Şimdi Ara

GSM'SİZ KÖYLER GEZDİM İÇ ANADOLU'DA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell'in kurtuluşta sadece bir işlek caddesinde (Osmanbeydeki türktelekom binası gelmeden) tamamen iletişiminin olmadığına bir kere şahit oldum...Bu nedenle bende turkcell hayranı olmama rağmen diğer illerde böyle sinyal sorunları olup olmadığını bilmediğim için sadece şunu diyebilirim=Sadece insanların çoğunlukta olduğu yerlere daha iyi hizmet vermek için çalışıyorlar diyebilirim...

kurtuluştaki sorunu daha anlayamadım...Bölge de oturanlarda bundan şikayetçi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 28 Aralık 2008; 23:27:13 >
  • turkcell tartışmasız bu pazarın lideri ve gsm işini en iyi yapan operatör ancak istanbul'un merkezinde bu tarz sorunlar yaşatması ister istemez kızdırıyo insanı. bugün gittiğin evde turkcell yok ya. şaka gibi. avea (5/7 diş) ve vodafone da o civarda ancak turkcell yok. iş için kullanıyorum turkcell'i ama o kadar tuhafca yerlerde çekmiyoki inanasım gelmiyo. elimdeki iki hattım hangisi turkcell hangisi avea anlayamıyorum. çekmesi gereken turkcell ama yok, çekmemesi gereken avea ama gel gör çatır çatır hizmet veriyor. tuhaf bi durum?

bu arada mustafa_87 sen iyi bi insansın. tartışmıycam bu konuyu seninle. sen de haklısın kendince. ama farkında değil misin sen de turkcell'i acayip abartıyorlar bu forumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

özel şirketler zarar edeceği yere gitmez. siz sabit telefonunuz varsa ona şükredin.

Çeşmenin bi köyünde (denizi olan bir belde) evimiz var ama orda sabit telefonumuz yok turkcell bile 5-6 sene kadar önce geldi dağlara tırmanıp tel elimizde geziyorduk çeken bir yer varmı diye.. ama sadece turkcell var diğer hiçbir şebeke yok..Şebekler olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: trtunski

turkcell tartışmasız bu pazarın lideri ve gsm işini en iyi yapan operatör ancak istanbul'un merkezinde bu tarz sorunlar yaşatması ister istemez kızdırıyo insanı. bugün gittiğin evde turkcell yok ya. şaka gibi. avea (5/7 diş) ve vodafone da o civarda ancak turkcell yok. iş için kullanıyorum turkcell'i ama o kadar tuhafca yerlerde çekmiyoki inanasım gelmiyo. elimdeki iki hattım hangisi turkcell hangisi avea anlayamıyorum. çekmesi gereken turkcell ama yok, çekmemesi gereken avea ama gel gör çatır çatır hizmet veriyor. tuhaf bi durum?

bu arada mustafa_87 sen iyi bi insansın. tartışmıycam bu konuyu seninle. sen de haklısın kendince. ama farkında değil misin sen de turkcell'i acayip abartıyorlar bu forumda.

TÜRKCELL kapsama hattındaki çalışanda şaşrdı zaten durumu iletince anormal bu durum dedi sanki her yerde çekiyor türkcell'de şaşardı zavallım

• dediğim gibi hocam....yine yineliyorum...Turkcell her yer de çekmeye bilir ama verdiği hizmet tartışılamaz...

Size soruyorum....aranız da avea'nın jeo sunu tanıyanınız var mı? Yaa vodafone'nun

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

turkcell tartışmasız bu pazarın lideri ve gsm işini en iyi yapan operatör ancak istanbul'un merkezinde bu tarz sorunlar yaşatması ister istemez kızdırıyo insanı. bugün gittiğin evde turkcell yok ya. şaka gibi. avea (5/7 diş) ve vodafone da o civarda ancak turkcell yok. iş için kullanıyorum turkcell'i ama o kadar tuhafca yerlerde çekmiyoki inanasım gelmiyo. elimdeki iki hattım hangisi turkcell hangisi avea anlayamıyorum. çekmesi gereken turkcell ama yok, çekmemesi gereken avea ama gel gör çatır çatır hizmet veriyor. tuhaf bi durum?

TÜRKCELL kapsama hattındaki çalışanda şaşrdı zaten durumu iletince anormal bu durum dedi sanki her yerde çekiyor türkcell'de şaşardı zavallım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 29 Aralık 2008; 15:11:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: madeinturkey

dediğim gibi hocam....yine yineliyorum...Turkcell her yer de çekmeye bilir ama verdiği hizmet tartışılamaz...

