Bildirim
Turkcell GPRS ayarları ---- HELP bulundu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
NOKIA NIN BIRCOK MODELININ AYARLARI VAR ELIMDEAMA O MODEL YOK (ELIMDE BIR CD VAR VE GPRS AYARLARI ILE ALAKALI) DIGER MODELLERDEN BIRI UYUYORSA O MODELE DETAYLI BILGI YOLLAYA BILIRIM -
6610 7210 gibi telefonlarla aynı ayarları var -
9814515 hani gönderecektin yaa -
hasanvanli ben 3510 kullanıyorum. WAP NOKIA yazıp 2222'ye yollamıştım. Ayarlar otomatik olarak yapıldı bir mesaj ile. Eğer bu komut olmaz ise WAP 3300 yaz ve yolla! Sonuç alamazsan bendeki tüm ayarları tek tek yazmayı denerim buraya. -
yaa 2 kontörüm kaldı onunla beleş takılmayı düşünüyorum [afro]
yeni telefon aldım içinde hiç melodi yok [xx(] -
bi zahmet yazarsan çok sevinicem vozer -
ya kardeş şuan baktım ayarlara inan içiçe o kadar çok yar var ki, ne ben yazabilirim ne de okuyan bişey anlayabilir. Birbirinin içine gömülmüş ayarlar silsilesi var resmen. Özellikle sorduğun birkaç ayar varsa onları sor yazayım. Ama yazabilmem neredeyse imkansız. Daha önce incelemediğim için farketmemiştim bunu. -
öğrenmek istediğim ayarlar
bağlantı tipi:
gprs bağlantısı:
gprs erişim noktası:
ıp adresi:
kullanıcı adı:
şifre: -
basıt olan birkaç ayarı yazayım yine de:
GEZGIN
ETKİN SERVİS AYARLARINI DÜZENLE
Ayarların adı: TURKCELL-GPRS
Anasayfa :http://wap.turkcell.com.tr
Bağlantı Tipi : Sürekli bağlantı
Bağlantı Güvenliği : Kapalı
Taşıyıcı : GPRS
GPRS Bağlantısı : Gerektiğinde
GPRS erişim noktası : wap
IP Adresi : 212.252.234.168
Doğrulama türü : normal
Oturum türü : Otomatik
Kullanıcı adı : gprs
Şifre :
dediğim gibiymiş şimdi baktım sitesine WAP NOKIA yazarak ayarların otomatik yapılmasını sağlayabiliyorsun. -
saolasın gprs e bağlanabildim -
Hadi hayırlı olsun! güle güle dolaşıp melodiler indirmen dileği ile...[bandt]
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X