Disiplinle ilgili sorunlarımız var kadroda, hepimiz Bu kadronun isteseydi Hamburg'u eleyebileceğini, ligde de Şampiyon olabileceğini biliyorduk lakin futbolculardaki lakayit tavırlar, sürekli teknik direktörlerinin tartışılması ha gitti ha gidecek şeklinde lanse edilmesi futbolcuları hedeflerine konsantre olmaktan uzakta tuttu.
Rijkaard transfer anlamında büyük bir iş katılıyorum, fakat Rijkaard Barcelona'da iken Ronaldinho'nun, Messi'nin, Deco'nun antremanları aksattığını, çoğu zaman reklam amaçlı sponsorluk işleriyle vakit harcadıklarını herhalde herkes biliyordur.
Benim kafamdaki en büyük soru işareti de bu takım antreman yapacak mı? Yapmayacak mı?
Bu sepeblerden ötürü ben fazla sevinmedim nitekim kadromuzda bütün takım canla başla antreman yapıp ertesi gün yapacakları maça hazırlanırken Brezilya ajanslarından kızlar çağırıp, antremanlara çıkmayan ve bahane olarak da 2 aylık alacağının olduğunu söyleyebilen 'Lincoln' diye bir yaratık var kadromuzda...
Umarım bu futbolculara takım olmayı, futbol oynamanın bir meslek olmasından önce sporculuk olduğunu öğretebilir Rijkaard.
Ben ligde Daumlu Fenerbahçe ve Denizlili Beşiktaş'ın biraz arkasında kalacağımızı tahmin ediyorum, umarım bütün söylediklerimde yanılırım...
Allah bilir neler konuşuyorlar içeride. Birbiriyle tartışıyolardır yine
İSTANBULLU ARKADAŞLAR ŞU ADAMI Bİ KARŞILAMAYA GİDİN BE!!!!!!!!!!!
antu mehmet topuz haberinden sonra ziyaretçiye kapattı.Rijkaarddan sonra 1 hafta kendilerine gelemezler.Zira onlar Rijkaardı fb başına gelecek diye düşünüyorlardı
Yok artık.
Frank Rijkaard kim lan, yazık valla bu adamlara verilen paralar boşa gidecek yine. Barcelona'yı Barcelona yapan Johan Cruyff'tu. Rijkaard, Guardiola bunlar teknik direktör falan değil.
quote:
Orjinalden alıntı: FeLisLynx
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: Cedric King
lucede bizi bekliyordu adam uefa şampiyonu olmuş tek gs mi isteyecek
ben bekliyordu veya beklemiyordu demedim, lucescu yu getirememek başarısızlıktır dedim
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Arkadaşa katılıyorum. Coşmayın arkadaşlar. Rijkaard geldi diye karalar bağlayın
bana rijkaard ın teknik direktör olarak zico dan veya aragones ten bir farkını söyle karalar bağlıyim, saçımı daha güzel daha mı yakışıklı? şaka mısınız hepiniz ya bilmesek etmesek rijkaard ı mourinho falan sanıcaz, adam deco lu ronaldinho lu eto lu messi li kadronun sırf barcelona daki hollanda gücü sayesinde başına getirilen buradan da sonunda kovulan bir adam, döneminin en formda futbolcularının başında olup bu takımdan kovulan bir teknik direktör, üstelik kovulmasının başlıca nedeni de takımdaki disiplini sağlayamaması, bülent i skibbe yi takım içinde düzen sağlayamıyor diye eleştirenler hiç mi kendini yorup arada bir uefa nın bile sitesine bakmıyor, rijkaard dönemi hergün bir futbolcu çıkıp tv ye ben bunu sevmiyorum hoca da şöyle ertesi gün hoca çıkıp o futbolcu buna böyle yapıyor diyip duruyordu, şu adamı bilmesek etmesek gerçekten birşey sanıp yiycez ha
quote:
Orjinalden alıntı: Arda371
Dostum.. bi zahmet susarmısın? walla. sus ve git bidahada futbol hakkında yorum yapma. hadi bye
sana cevap bile vermeye lüzum yok aslında, vah vah
Frank Rijkaard
* FC Barcelona:
UEFA Şampiyonlar Ligi 2005/2007 La Liga Şampiyonluğu 2004/2005 La Liga Şampiyonluğu 2005/2006 İspanya Süper Kupası 2005
Luis Aragones
* İspanya Atlético Madrid o La Liga şampiyonluk : 1977 o İspanya Kral Kupası : 1976, 1985, 1992 o Kıtalararası Kupa : 1974 o İspanya Süper Kupası : 1985 * İspanya FC Barcelona o İspanya Kral Kupası : 1988 * İspanyaİspanya Milli Takım o Euro 2008 Avrupa Şampiyonu : 2008
Arthur Zico
# 2006-2007 Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu ve 2007 Süper Kupası (Fenerbahçe) # 2007-2008 Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final # 2007-2008 Türkiye Ligi 2.