Size soruyorum....aranız da avea'nın jeo sunu tanıyanınız var mı? Yaa vodafone'nun

quote:

quote:

25-27 aralık tarihlerinde ankarada odtü kültür ve kongre merkezinde bilgi güvenliği ve kriptoloji konferansı vardı. ana organizatörler odtü- gazi üniversitesi ve btk idi. konferans sponsorları ise türk telekom, türksat, turkcell, avea, vodafone ve ttnet idi.

şimdi geleyim asıl konuya, avea ve turkcell ceoları konferansa katılımcı ve panelist gözükmelerine rağmen gelmediler. gelselerdi tanışacaktım onlarla...

konferansa gelmedikleri ve tüm katılımcıları kandırdıkları için kınıyorum kendilerini....

• quote:

dediğim gibi hocam....yine yineliyorum...Turkcell her yer de çekmeye bilir ama verdiği hizmet tartışılamaz...

SANKİ DİĞER 2 OPERATÖR VERİLEN aynı hizmeti vermiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

önemli olan aslında yerleşim yerleri bence turkcell bunu sağlıyor mu sağlıyor bitti

çekmeyen yer zaten merkez yerleşim yeriydi zaten
  • ıstanbul sıslıde ulkemızın cogu yerınde 3g calısmaları baz yenıleme arıza yada yer degıstırme calısmaları yapılıyor olabılır ama su bır gercekkı turkcell turkıyede en ıyı konumda olan operator ama bence baz sayısını artırması gerek tum turkıyede full ceken operator yok vodafone aveanın ve turkcelın %99 kapsama alanı lafı bence tam bır balon
  • sivas suşehri erence köyünde öğretmenim. bu köyde ve yol üstündeki yaklaşık 20 köyde ne telsim ne turkcell ne de avea çekiyor:S

vodafone müş hizmetlerini aradım biraz önce çalışmalar devam ediyor dendi:S
  • Oda birşeymi İstabul'un göbeğinde çekmiyor Turkcell kaç kere aradım gelin bakın diye sallayan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 2 Ocak 2009; 17:08:00 >
  • gerekli yerlere adam gibi baz istasyonu kurmazlar..

ama şehrin göbeğinde aynı mahalleye 6-7 tane baz istasyonu kurarlar.. insanlar hastalanacakmış ölecekmiş kime ne :)

burası Türkiye olur böyle şeyler ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

gerekli yerlere adam gibi baz istasyonu kurmazlar..

ama şehrin göbeğinde aynı mahalleye 6-7 tane baz istasyonu kurarlar.. insanlar hastalanacakmış ölecekmiş kime ne :)

adamlar şehrin göbeğinden para kazanıyolrlar kırsal bölgelerde napsınlar
  • quote:

quote:

bence her yer kapsanmalı, orda çok kişi yaşıyor burda az mantığıyla gidilmemeli artık. günümüz koşullarında artık iletişimde mobilite önemli ve insanların her yerde iletişim kurmaları sağlanmalı. bizim üstünüzden çok yüksek miktarda paralar kazanılıyor. gereği neyse yapılsın ve ülkemin her yeri kapsansın.

• Arkadaş zaten turkcellin diğer operatörlerden daha kaliteli olduğunu söylemek istemiş........

quote:

quote:

SANKİ DİĞER 2 OPERATÖR VERİLEN aynı hizmeti vermiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

quote:

quote:

bence her yer kapsanmalı, orda çok kişi yaşıyor burda az mantığıyla gidilmemeli artık. günümüz koşullarında artık iletişimde mobilite önemli ve insanların her yerde iletişim kurmaları sağlanmalı. bizim üstünüzden çok yüksek miktarda paralar kazanılıyor. gereği neyse yapılsın ve ülkemin her yeri kapsansın.

bunun çözümü var uydu telefonu alırsın. yani paran olduğu sürece teknolojide sınır yok.

• O yüzde doksanlı cümleler nüfus anlamında arkadaşlar. Benim köyümde avea ve vodafone çekmiyor turkcelde varla yok arası....Isparta Sütçüler İbişler köyü. Devlet baba bizi arada bir hatırladı onda da vergiyi unutmuş onu hatırladı. evimizin köprüsü ahşaptan. daha ne bekleyeyim devletten
  • Bundan 30-40 sene önce telefonsuz yaşıyorduk ve gayet mutluyduk. Ben bugün bile çoğu zaman telefon taşımıyorum, hatta evimde sabit telefon yok. Böyle daha mutlu olduğumu hissediyorum :) Teknolojiden ve insanlardan sıkılıp Türkiye'nin ücra bir köşesine yerleştim ve artık teknolojinin burada yaygın olup olmamasını, telefonun çekip çekmemesini hiç önemsemiyorum inanın. Artık, az insan çok huzur, az teknoloji çok huzur diyorum
  • Sivasta da bir köy ver benim bildiğim hiç bir hattın çekmediği.
  • adapazarında hiç çekmeyen yer biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.