Şimdi Ara

Gsstore Ya?malayanlaryn Yf?a Edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu adamlar olduğu kanıtlanabilir mi ki?Ne bileyim bir yerde görüp paylamış olabilirler.
  • hocam ss lerde torrent gözüküyor onu kapa istersen ,fenerliler ?ikayet eder bu seferde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Bu adamlar olduğu kanıtlanabilir mi ki?Ne bileyim bir yerde görüp paylamış olabilirler.
    quote:

Orijinalden alinti: R.Light

Bu adamlar oldugu kanitlanabilir mi ki?Ne bileyim bir yerde görüp paylamis olabilirler.

kendi resmi ile payla?yyor
    resimlere bakmanyzy öneririm
  • dün bi arkadaş site vermişti,emniyet ile ilgili oraya dosya halinde şikayet türü birşey yazıyorduk
    linki bilen varsa atarsa iyi olur,buradaki linkleri atacağım
  • Resim paylaşması suça ortak olduğunu kanıtlamaz....Adam oradan geçen biride olabilir, çeker resim paylaşır dalgasına...Aralarında suçlu olanda vardır ama bu olay yargısız infaza girer...

GS Sözlükteki işgüzar birinin halt yemesi bu...Yakında dava edilirse şaşırmam..Insanın kişisel bilgilerine kadar koymuşlar, adama birşey olsa, o resmi koyan hapsi boylar...

Biraz sağduyulu, mantıklı olmak lazım....Ortaçağ da hasta kadını büyücü diye yakarlarmış, buradada resim koydu diye hapse atılsın diyenler var...Şiddeti farklı ama kafa aynı kafa malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar emniyet gerekli işi yapar boşa gereksiz hareketler yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

Arkadaşlar emniyet gerekli işi yapar boşa gereksiz hareketler yapmayın.

suçluları gün yüzüne çıkarmak gereksiz bir hareket mi? Fotoğraftakilerin hepsi olay yerinden fotoğraf koymuşlar ve son derece de mutlular bu durumdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

suçluları gün yüzüne çıkarmak gereksiz bir hareket mi? Fotoğraftakilerin hepsi olay yerinden fotoğraf koymuşlar ve son derece de mutlular bu durumdan.

Bu suçlu olduklarınımı gösteriyor o insanların ? Sen hükmü vermişsin bile...Suçlu olması için dükkanı kırıp dökerken, yada birşeyi yakarken fotosu olmalıki tamam dersin...Olay yerinden foto koyan suçlu demek değildir...
  • quote:

quote:

Her fotoğraf atan suçlu diye bişey yok.Ben onları savunmak için demiyorum.Gereksiz ihbar falan yapıyorsunuz haberiniz olsun.Emniyet şebeke olayı olduğunu ve gözaltına alındıklarını söyledi zaten.
  • DarknessTiger kullanıcısına yanıt
    Hocam klavyeni denetim masasından türkçe yapabilir misin tüm türkçe karakterler ? olarak çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Her fotoğraf atan suçlu diye bişey yok.Ben onları savunmak için demiyorum.Gereksiz ihbar falan yapıyorsunuz haberiniz olsun.Emniyet şebeke olayı olduğunu ve gözaltına alındıklarını söyledi zaten.

Şebeke diye tabir edilen çalıp kaçan taraftar. Birde olay yerinde yağma yapanlar var. Hepsi cezasını çekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Bu suçlu olduklarınımı gösteriyor o insanların ? Sen hükmü vermişsin bile...Suçlu olması için dükkanı kırıp dökerken, yada birşeyi yakarken fotosu olmalıki tamam dersin...Olay yerinden foto koyan suçlu demek değildir...

bir olay olurken buna engel olmak yerine fotoğraf çekiyorsan sen de en az onlar kadar suçlusun benim gözümde. Doğrusu orada onlara engel olmak mı yoksa fotoğraf çekip twiter'a yükleyip dalga geçmek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

quote:

quote:

Şebeke diye tabir edilen çalıp kaçan taraftar. Birde olay yerinde yağma yapanlar var. Hepsi cezasını çekecek.

Fotoğraf çekenlerle yağma yapanlar aynı şey değil.Dün biri onlarca isim paylaşmış.Twitterdan foto görüp.Ben bunun yanlış olduğunu söylüyorum.Emniyet her şeyi inceleyecektir zaten.Bence de cezalarını çeksinler adam olsunlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.