sneijder Elmander : sene sonu gider Ujfalusi : sene sonu garanti gider Melo : yolcu Baros : garanti gidecek Riera : yaş 30 3m maaş ilk gideceklerden biri olur eğer teklif gelirse Eboue : bence gidebilir yaşı 30 u geçti Muslera : çok iyi teklif gelirse gidici Dany Amrabat : gitme ihtimali var ama çok az (iyi teklif gelirse)
ARkadaşlar gs nin mevcut yabancıları bence 5 i kesin gider sene sonu bayağı yıldız transfer gelecek gibi duruyor gs ye veya önümüzdeki 1 hafta da hem gidenlerden bonservis gelir ve cl paraları
Not : Fenerlisin seni neden ilgilendiriyo demeyin az önce bir konuda gördüm ve ciddi tartışmak için konu açtım.
eboue niye gidiyor?
30 yaşındaki defans oyuncusunu niye gönderelim hemde zenci
quote:
Orijinalden alıntı: wasaby
eboue niye gidiyor?
gs bence yeni sağ bek arayabilir yaşı 30 geçti kaç bilmiyorum bu sene pek iyi değildi değeride hazır orta iken kurtulmayı düşünebilir. Mantıklıda olur bence
Elmander Ujfa Baros Melo gider bence de ama diğerlerinin gideceğini hiç sanmıyorum.Özellikle de Muslera'nın gittiğini düşünmek bile istemiyorum.Bir de öyle yıldız oyuncu transferi patlaması felan yapacağımızı sanmıyorum.Gelecek seneki planları doğrultusunda Fatih Hoca'nın yıldızdan çok işe yarar futbolcu alacağını düşünüyorum. üü
Ujfalusi Baros Riera (Ücretinde indirime gitmezse) Muslera ( Çok iyi bir teklif verilirse ve gitmek isterse) Melo Böyle devam ederse yolcu
Seneye 6+2, ondan sonraki sene 5+2 olacak sanırım. Seneye bir değişiklik yok yani.
Arkadaş fm'nin etkisinde çok kalmış yaşı +30 olan herkesi gönderiyor
Seneye takımdan gidecekler; Baros Melo Sol bek transferi olursa Reira Urfalı sezon sonu emekli
quote:
Orijinalden alıntı: FenereSevdalı
quote:
eboue niye gidiyor?
gs bence yeni sağ bek arayabilir yaşı 30 geçti kaç bilmiyorum bu sene pek iyi değildi değeride hazır orta iken kurtulmayı düşünebilir. Mantıklıda olur bence
eboue şu anda 29 yaşında. 30 u geçse bile gitmeyecek bir oyuncu. bence eboueden 32-33 yaşına kadar faydalanacağız. onun gibi karakterli oyuncular öyle bir çırpıda gönderilmez.
bu arada 2 maçtır afrika uluslar kupası nda fildişi ve fas ı izliyorum. dünkü maçta eboue gayet iyiydi. amrabat fena değildi. yine bizde olduğu gibi çok fazla pas alamıyor.
baros>> gidici
ujfalusi>> gidici
melo>> gidici
riera>> aldığı parada indirim yaparsa tutulabilir yani 3m dan 1.8m e falan düşerse.
elmander>> ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. çok karakterli sağlam bir oyuncu ama form durumu belirleyici olur.
dany>> yaşından dolayı kalır daha 24 yaşında.
muslera>> rivayete göre sene sonu 25-30M civarı bir bonservis ile gidecek.
transfer hedefleri: açıkçası Galatasaray yıldız transferlerine kalkıştı biz taraftarlar için süper bir durum. sneijder den sonra drogba kolo diye devam ediliyor ama yerli oyuncu kalitemiz çok önemli. tamam selçuk var semih var yekta hamit burak var ama yabancı oyuncuların sakatlandığı zaman en azından seni 1-2 hafta idare edecek yerli oyuncumuz yok. maç anında işler ters giderken yedek klubesinden oyuna dahil olup surpriz yapacak yerli oyuncu yok. bu bence bizim gelecekteki sorunumuz olacak.
quote:
yinede en kötü ihtimal 5 yabancı kalır. 5+2 olucak seneye en az 2 transfer olur ve anadolu topçusu olacak hali yok
5+2 kuralı 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olacak.
Elmander : muhtemelen gidecek evet
Ujfalusi : kesin gidiyor doğru
Melo : hala geçen sezonki ritmini yakalayamadı kalması zor
Baros :kesin gidiyor evet
Riera : iyi teklif elbet gelecektir. bienvenu bile zaragozaya gittiğini göre oda gidecek
Eboue : defansta yaşa bakılmaz eboue kalıyor bi yere gidemez tecrübesi yeter
Muslera : onur kıvrak alınırsa ne yazıkki gidecek.. yabancı kısıtlamsı
Dany : kalıyor ne gitmesi
Amrabat : daha fazla zarar etmemek için DERHAL gitmeli şu takımdan.. bize ilk yarıda ben bu takımın oyuncusu değilim olduğunu açıkça gösterdi. gün sayıyorum..
5 garanti gidici yabancı adayı var evet...
elmanderin yerine drogba alınacak..
urfalının yerine toure alınacak..
melonun yerine yekta monte edilirse transfere gerek bile kalmaz
rieranın yerine bir türk defans oyuncusu zaten alınacaktır.
musleranın yerinede onur kıvrak gelicek.
amrabatın yerinede adam gibi bir sol bek alındığı zaman olay bitecektir. yani gördüğün gibi sezon sonu sadece defansa ve sol kanada bir adam alınacak. çok gerekirse orta sahayada bir tane alınabilir. hem sen maliyeti düşünme;
sizde bu var;
bizde bu var;
quote:
quote:
eboue niye gidiyor?
Drogba+Kolo+Eboue+Dany ile floryadan kadıköye halat sallandırmayalım diye demiyorsun değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR
quote:
quote:
eboue niye gidiyor?
Drogba+Kolo+Eboue+Dany ile floryadan kadıköye halat sallandırmayalım diye demiyorsun değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme