Şimdi Ara

GSMobile 3G Connection Manager Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün saat 17:00 kadar gayet normal çalışıyordu.Boşuna açıkkalmasın diye kapattım oyuna girdim bi 15-20 dk sonra tekrar internete bağlandım fakat internet tarayıcısını açar açmaz bu hatayı verdi

kapat dedim ve internet kesilmedi.Arayüz olmadığı içinde kotaya bakamıyorum.Bu sorunu yaşayan varsa ve çözebilen varsa lütfen yardım edim zte nin kendi programında sorun fakat ondada kota sınırı koyulmuyor.Yardım eden ve edebilen herkeze şimdiden teşekkürler.

Bu arada konu yanlış yerde olabilir özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0678 -- 31 Mayıs 2013; 22:54:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak0678

Arkadaşlar bugün saat 17:00 kadar gayet normal çalışıyordu.Boşuna açıkkalmasın diye kapattım oyuna girdim bi 15-20 dk sonra tekrar internete bağlandım fakat internet tarayıcısını açar açmaz bu hatayı verdi

kapat dedim ve internet kesilmedi.Arayüz olmadığı içinde kotaya bakamıyorum.Bu sorunu yaşayan varsa ve çözebilen varsa lütfen yardım edim zte nin kendi programında sorun fakat ondada kota sınırı koyulmuyor.Yardım eden ve edebilen herkeze şimdiden teşekkürler.

Bu arada konu yanlış yerde olabilir özür dilerim.

Eğer bilgisayarında o program yüklüyse sil ve 3g modem üzerinden tekrar yükle.Eğer zaten modem üzerinden çalıştırıyorsan arka planda çalışan uygulamaları kapatıp bir daha dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.