Şimdi Ara

chatgpt'ye girmiyor (distributed systems'in önemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • niye backendciler en fazla kazanan kesim aha bu yüzden. altyapı patlarsa hiçbirinin önemi yok, siz de hala ML/AI/Data science diyin  büyük ölçekli platformları yönetmek sürdürmek kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 12 Mart 2025; 15:42:9 >

• 45dk aradan sonra geldi sonunda

• distributed systems de senin buzzword oldu. Her yere o

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar distributed dedin o halde ea'ye girip uygulamalarını bir elden geçirip daha düzgün bir şey yapma görevi sana ait xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

2. sınıf sonunda back-end ağırlıklı full-stack developer, 3. sınıfta distributed systems için gerekli teorik altyapı için çalışmalar. 4. sınıfta havelsan aday mühendis. bilkent cs, odtü informatik, tobb cs master sonrası faang. nasıl planlama  

ea için iyi şeyler söylemiyorlar btw.

• 1 yazında başladığın halde baya ilerlersin, okuldaki Java dersine ek sadece btk akademiden baksan bile baya öğretici oluyor (2 hafta sonra gelip x alanı çok harika ya backend boş demezsen yani xd)

Ama cs master yapmak için önkoşullu ders aramıyorlar mı ya da yaptığın alana göre mi

EA içinse Ben anlamam ea app düzgün çalışmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

belli olmaz kanka beni biliyon 

önkoşulu sağlayacak dersler alıyorum/alacağım. dediğim yerlerde master yapan ctis mezunları var. abd'de veya isviçre'de iyi bir yer olursa oraya giderim avrupa mantıklı gelmiyor pek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.