Şimdi Ara

GSM'SİZ KÖYLER GEZDİM İÇ ANADOLU'DA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İç anadolunun akdenize yakın bir noktasında 5-6 köyde kesinlikle hiç bir operatör çekmiyor..
    Konuşabilmek için ya yüksek tepelere yada toroslara çıkmak gerekiyordu.
    Bulunduğum bir köyde imzalar turkcell'e iletilmiş gerekli incelemeler yapılmış yerinde ancak sonrası gelmemiş.

Bende sizler gibi sesimi çıkarmadan sadece neden diyorum .?
    Kesinlikle yorumsuzdur.
    Umarım o köylerdeki yaklaşık 1030 hane bir an önce kapsama alanına alınır diyebilirim.

Kaldı ki bizim beldedeki Vodafone şebekesi nedendir bilinmez çalışmıyormuş..
    Dikmişler istasyonu ayarlamışlar sonrasında sinyal alınamıyormuş.
    Kaynak : Bizim ilçedeki VODAFONE BAYİİ

• Sorunun cevabı kapitalizm. parası olmayanın yaşamaya bile hakkı yok anlayın artık.
  • bazı köylere baz istasyonu kurmak için giderler.
    kurmaya giden işçiler taşlanarak hastanelik hale getirilir.

bazı köyler de baz istasyonu ister fakat onlara baz istasyonu kurulmaz.
    nasıl iş anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

bazı köylere baz istasyonu kurmak için giderler.
    kurmaya giden işçiler taşlanarak hastanelik hale getirilir.

bazı köyler de baz istasyonu ister fakat onlara baz istasyonu kurulmaz.
    nasıl iş anlamadım.

aynen bnde anlamıyorum bu durumu mesela bizim memlekettede aynı durum söz konusu ve o yerler zor kapsanır bence çok kuuytuda kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

Sorunun cevabı kapitalizm. parası olmayanın yaşamaya bile hakkı yok anlayın artık.

• Bizim köydede yok,bi Türkcel Sütçüler ilçesinden 1-2 diş çekiyor,onuda zor bulursun çektiği yeri 40 takla atman lazım.

Bizimde Toroslarda(Isparta/Sütçüler/Beydilli köyü)..Ollarda yaşam yok kardeşim bırak telefonu su bile yok,kuyulardan içiyoruz..Yolda yoktu kendimiz açtırdık.

Biz devletin ancak askerlik için veya vergi için aklına geliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!_saHin_!! -- 4 Ocak 2009; 19:30:35 >
  • özel şirketler zarar edeceği yere gitmez. siz sabit telefonunuz varsa ona şükredin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demek ki neymiş turkcell heryerde çekmiyormuş. bizim köyde farksız. ayrıca arabağlantı yolları da aynı. hiçbir hat çekmiyor. turkcell'i yalanlarından dolayı kınıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trtunski

demek ki neymiş turkcell heryerde çekmiyormuş. bizim köyde farksız. ayrıca arabağlantı yolları da aynı. hiçbir hat çekmiyor. turkcell'i yalanlarından dolayı kınıyorum.

türkcell'in çekmediğ avea ve vodafone'nin çektiği yerlerde var anayol üzerinde hemde

kesintisiz iletişimmiş peh
  • ben daha oncde yazdım turkıyede %99 kapsama alanı dıyen operatorler yalan soyluyor dıye turkıyenın her yerınde full cekmek ıstıyorsan en az 30000 baz ıstasyonu dıkmen lazım ne turkcell ne avea nede vodafone turkıyenın her yerınde full degıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

demek ki neymiş turkcell heryerde çekmiyormuş. bizim köyde farksız. ayrıca arabağlantı yolları da aynı. hiçbir hat çekmiyor. turkcell'i yalanlarından dolayı kınıyorum.

türkcell'in çekmediğ avea ve vodafone'nin çektiği yerlerde var anayol üzerinde hemde

