Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oki91 , oki91 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
979
Cevap
39
Favori
127.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GSS PRİM BORCU
    Bu şekilde mesaj gelen oldumu ne anlama geliyor ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ödemiyorum arkadaş 4 bin tl olmuş borcum siktim sene alamazlar benden herhangi bir hizmet almadigim halde para kesebiliyorlarsa soygun yapmak yasal olarak görülmeli bence arkadaşlar size tavsiyem ödemeyin isterse haciz olayları olsun gidip dava açıp gereken hukuki süreçleri başlatın aksi halde öderseniz ömrünüz boyunca mağdur ve fakir insanları sömüren insanlara para vermiş olursunuz eğer sigortali bir işe girerseniz paranızı elden almaya çalışın araştırdığıma göre bankalardaki hesaplara el koymuyorlarmış çoğu kişinin borcu 8 bin 15 bin arasinda olan borçlular bile ödememiş devlet milletini sikmeye merakli kendinizi siktirmeyin.
  • Güncel borcumu görmek için gelir testimi yaptırmam gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaşındayım 1000 lira borç var her ay artıyor faiz bile ekliyorlar sildirmenin bir yolu yok mu arkadaşlar? ileride ne tür sorunlar açabilir? sgk'lı olursam gss borcunu ödemesem de sağlıktan faydalanabilir miyim misal? uzun bir süre daha sgk'lı olmam mümkün görünmüyor bu böyle artarsa sonu gelmez on binleri bulur ödeyecek gücüm de yok kullanmadığım şey için neyin borcu bu ahlaksız pislik herifler
  • Arkadaşlar merhaba.

    Benim 700 lira gss borcum vardı. Geçen gün ödedim, daha önce gelir testi falan da yaptırmıştım. Bugün hastaneye sonra da eczaneye gittim sigortam yok görünüyor. E-devlete baktım, provizyon alamıyorum sigorta yok görünüyor. Bekleyince düzeliyor mu yoksa bir şey yapmam gerek mi?
  • Testler vs. ücretli mi arkadaşlar ? prim borcum var 1000 tl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Yıl sonuna kadar test vs ücretsiz 7 tl ödersin sadece randevu aldığın bölümün başvurusunda ama ilaç yazarsa alamazsın ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

    Yıl sonuna kadar test vs ücretsiz 7 tl ödersin sadece randevu aldığın bölümün başvurusunda ama ilaç yazarsa alamazsın ..
    Eminsiniz dimi hocam yarın gidip kan değerlerine baktıracağım da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Ben faydalandım ödeme yapmadım kan testi mr vs çekildim 7 tl ödedim ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

    Ben faydalandım ödeme yapmadım kan testi mr vs çekildim 7 tl ödedim ..

    Tamamdır çok teşekkürler. Sağlığımı aksatıyordum sırf bu sebep yüzünden. Okumadığım yer kalmadı. Ekşi sözlükte falan adamın biri hastaneye gittim bakmadılar geri döndüm yazmış. Anlayacağınız bilgi kirliliği had safhada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Dakika… Vergi ve SGK prim borçlarına yapılandırma geliyor….


    AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması için çalışma başlattıklarını açıkladı. Muş, düzenlemenin tamamlanmasının ardından Meclis Plan Bütçe Komisyonu'na sunulacağını duyurdu.

    Ekonomik durgunluk yüzünden vergi tahsilatlarının azalması ve bütçe açığının kontrolden çıkması nedeniyle hükümet yeni bir vergi ve SGK prim barışı düzenlemesini gündemine aldı.

    AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Meclis’e sunulan yeni istihdam paketiyle ilgili düzenleme için bugün TBMM’de basın toplantısı yaptı.

    Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muş, vergi ve SGK prim borçlarının yeniden yapılandırılması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

    Düzenlemenin tamamlanmasından sonra TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nun gündemine getirileceğini belirten Muş, şunları söyledi:

    * “Vergi affı demeyelim de vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırma çalışmamız şu an var.

    *Teknik kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz.

    * Kanun teklifimizin görüşmeleri esnasında Plan bütçe Komisyonumuza bunu sunacağız. Geçmişte yaptıklarımız var. Onlara benzer olacak.

    * Teknik kısımlar devam ettiği için, onları komisyon aşamasına bu tekliflerimizi vereceğimiz zaman sizinle paylaşacağız.”

    https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/son-dakika-vergi-ve-sgk-prim-borclarina-yapilandirma-geliyor-6084498/





  • Bu yasa hiç birşeyi çözmez, asıl sorunu anlamakta direniyorlar. Asıl sorun; işsiz olup, ailesiyle kalanları ailedeki diğer kişilerin gelirine bakıp borçlandırıyorlar. İkametgah adresindeki diğer kişilerin gelirine bakılıyor. Benim gelirim yok fakat başkasının geliri üzerinden borçlandırılıyorum. Bunun tek çözümü gssnin isteğe bağlı olmasıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bin borcum var ve provizyon sorguladıgımda ''Son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir'' diyor. bunu nasıl çözerim.tüm borcu ödeyerek mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mad rock

    Bu yasa hiç birşeyi çözmez, asıl sorunu anlamakta direniyorlar. Asıl sorun; işsiz olup, ailesiyle kalanları ailedeki diğer kişilerin gelirine bakıp borçlandırıyorlar. İkametgah adresindeki diğer kişilerin gelirine bakılıyor. Benim gelirim yok fakat başkasının geliri üzerinden borçlandırılıyorum. Bunun tek çözümü gssnin isteğe bağlı olmasıdır.

    dostum aynen öyle.ben 4-5 sene önce gelir testi yaptrımıştım ama su an o adreste ailemle değilim ve işsiz kaldım bayadır. şimdi gelir testi yaptıramıyorum sanırım daha önce yaptırdıgım için ve borçlanmaya devam ediyorum.

  • Bu nedir ya anlayan yok mu adamlar 2021 i bile yazmış dün aradım 360₺ dedi bugun e devlette 790₺ yazıyor


    GSS PRİM BORCU
  • Gss borcunu edevlet uzerinden odemek istedim ancak kart hata verdi. İnternet harici hangi kurumlar odeme aliyor acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020'nin ikinci yarısında 88tl. olan GSS aylık prim ücretleri Asgari ücrete son gelen zamdan dolayı 2021 yılı ilk yarısı için 108 tl.ye yükselmiştir.

  • Nasıl şahane değil mi


    GSS PRİM BORCU
  • edit silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1DE90C88 -- 2 Nisan 2021; 8:59:24 >
  • bu işe nereye varıcak peki bende de borç var beklicek miyiz

  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.