Şimdi Ara

GSS ( GENEL SAĞLIK SİGORTASI ) SİLDİRME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gitmeden önce 170 i arayıp bilgi aldım ve gerekli belgeyi alıp SGK da 5 dk içerisinde siliverdiler.

Lafı buraya getireceğim , sildirmeden önce onlarca siteyi araştırdım ve neredeyse binlerce mağdur vardı bu konuda. İçlerinde boş boşuna milyarlarca para ödeyenlerden tutun , ödeyemedikleri için strese girenlerden vb... onlarca kişiyi gördüm.

Eğer gerçekten haksız bir şekilde borçlanma söz konusu varsa hemen siliyorlar.Peşini bırakmayın , haksız yere para ödemektense 5 dk 170 i arayıp durumunuzu belirtin ve ona göre yönlendiriyorlar.

• gss affı diye bi olayda vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

gss affı diye bi olayda vardı

Harbiden haberlerde çıkmıştı ya
  • Yılbaşında borçlar silinecek diye bir dedikodu vardı , yalan oldu herhalde.
    Bir site vardı ne kadar borcumuz olduğuna bakıyorduk , linki bulabilecek var mi?.Bakalım geçen seneki borcumuz silinmiş mi.

Edit : Silinmemiş borç 184 lira borcum varmış.Nasıl sildirebilirim?

Link:https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 24 Şubat 2014; 16:05:30 >
  • Borcum olmamasi gerekiyordu. Sorgulattim 154 tl yi görünce şok oldum. Sgk yi arayip hatayi düzeltmelerini istedim. Borcu sileceklerini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata olup olmadıgını nerden anlıyoruz ? Veya bu borc neye göre geliyor? 1200₺ gelmiş bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu borç neyi nesi yahu ?

Hastane ile ilgili mi ? Hayatımda hastaneye gitmedim yatmadım da. Açıklayacak var mı ? 650 tl çıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SGK Sağlık Hakkı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sefer bunlara oy vermeyeceksin def edeceksin bu sistemi getirdiklerinden beli kıl oldum . lanet ve kalleşce rant sistemi .. vatandaşı koyun yerine koyuyor zorla parasını cebinden alyıor ne hizmet veriyor nede birşey hikaye.. ayda 30 tl işsizden alanların Allah bin kere belasını versin tez zamanda yakamızdan düşerler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Bu borç neyi nesi yahu ?

Hastane ile ilgili mi ? Hayatımda hastaneye gitmedim yatmadım da. Açıklayacak var mı ? 650 tl çıkmış

Ben de aynı durumdayım bende 1434 lira gözüküyor yarın aksilik çıkmazsa sgk ya gidip öğrenicem bu neyin nesiymiş.
  • Yahu geçen sene güya sildirdik şimdi baktım 3400 küsür borç gösteriyor şaka gibi bu devletin işleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.