Bildirim
Vodafone hediye interneti yemiyor tarifemden yiyiyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Deveye sormuslar : "boynun neden egri ?"
deve de "nerem dogru ki ?" demiş..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
Mh.lerini aradim sordum neden boyle dedim sistem kaynakli otomatik dedi biz mudahele edemiyoruz dedi ilk once o gitsin bu gitsin diye dedi. Yani hediye diye bisey kalmadi bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tezekos
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
Mh.lerini aradim sordum neden boyle dedim sistem kaynakli otomatik dedi biz mudahele edemiyoruz dedi ilk once o gitsin bu gitsin diye dedi. Yani hediye diye bisey kalmadi bende.
Vodafone müşteri hizmetlerinin bu güne dek sorun çözdüğünü ben görmedim, duymadım, bilmiyorum..
O yüzden şaşırmadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sene 2020. Aradan 5(beş) yıl geçmiş ve geçen yıllar Vodafone'dan hiçbir şey eksiltmemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone'da bir gece ansızın 25gb internet harcadım. Hayır o hızı veremiyorsun ki. Paket yapıyorum 5gb ardından mesaj paketiniz bitmiştir diye. MH geri dönüş bile yapmadı sağ olsunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X