Şimdi Ara

Gss Mantığı Ssli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
2
Favori
3.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    Bu gibi şeyler eskide kaldı, artık düzeltmiyorlar bile yalan yazdıklarını. Neyse tavsiyem uzatmayın gerek yok. He diyip geçin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

    yapay zeka senin danışmanınmı zaten o belli ahlak ölüçiülerinde verir abd insülin ilacını alabailmek için fahişelik yapan ve uyuşturucu satan dolu sülalemde diyabet hastası çok bende çok risk li sınıfta olunca ben çok araştırdım onu türkiye cennetten hallice bu konuda.


    bir kaç ab ülkesi dışında tırt bir almanya ingiltre filan kısmen iyi.


    babam çoktan cici anneyi başımıza getirirdi yarı batık esnaf haliyle neyle ödüyecek onu annem daha 35 ini görmeden ölürdü şeker komasına giriyor sık sık.


    abd halkının %95 sı sövüyor ben büyük yalancıyım yada siz büyük hayal perestsiniz acaba hangisi? ben kaynakta koyuyorum gibi kuru laf la ütopik evren yaratmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2025; 13:31:1 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Sen bana öyle bir haber gösterebilir misin? Bu haberde yazmıyor işte, var mı " bak burada insanlar bedenlerini bile satıyorlar " diye bir şey?


    Tamam zor bulunuyor da abartma istersen.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    sadece bulunmuyor değil o saptırma neyle okudun sen onu bulsanda aşırı pahalı varoşları hayatta kalabilmek her türlü işi yapıyor illegal hayatlar dahil.



    kanser olursan hepten kaydın paran yoksa bağıra bağıra can çekişe çekişle ölürsün abd de.


    dandik stent takımı bile 60.000$ dan aşağı değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2025; 13:38:8 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Ya ben seni anlıyorum, Amerika'da benim de kuzenlerim ve arkadaşlarım var. Diş hekimi, işte bazı operasyonlar için buraya geliyorlar.


    Orada sağlık sigortan yoksa sen de yoksun gibi bir şey, sistem çok kötü, ilacı da zor yazıyorlar, her şey çok pahalı vs.


    Ama senin verdiğin örnek çok uç nokta ben onu söylüyorum.


    O yüzden insanları zorla gssli yapmanın da bir mantığı yok. Ha yarın öbür gün işi düşerse parasını yatırmadan almazsın olur biter.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 24 Ağustos 2025; 13:42:40 >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    United Heath Care CEO'sunu vurdular... Sigortalı karısının ameliyat parasını ödemedikleri için adamın karısı öldü. Adam da Manhattan'da CEO'yu öldürdü. Sen bu hayatta mahallenden başka ne gördün acaba? İnanmaman normaldir çünkü Türkiye'de başına gelen şeyler pahalı iphone, pahalı et, yeme, içme. Sahtekar esnaf ve de rüşvet cart curt. Başka bişe yaşamadığınız için anlamıyorsunuz hayatta insanın başına neler gelebilir diye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Ağustos 2025; 15:36:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    sen ne gördün bütün olayın donanım haberde sallamak faydalı biri olsan 7/24 burada takılmazsın

    esnafla iphone ile ne alakası var konunun verecek cevabın kalmayınca saçmalamadın çabuk gaz çıkardın

    alamancı dayılardan farkın yok bir ameliyata 500 bin dolar ödeyeceksen ne işin var amerikada cennet vatan seni bekliyor buyur gel


    sizler yaşadığınız ülkenin ekmeğini yiyen ama yediği kaba pislemekden vazgeçmeyen insanlarsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fortnite30 F kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Geç cevap verdim kusura bakma, bana "cevap" bildirimi gelmiyor nedense.

    Benimki 100bini geçti galiba. En son senin düşündüğünü ben de düşündüm ve ikametgahımı kardeşimin yanına aldırdım, başka ilçeye. Maalesef o da olmadı çünkü bekar olduğum için ve babamın evi ve dükkanı olduğu için yeşil kart vermiyor yada borcu sıfırlamıyorlar. Beni telefonla aramışlardı, "babamdan ayrı başka ilçedeyim" dedim, "fark etmez, evli olmadığın için sıkıntı çıkıyor, evli olsaydın yeşil kart çıkardı" dedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt
    Anladım bende yarın ikametgah değişikliği yapacaktım farklı bir il'e faydası olmuyorsa uğraşmaya değmez. Sistem çok saçma iyi niyetli değil aynı yerde yaşamadığın zaman aile gelirine bakmaması lazım mantıken

