakartı öneririmisiniz M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) olursa onuda alabilirim sizce iyi bir ikili olurlarmı :D -
970A Ud3p de olur
quote:
2015 te fx 6300 işlemci almayı düşünüyorum onun yanına hangi anakartı öneririmisiniz M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) olursa onuda alabilirim sizce iyi bir ikili olurlarmı :D
Haswell tabanlı i3 alın daha iyi olur. -
haswell bilmiyorum nasıl birşey biraz açıklarmısınız ? -
quote:
haswell bilmiyorum nasıl birşey biraz açıklarmısınız ?
intelin en son çıkardığı mimarinin ismidir, i3 4xxx serisinden bir işlemci alabilirsiniz. -
eyw ya i3 4xxx yada fx 6300 alcam. -
ıslemcı oc yap bırde r7 265 al tamamdır yapmaz darbogaz fln :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X