Yorumsuz...
Bir de kaçar yıllık teknik direktör olduklarını da yazar mısınız ?
quote:
Orjinalden alıntı: hannibal
Benim tahminimce Aragones gibi olacak. Zaman bakalım bekleyip görecez. Lig'e takım hazır girecek zaten.
Rijkaard 4-3-3 oynatan bir hoca , bizim atak yönümüze en uygun taktik - bence - Aragones'in oynattığı futbol -bence- çağ dışıydı.
Adamlar EURO 08'de dk 65 2 orta saha çıkar , 2 orta saha sok , dk 85 Torres ya da Villa çık , Guiza gir.Başka hiçbir taktiği yoktu , geriye düştüğü maç zaten ya olmadı ya da 1-2 tane.
Orta saha desen kim ne derse desin dünyanın en iyi ve en uyumlu orta sahası , İniesta ve Xavi ... Adamlar Barça da bile çoşturuyor ortalığı.Bunlara ek olarak Silva , Fabregas , Senna ...
Rijkaard güzel bir seçim.Fakat bazı arkadaşlar sanki takımın başına öyle bir isim gelmiş ki sihirli parmaklarıyla takımı bir anda üst düzey top oynayan bir takım yapıcakmış gibi yorumlar yazmış
Bu sene işimiz zor UEFA elemeleri nedeniyle kısa sürede maçlara başlıyacağız ve bu sezon çok uzun soluklu bir sezon olacak.Ama getirilebilecek en iyi Teknik adamlardan biri geldi ülkemize.
İnşallah takımın geleceği için sabredilir.Yeni stadımıza geçerken işte o zaman hem oyun mantelitesi yönünden tamamıyle hazır ve stadın gelirleriylede güzel transferlerle o özlenen Galatasarayımız döner.
İnşallah bizim için hayırlı bir seçim olmuştur.
Ben sevinmemiştim ama vazgeçtim sevinecem anasını satıyım.
Yardımcısı da Hollandalı! Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Reijkaard'ın yardımcılığına Johan Neeskens getirildi. Hollanda Milli Takımı'nın unutulmaz futbolcularından olan Neeskens, 1974 Dünya Kupası finalinde Almanya'ya penaltıyla Hollanda'nın tek golünü atmıştı. Frank Reiijkard Barcelona'yı çalıştırırken, Neeskens yine yardımcılığını yapmıştı.
tekrar tekrar siteye giriyorum bakıyorum rijkaard yine orda . Allah ım ya
şaka bi yana İstanbuldaki arkaşlardan güzel bir karşılama isteriz size zahmet
Batuhan Kılıç @ Gerçekten ama gerçekten saçmalamışsın...Adam'ın kariyerindeki başarıları ortada sadece Barcelona da değil önceleri de başarılı bir adam.Barcelona da ilk sezon kötü geçmesine rağmen sabır gösterildi 2 lig şampiyonluğu ve 1 ş.l kupası almış...Ayrıca sanki Barcanın kadrosu iyiyken rakiplerinin kadrosu çok kötü gibi konuşuyorsunuz...
Galatasaray harika bir t.d aldı...Ancak mutlaka sabredilmeli...Ayrıca bugünkü Barcayı Rijkaard oluşturmuştur kim ne derse desin...Kendi özel sistemi var adamın dünyada bu sistemi uygulan 2 t.d var Maurinho ve Rijkaard....4-3-3 oynatıyor tam bize uygun...Bir de Guily ve Gunjohnsen ve zaman zaman İniesta oynuyordu onun takımında...Yani şimdiki tecrübeli kadro değildi...
Tüm bunları geçtim adam sırf marka...Adamın ismini duyan buraya daha rahat gelecektir kesinlikle..Bu bile yeter.
@.Uqur. Sizde çok terbiyeli adamlarsınız, yine belli ettiniz seviyenizi
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=300808
Pencereyi kapa ?
quote:
Orjinalden alıntı: vata
İSTANBULLU ARKADAŞLAR ŞU ADAMI Bİ KARŞILAMAYA GİDİN BE!!!!!!!!!!!
hayır GİTMEYİN daha çok asya veya arap ülkelerine giden hocalara yapılan, 'uzaydan gelen misafiri' omuzlara alma ( askere gönderiri gibi ) karşılamalarını görmek istemiyorummm.. hoşgeldin demek için imza töreni en güzel yer, medeni ve büyük ülke takımlarında yeni transferlere böyle hoşgeldin deniliyor..
2+2 istiyorum
Adam daha adım atmadan mırın kırın etmeye başladı bazıları,biraz fazla geldi galiba rijkaard.Bu arada mustafa denizlide uzatmış 1 yıl sözleşmeyi
Valla ben de şoktayım. Umarım başarılı olur...
fos çıkacak gibi ya hayırlısı gençlerle işimiz zor uzun bir maraton lazım ama Türkiye'de futbol o kadar gelişmedi