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    bak öyle donanımlısın öyle eğitimlisinki daha zorunlu trafik siğortasının içeriğini kapsamını bile bilmiyorsun

    hey yavrum hey kendini eğitimli zanneden bir şey bidiğini sanan çok görmüş kişi öğren bunları

    zorunlu trafik siğortasının esas amacı kaza sonrası oluşacak ölüm yaralanma sakat kalma ve hastane masraflarıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt

    Gelir testi hikaye, işsiz olsan bile ailenin yanındaysan silmiyorlar. Hiç boşuna gitmeyin.Diğer bir konu adam işsiz kalmış, cebinde parası yok, ama evi var, hah işte o zaman yine silmiyorlar. Bu adam ne yapacak evi satıp evsiz kalıp GSS mi ödeyecek?? Zırvalık, sakın bu zırvalığı ödemeyin.

  • BJK kullanıcısına yanıt

    ABD de kimse kimseyi zorla sigortalı yapmaz, SGK adında bir ucube yoktur. istediğin özel sağlık sigortasına katılırsın, yada hiç hiç katılmazsın. Zorunluluk YOK

  • sensaura kullanıcısına yanıt

    ya bırak hocam iphone ucuz ,et ucuz ,araba ucuz, tamam otomatikman diğerleride süperdir 2.000$ maaş alıcam katy peery le kırıştırcam hayalleri boş ver . 


    tamam türkiye refah bir yer değil ama sigortalı çalışan sağlığı bozuk biri için dünyada en iyi ülkelerden biri daha yeni yakınım pankreas kanserinden öldü daha 48 yaşında ameliyatını bile yaptı devlet daha ne yapsın bilmem 1 torbası kaç bin tl lik sıvı besinler verdiler damardan devlet bir şey vermeseydi çocuğuna cücük bile kalmazdı miras olarak.


    hayat hep böyle lay lay lom geçicek sanıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ağustos 2025; 17:7:43 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    zaten silmiyorlar. 6 bin tl benim borcum var. zamanında yaptığın gelir testi sana faydası oluyor. onu söyledim.

  • cnyttt kullanıcısına yanıt

    Gss Mantığı Ssli 

    Gss Mantığı Ssli


    Bunu diyen adam zornlu GSS'ye hasta olmuyorum ki neyime gerek diyor

    bloklayin boylelerini, ugrasmayin.

    Gss Mantığı Ssli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Ağustos 2025; 20:17:24 >




  • Xantiave X kullanıcısına yanıt

    o borcun silinmesi için sokakta yaşıyor olmaz lazım, kirada olsan bile kirayı ödüyorsan paran vardır diyorlar, ya sokakta yaşayacaksın ya da AKAPEli yandaş olacaksın, o zaman borcunu silerler üstüne sosyal yardım bağlarlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 25 Ağustos 2025; 0:41:48 >
  • Gss mantıksız değil de uygulaması yanlış. Aile üyelerinin gelirine falan bakılıyor. Kişinin ailesi zenginse kendisi zengin olmuyor bireysel olarak değerlendirilmeli.


    Ülkemizde sağlık hizmetinin iyi olduğuna dair propaganda yapılıyor ama buna da katılmıyorum. 90'lı yıllarda o kadar rezil durumdaydık ki şu an sanki dünyanın en iyi sistemi var zannediyoruz. Uluslararası sağlık endeksine göre 29. sıradayız idare eder durumdayız.

  • cnyttt kullanıcısına yanıt

    Yahu ne diye tartışıyorsun ki. Adam burada yaşamıyor. O parayı ödeyerek sağlık hizmeti alacağını sanıyor.

  • GSS aslında devletin zararına bir sistem.


    Dünyanın en ucuz sağlık garantisi olabilir. Tek tek ülkeleri araştırmadım ama en ucuzlardan biridir kesinlikle.


    Örneğin Almanyada 30 yaşında bir kişi en düşük 300 Euro verir Sağlık Sigortasına gelirin iyiyse bu rakam çok rahat 1000 Euro'lara falan çıkar.


    Türkiyede şuan GSS 16 Euro'ya geliyor. Almanya'ya göre 20 kat ucuz.


    Devletin maddi olarak zararına bir sistem olmasına rağmen insani olarak dramlar yaşanmasın diye bu sistem herkes için zorunlu.

    Geçmişte olduğu gibi Ambulansların, hastanelerin hasta seçmesi sigortasız olan hastayı almak istememesi büyük insani dramlar yaratır. Bunları geçmişte yaşadık gördük.


    Düzgün anlaşılamaması ve düşmanlık edilmesi bilinçsizlik kaynaklı.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.