Şimdi Ara

GSStore'dan Alışveriş Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bir internet sitesinden ( ismi lazım değil ) GSStore ürünleri satın aldım arkadaşlar.

1 kapşonlu sweetshirt son kalite, 1 polo yaka tshirt beyaz kollar ve yaka sarı kırmızı motifli göğüste gs arması, 1 deniz şortu son kalite kıyak kumaş hemen kuruyanından, 1 tane plaj havlusu, 1 tane polar atkı aldım ve hepsine 100 tl ödedim..

Sizce nasıl fiyat?? Etiketleri üzerinde mesela aldığım kapşonlu sweet gs store etiketi üzerinde 99 tl yazıyodu 39 tlye aldım sonra poloyakatshirt 59 tl yazıyodu etiket fiyatı 25 tlye aldım.

• O yazıyordu dediklerin zaten gerçek fiyat olmuyor. Örneğin 50tl ise fiyatı adam etiketine 90tl yazıyor sonra üzerine çarpı koyuyor ve yeni indirimli fiyat 50tl yazıyor. Millet 40tl inmiş diye atlıyor hemen
    Yasama, Yürütme, BELHANDA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

O yazıyordu dediklerin zaten gerçek fiyat olmuyor. Örneğin 50tl ise fiyatı adam etiketine 90tl yazıyor sonra üzerine çarpı koyuyor ve yeni indirimli fiyat 50tl yazıyor. Millet 40tl inmiş diye atlıyor hemen

Elle yazılmamışki. GS Store etiketi var barkod üstünde bilgisayardan çıkma yazıyor o fiyatlar. Yani zaten GS store fiyatları az çok belli. TRENDYOL'u takip ederseniz GSStore butiği açılıyor süper ucuza ürünler var.

Mesela 9 tlye Nike şort veya tshirt var. Açılsın butik tekrardan buraya yazcam ürünleri.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.