< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 18 Nisan 2019; 17:55:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 18 Nisan 2019; 17:55:3 > |
benimde toplamda 10500 lira civarı GSS borcum görünüyordu sistemde. Soyguncu hükümet suriyelileri hastanelerde bedava faydalandırırken yiyip içip yatıp yuvarlanırken bize gelince haraç istemesi soygundur.. şimdi baktım 2015 - 2016 yılından borçlarımı silmişler.. askerden geldim geleli devlet hastanesinin kapısından geçmedim almadığım hizmet için borç çıkarmışlar.. yandaş ve yalamalar torpille peşkeşle başkasının rızkını çalıp işe girerken bizi işsiz bırakan çukurlaşmış hükümet yalamaları gelsin bu borcu silsin. ödemeyin kardeşim kendinizi soydurmayın..
|
..
|
Yetmez ama EVET
![]() ![]() ![]() |
Her taraf troll puşt dolu.
|
O kadar oy vermeyin dedik.Şu konuda bile Haziran ayında oy vermiş olanlar vardır.
|
vatan millete hayırlı olsun yeni yılda sigostasız çalışan köleler, pardon insanlar kalmayacak... 600 lira ödemektense sigortalı bir işte çalışıp işverene bu sigorta ödemesini yüklemek çok iyi olmayacak + sigortalı bir iş bulmak günden güne daha da zor olacak; mecliste tepemizde herşeyin oranını belirleyenler kendileri sefahat içerisinde yaşamaya; ev kirası, elektrik, su parası vermemeye meclis yemekhanelerinde porsiyonu 25 tl den kuzu eti yemeye devam etsinler... belkide bunu yeni türkiyemiz hakediyordur |
Beylikdüzü devlet hastenesi 650 tl muayne ucreti almaya baslamislar,bugun kardesim yasadi, bu ne sacmalik ,6 tl den 650tl ye tahlil mr vs cikarsa ,fatura bedeli artiyormus birde, bunu yapanlarda zerre vijdan yok kim ne Derse desin
|
Çalışmayan kişiden haraç alıyolar kanun adı altında soygunculuk hangi akla mantığa sığıyor bu bunları ödeyecek param yok donumu alcaksanız alın
|
sakın asla ödeme, bırak kendileri çalıp kendileri oynasın ve gençlere sesleniyorum bu ülkeyi ne pahasına olursa olsun terkedin. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaabi -- 13 Nisan 2013; 16:07:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1948685BE -- 14 Nisan 2013; 1:30:44 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet K. -- 1 Mayıs 2013; 14:52:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hector. -- 9 Haziran 2013; 21:42:26 > |
|
|
|
|
|