Şimdi Ara

GSS Borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2200 TL GSS Borcum var, bu taksit yaparak ödeniyor mu? İnternette 18 taksit oluyor denmiş ancak borç ödeme sayfasında bırakın taksit yapmayı kredı kartı ödemelerinde 20 tl hizmet bedeli alınıyor.

• Benimde GSS borcum var. ama odemiyorum. Odemem. Calismiyorum, gelirim yok. Benden her ay 150 TL istiyorlar. Boyle sacmalik mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt

Sağlıktan yararlanıyor musun

Hocam ödemeyelimde ilaç yazılınca alamıyorum. Muayane olabiliyorum ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 12 Mayıs 2023; 12:3:33 >

Benim niye 301 tl, bu arada aile kişi başı gelir 3k altındaysa yeşil kart çıkartabilirsiniz.

Bende öyle yapıyorum fakat finalde ciddi bir rahatsızlık geçirdiğimizde mecbur ödeyeceğiz gibi. Bununla ilgili hiçbir partinin adam akıllı vaadi bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 12 Mayıs 2023; 14:24:50 >
  • Her ay 300 lira ödüyorum. 1,5 sene önce aylık 107 lira mı neydi. Umarım daha da artmaz fiyat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    3 yıl önce açıldı
    GSS Prim Borcu
    11 yıl önce açıldı
    KYK borcu için maaşa haciz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Frappe35 F kullanıcısına yanıt

Gelir testi yaptırın ödemezsiniz

• Frappe35 F kullanıcısına yanıt

Asgari ücrete zam geldikçe onada geliyor.

• Gelir testi yaptirin diyenler icin...

Gelir testi yaptirdim. Ilk once 49 TL idi odedim. Bu oldu sana 150 TL

Gelirim yok, maasim yok. Hastahane icin ozel e gidiyorum. Muayene 200 olsa ilaclar 100 olsa 6 ayda bir gitsem yine her ay 150 TL vermekten daha da karliyim.

• Ne acı. Sağlık sisteminden ücretsiz yararlanmak varken, gss borcu ödemek ve bu sistemin hala sürdürülebilir olmasını bilmek...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben gittim gelir testi yaptırmaya, babamın aldığı üç kuruş emekli maaşını böldü topladı hesap yaptı. çıkan sonuç limit üstünde kaldığı için mecbur ödeyecen dediler. Yani ücretsiz olması için senin ve ailenin açlıktan geberiyor olmanız lazım.

ama orada bir sürü mülteci vardı, onlar bilmem kaç tane yardım alıyorlar. her şey ücretsiz. Şimdi ben 25 yaşıma yeni girmiş ve henüz iş bulamamış bir Türk genci olarak her ay 300 tl onların sağlık parasını cebimden ödeyeceğim. niye; daha çok çiftleşsinler düzine düzine doğursunlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 31 Mayıs 2023; 11:9:32 >
  • realacc kullanıcısına yanıt

Ne mezunusunuz bölüm ne

• niye sordunuz?

Uluslararası ticaret ve finans

bu arada GSS ücretini her ay kendim ödemeye başladım.

• realacc kullanıcısına yanıt

Bende finans ve bankacılık mezunuyum işsizim

• Yeni bajgan dursun bey azaltıyor GS nin borçlarını merak etme dostum boeyi satacaz daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben 25 yaşıma girdim. mezun olduktan sonra daha iş aramadım. işsizim diye hayıflanmıyorum. bende de var suç yani. daha askerlik de var o da bekliyor bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 15 Haziran 2023; 22:9:19 >
  • ödemene gerek yok. hastaneye gittiğinde devlet hastanesine 70 tlmi ne bir ücret öder girersin. eğer hastaneden çıkmıyorsan aylık 150 tlyi geçecek şekilde hastaneye giriyorsan ozaman öde. ben 35 yaşındayım 40 bin tl felan görünüyo ödemiyorum hastanede işim çıktığında giriş parasını ödüyorum geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 15 Haziran 2023; 22:53:1 >
  • f0rester kullanıcısına yanıt

ilaç yazılınca nasıl alamıyorsun benim 40 bin tl görünüyo 35 yaşındayım daha geçen hafta devlet hastanesine giriş parasını ödeyip muayenemi olup ilacımı eczaneden aldım. indirimli ilaç alamazsın tam parasını ödersin okadar, senin dediğin indirimli ilaç heralde yada beleş olanlarmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.