kesintisiz iletişimmiş peh

önemli olan aslında yerleşim yerleri bence turkcell bunu sağlıyor mu sağlıyor bitti
  • biraz tarafsız tavransanız daha iyi olmaz mı sayın mustafa_87! diğer operatörler çekmeyince kuytu bir köşede çekmeyince zaten hiçbiryerde çekmiyor diyip karalıyorsunuz. turkcell'e gelince aman nolcak. İstanbul Şişli son derece şehir merkezi ama benim mahallemde turkcell çekmezken avea ve vodafone full çekiyor. ama ben kalkıp da en iyi çeken hat avea ya da vodafone demiyorum. tartışmasız turkcell en iyisi ama. sizlerin abartığı gibi heryerde çekmiyor işte bunu anlayın artık. o kadar para kazanıp hala istanbul şişli'de bile sorun yaşatıyorsa bu ayıptır. kabul edin bunu.
  • Gördük Turkcell i de
  • hatta daha bugün kurtuluş'a derse gittim. turkcell gittiğim yerde çekmiyordu. avea çatır çatır hizmet veriyordu. bu avea'nın en iyi olduğu anlamına gelmiyo. turkcell'i yakalaması biraz daha zaman alıcak ama avea çok doğru adımlarla ilerliyor. özellikle turkcell'in sorunlu olduğu bölgelerde iyi hizmet vermeye başladı son bir kaç aydır.
  • O Gsm'siz köyler nereleri tam adres verebilir misiniz?

Gidip orada yaşayacağım...
    Stres yok çekti çekmedi mesaj gitti gitmedi.. Çık diğer eve git anlat derdini, mesajını kağıda yaz camdan içeri at kaç
  • quote:

biraz tarafsız tavransanız daha iyi olmaz mı sayın mustafa_87! diğer operatörler çekmeyince kuytu bir köşede çekmeyince zaten hiçbiryerde çekmiyor diyip karalıyorsunuz. turkcell'e gelince aman nolcak. İstanbul Şişli son derece şehir merkezi ama benim mahallemde turkcell çekmezken avea ve vodafone full çekiyor. ama ben kalkıp da en iyi çeken hat avea ya da vodafone demiyorum. tartışmasız turkcell en iyisi ama. sizlerin abartığı gibi heryerde çekmiyor işte bunu anlayın artık. o kadar para kazanıp hala istanbul şişli'de bile sorun yaşatıyorsa bu ayıptır. kabul edin bunu.

tarafsızım hemde en babasından karalayıp durduğum yok hiç bir operatörü nerden çıkardın bunu aman nolcak diye bir kelimede etmiş değilim ayriyeten abartılacak bir şeyde söylememişim allah allah sizi üzecek ne yaptım acaba

• sizin direk beni rahatsız eden bir tavrınız yok. bu forumdaki üyeler biraz taraflı tavranıyor gibi geliyor bana. inanılmaz ibr turkcell hayranlığı var bu forumda. biz de kullanıyoruz o hattı. sonuçta bahsedildiği gibi olağanüstü bir operatör değil. köye gittiğinde ya da alt katlara indiğinde konuşamıyorsun. aslında türkiye'de kaliteli hizmet veren operatör yok. turkcell kötünün iyisi. ama burdaki yorumlara bakınca heryerde çeker diyip duruyorlar ben onu anlamıyorum. Şişli gibi bir yerde sorun yaşatan bir operatörden bahsediyoruz. tüm operatörler yapıyor aynı şeyi kapsama alanımız şu kadar yok bu kadar. inandırıcı değil. ne turkcell ne vodafone ne de avea muhteşem. abartmayın. tek söylemek istediğim bu.
  • quote:

sizin direk beni rahatsız eden bir tavrınız yok. bu forumdaki üyeler biraz taraflı tavranıyor gibi geliyor bana. inanılmaz ibr turkcell hayranlığı var bu forumda. biz de kullanıyoruz o hattı. sonuçta bahsedildiği gibi olağanüstü bir operatör değil. köye gittiğinde ya da alt katlara indiğinde konuşamıyorsun. aslında türkiye'de kaliteli hizmet veren operatör yok. turkcell kötünün iyisi. ama burdaki yorumlara bakınca heryerde çeker diyip duruyorlar ben onu anlamıyorum. Şişli gibi bir yerde sorun yaşatan bir operatörden bahsediyoruz. tüm operatörler yapıyor aynı şeyi kapsama alanımız şu kadar yok bu kadar. inandırıcı değil. ne turkcell ne vodafone ne de avea muhteşem. abartmayın. tek söylemek istediğim bu.

o zaman açarsın bir konu forumun geneline hitap edersin düşüncelerini söylersin direkt beni hedef alıpta diğerlerine birşeyler söylemeni hoş bulmadım

• sen de onlardan biriysen ne yapabilirim?
  • quote:

sen de onlardan biriysen ne yapabilirim?

ben onlardan biri değilim açıklamaya gerek yok beni forum bilir

üstelik ikinci mesajın ile birinci mesajın arasında bağlantı kurmak güç üçüncü mesajın hiç anlamsız zaten ya ne gerekiyorsa onu söyle ya da sus allah aşkına çok güldürdün beni
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.